Pages:
Author

Topic: Tom lee yıl sonu 25k$ vuracağını söylüyor - page 9. (Read 1067 times)

sr. member
Activity: 883
Merit: 262
20 bin seviyelerini çılgın bir gelişme olmadığı sürece uzunca bir süre göreceğimizi sanmıyorum benim yıl sonu tahminim 12k$.
member
Activity: 238
Merit: 14
geçmişten günümüze devam eden söylentiler sürekli söylenmeye devam edecekler. Bitcoin 48500$ olacak 2019 Ocak aylarında. Yazın bir kenara WeAreSoSory dediydi dersiniz. Bu arada gönlümün prensi ETH de 3K doları görecek diyorum. Verdiğim spoiller tamamen benim hayalimin ürünüdür. Kimseyi almaya teşvik etmiyoruz.
jr. member
Activity: 896
Merit: 9
Piyasaya girmesi beklenen para bir türlü girmedi, ne zaman ki o para kriptoya kayar (buna birileri karar verecek) o zaman ciddi yükseliş trendi başlar 25K'yı da görürüz 50'yı da.
member
Activity: 164
Merit: 10
Evet söylentiler oldukça çıkmaya başladı bekleyıp gorecegız pıyasa bana gorede sene sonuna toparlayacagını dusunuyorum ama onumuzdekı 2 ay boyunca kan aglama ortamının devam edecegı yonundeyım bakalım neler olacak.
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
Hadi inşallah dediğin gibi olur Tom. Yıl sonu Bitcoin'e güzel bir hacim gelirse değil 25.000 daha da üzerini görebilir. Tam yatırımlık zaman dilimindeyiz aslında. Bu fırsatı şimdiden görüp değerlendirenlerin kaybedeceğini düşünmüyorum açıkçası.
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
Tom Lee dediğin gibi olur İnşAllah 15-20k da işimizi görür bi el at adamım aldır millete yüklen şu piyasalara Cheesy yoksa senide yer bu piyasa bizleride
newbie
Activity: 168
Merit: 0
lee nin tahmini bence mantıklı eskisi gibi çok hızlı bir artış olmadan kendi rekorunu kırsa zaten 25k yı görür. bende o civarlara kadar çıkacağını düşünüyorum
member
Activity: 929
Tom Lee'nin bir çok söylemi gerçekleşti ve wall street'ten gelen haberlerin öncüsü oluyor kendisi kripto paralara son derece güveniyor umarım yıl sonu tahmini tutar diyelim 25K olmasa bile 15K'ya bile razıyım şu an şahsen Smiley
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
Sagda solda sene sonuna kadar btc icin 100k hedef fiyat tahminleri bile görüyorum. Reddt kurucu ortagıda bundan 3-4 hafta kadar önce sene sonuna kadar 15k ethereum fiyat tahmininde bulunmustu. Eth/btc paritesi zirvesi olan 0.15 ten hesaplasak bu 15k ethereumu 100k bitcoin fiyatına denk geliyor şaka gibi. Yani hem ethereum 15k fiyat görcek hemde eth/btc 0.15 e ulaşacakki 100k olabilsin btc de. 0.10 parite fiyatıyla hesaplasanda 150k bitcoin fiyatı eder. Böyle abartılı isler döneceğini düşünmesemde bir iki aylık bir dilimde 3 e 5 e katlama gibi bir potansiyeli olabileceğini biliyorum. Yeterki götürmek istesinler yani
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Hiç sanmıyorum bunlar gerçekten balinalar bizi öpsün diye tuzakmı kuruyorlar nedir, ben artık btc için 2 yıl kopma hareketi beklemiyorum 2019 sonunda anca umutlanırım onun haricinde hep kısa hareketler
jr. member
Activity: 476
Herkes bişeyler söylüyor kafadan atıyor fakat artık ralli pump hızlı artış çok zor gözüküyor. Vadeli işlemler volatiliteyi iyice düşürdü.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
Hiç belli olmaz lakin şu anda daha önce hesaplanmayan bazı sıkıntılı durumlar var bunların aşılması içinde zamana ihtiyaç var yeni bir hype olursa bunların aşılması olası özellikle mtgox ve eos durumu oldukça kötüleştiriyor.
sr. member
Activity: 658
Merit: 255
Yıl sonuna kadar daha çok var 2019'a girince sonra al sana çok meşhur 2020 yani 25.000 dolar olması gerçekten mümkün daha fazla da olabilir ama btc 5x yapsa oax gibi altcoinler 50x yapar o yüzden altcoinde kalacağım.
sr. member
Activity: 630
Merit: 251
🤖UBEX.COM 🤖
ya düşünün. dül dül bir ethereum tokeni aldınız ne yükseliyor ne düşüyor. sene sonunda bitcoin 25 olursa ether %99 ihtimalle 2000 doları görür hatta fazlasını. uçuk rakam vereyim 5000 dolar üzerini bile görebilir. o  token artmasa bile yine ethereum yükselmesi ile yüz güldürür. ama bu ralliye token de kayıtsız kalmaz.

Tom Lee inş 25k hedefin tutar hatta fazlası.

ether 2000$'ı görürde 5000 dolar uçuk bir miktar olur neoyuda unutmamak lazım o nerelere gelir hiç belli değil 2019'a kadar ben pek birşey beklemiyorum bu piyasadan ayrıca
jr. member
Activity: 266
ya düşünün. dül dül bir ethereum tokeni aldınız ne yükseliyor ne düşüyor. sene sonunda bitcoin 25 olursa ether %99 ihtimalle 2000 doları görür hatta fazlasını. uçuk rakam vereyim 5000 dolar üzerini bile görebilir. o  token artmasa bile yine ethereum yükselmesi ile yüz güldürür. ama bu ralliye token de kayıtsız kalmaz.

Tom Lee inş 25k hedefin tutar hatta fazlası.
full member
Activity: 420
Merit: 105
Her sene aynı grafiği sergileyecek diye bir kural mı var. Tabi geçen sene gibi gazını alır yukarı doğru yardırırsa ve bu medayada çokça yeralırsa 30k$ ı bile görebilir. Ama ben bu seneden pek umutlu değilim.
member
Activity: 140
Merit: 15
yıl sonu bende tekrardan 20000 değerlerine çıkacagımızı dunuyorum. ayrıca 2020 idi sanırım bitcoin üretimi yarıya duscek onun etkısıde 1 sene onceden cıkmaya baslıyormus o nedenle 2019 baslarında bıtcoınde yıne buyuk artıslar beklıorum
sr. member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
bozum yerine alım yapılsa bu rakkamlar bile ufak kalacakta adam gibi alım yok umarım dediği gibi olurda rahatlarız biraz
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Piyasayı heyecanlandıracak ve bitcoin üzerinde ki kara bulutları dağıtacak yeni hikayeler oluşursa 25k çok zor değil ama balinalar insanları gerçekten bezdirdi, sürekli düşürüp belirli seviyelere çıkarıp tekrar düşürüp alttan toplamaları bunalttı, o yüzden bitcoin için ufukta güzel haberler sonrası artacağını düşünüyorum.
member
Activity: 283
Bize amin demek düşer tabi kriptoya gönülden bağlıyız, yıl sonu 25.000 dolara ulaşan Bitcoin iyi moral olur hepimize ama mühim olan kripto piyasasına yeni para gelmesi, bugün kripto sayısı aldı yürüdü dahada gelecekler var hepsine yetecek para yok.

Piyasadaki donen para bencede yeteriz, cok daha fazla paralarin donmesi lazim. Yoksa kipirdanacagi yok maalesef.
Pages:
Jump to: