Pages:
Author

Topic: U-CASH airdrop kampanyasına katılanlar için yol haritası - page 2. (Read 1474 times)

newbie
Activity: 154
Merit: 0
aynen ben de zamanında 904 UCASH çekmiştim MEW-e. şimdi bakıyorum da yine 904 ucash gelmiş. toplam 1800 tokenin değeri 4 dolar. şaka gibi
full member
Activity: 728
Merit: 151
evet ilk günden 3 e 5 e bakmadan çekim emri verenler yaşadı..sonrasındakiler ise baya bi mağdur oldu Cheesy ..dönerciler fiyatı piç etmiş gördüğünüz üzere...şu an gönderdikleri 300 500 ucash 1$ ediyor  Grin Grin işin garip tarafı daha önce den cüzdanıma gelen ucashlerden dün tekrar gelmiş Cheesy hayırdır acaba konu hakkında bilgisi olan var mı  Grin
member
Activity: 336
Merit: 13
330 tane btcalphaya 400 de mew'e geldi. mew'e zaten zamanında cekip satmistim bir daha gelmis. ama bakmayali eriyip yok olmus değeri.
full member
Activity: 266
Merit: 148
ilk gün yollayanlar işlerini gördüler sonraki günlere bırakanlar için durum uzadı dediğiniz gibi bu saatten sonra gelse de bir işe yaramayacak gibi duruyor. Ben gelse de satmayacağım zaten
jr. member
Activity: 252
Merit: 5
Aynı şekilde 2 haftayı geçti benimkileri de göndericeklerdi sözde ilk gelenler pumpla beraber tertemiz sattı bize de sapı kaldı sağlık olsun
full member
Activity: 602
Merit: 118
benim cüzdan da ucash in kendisi bile yok. iletişim kurup sordum telefon numaranı ver kod gelecek o zaman olur falan dedi. ama ne gelen kod var ne de giden. şuanda gelse bile zaten bir işe yaramayacak . çünkü baya bir düştü zaten elinde olan arkadaşlar da gönderip satmakta sorun yaşıyorlar. ben ucash defterini kapattım kendi adıma bu saatten sonra gelse de bir işe yaramaz.. kazananlara bereketli olsun diliyorum
newbie
Activity: 274
Bende uzun zaman önce çekim emri verdim hala ulaşmadı. O zamandan beri baya değer kaybetti, hızlı ulaşsa çok daha iyi olacaktı.
sr. member
Activity: 402
Merit: 250
U-cash gerçekten başarılı bir airdrop süreci yaşadı, bende katılmıştım 1 aylık kilidi vardı en son, 3 5 dolar ediyor galiba şu anda
member
Activity: 252
Merit: 13
ben ilk çekenlerdenim 11 şubatta direk borsaya gönderdim mewle uğraşmadım 1235 sattan 2000 adet sattım iyi para bıraktı şuan 2 neom var ucash sayesinde , artık yerlerde sürünüyor ucash ilk defa erken davranayım dedim iyikide öyle yapmışım.

şanslıymışsın bizim emrini verdiklerimiz hala elimize ulaşmadı. Şu saatten sonra ulaşssada pek olacak gibi değil 4030 tanesi 100 $ etmiyor. uyanıklık yapıp ilk çekim isteği verenler güzel para kaldırdı. 300 fee dedik çekim vermedik şimdi iyice değersizleşti vermş olsaydık 300 tanesini falasıyla karşılayacaktık
jr. member
Activity: 294
Merit: 1
ben ilk çekenlerdenim 11 şubatta direk borsaya gönderdim mewle uğraşmadım 1235 sattan 2000 adet sattım iyi para bıraktı şuan 2 neom var ucash sayesinde , artık yerlerde sürünüyor ucash ilk defa erken davranayım dedim iyikide öyle yapmışım.
newbie
öncelikle her kese merhaba. eğer çekim emri verdiğiniz 10 günü aştıysa, okumaya devam edin
ben 2 şubatta çekim emri vermiştim, ama 15 gün geçmesine rağmen gelen-giden yoktu.
[email protected] adresine bi mail gönderdim bu sorunla ilgili. [email protected] adresinden geri dönüş geldi. eğer çekim emri vermeniz 10 günü aştıysa, ekran resmi gönderin. ben de gönderdim, ilgileneceğiz dediler ve 2 gün sonra ucashlarım geldi.
siz de deneyin, denemekten bi zarar gelmez.
member
Activity: 476
Merit: 31
Nasil bir sacmaliksa cuzdandan aktarali 3 hafta oldu,  daha ortada birsey yok.  Hangi cagdayiz bir tikla km'lerce uzaga data gonderebilirken adamlar 3 haftada gonderemediler.  UCash bitmistir benim icin.

Hocam benimde aynı şekilde üç haftadır tokenler gelmedi  Üç Beş kuruş kazanacağız diye beklediğimiz şeye bak hiç deymez bence boşuna uğraşıyoruz göndermeyecekler büyük ihtimalle ihtimalle  Gerçekten kötü bir izlenim bıraktılar bu sektörde iyi yerlere gelmek istiyorlarsa sözlerinde durmayı öğrenmeliler
full member
3-4 Hafta önce cüzdanıma çektiğim u-cashler hala gelmedi, o zamanlar 30 gün bekleme zırvasıda yoktu. Anlamadığım şey sistemlerinin bu kadar yavaş olduğunu gördükten sonra kim bu coine güvenicek bu mudur hızlı kripto para teknolojisi?

yavaşlık değil kardeşim..yoğunluk vs diye sallıyorlar....hepinizin tokenları aynı anda gelse nolur ? o fiyat çöp olur..adamlar biliyor çünkü fiyata bakmadan yangından mal kaçırır gibi satacağınızı  Grin
full member
Activity: 1050
Merit: 152
Nasil bir sacmaliksa cuzdandan aktarali 3 hafta oldu,  daha ortada birsey yok.  Hangi cagdayiz bir tikla km'lerce uzaga data gonderebilirken adamlar 3 haftada gonderemediler.  UCash bitmistir benim icin.
jr. member
Activity: 336
Merit: 2
3-4 Hafta önce cüzdanıma çektiğim u-cashler hala gelmedi, o zamanlar 30 gün bekleme zırvasıda yoktu. Anlamadığım şey sistemlerinin bu kadar yavaş olduğunu gördükten sonra kim bu coine güvenicek bu mudur hızlı kripto para teknolojisi?
full member
Activity: 266
Merit: 148
Arkadaşlar bende borsaya yollamıştım hala düşmedi 18 de yolladığı mail için bana yanıt dün geldi şu şekilde;

""We have received your inquiry. We will process it, and get back to you soon. We are processing many withdrawals, due to suspicious accounts overloading our platform there can be some delay, rest assured your withdrawal will be processed if it is legitimate.  ""

Sistemlerinde aşırı bir yoğunluk varmış ve u cash leriniz emniyette diyorlar.
newbie
Şubatın 12'sinde çektiğim ucash coinler hala gelmedi. Twitter yazdım cevap yok, sitesinden yazdım cevap yok. Ne zaman yollarlar bilemedim.
aynen ben de 12.02.18-de çektiğim ucashlar 10 dakika önce geldi. tam 20 gün sonra!
sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
Şubatın 12'sinde çektiğim ucash coinler hala gelmedi. Twitter yazdım cevap yok, sitesinden yazdım cevap yok. Ne zaman yollarlar bilemedim.
jr. member
Activity: 364
Merit: 5
her geçen gün %10 - %20 düşüyor fiyatı .
full member
galiba 30 gün sonra anca atacaklar tabi o zamana kadar btc sıçmazsa ya da bunun fiyatı çöp olmazsa  Grin
Pages:
Jump to: