Pages:
Author

Topic: U-CASH airdrop kampanyasına katılanlar için yol haritası - page 6. (Read 1474 times)

full member
Activity: 728
Merit: 151
boşu boşuna heycan yapmayın da sonra hayal kırıklığına uğrayınca dünyanız yıkılmasın benden uyarması...3 ün 5 in hesabına bakmadan sitesinden tokenlarını çekenler köşe oldu..(sadece 300 ya da 800 tokeni olanlar üstüne alınmasın  Smiley )şimdi bu fiyatı görenlerin hepsi siteye abandı ve tokenları çekme emri verdi...4-5 gün sonra gelecek o tokenlar..belki de parça parça gönderecekler zamana yayacaklar

hadi diyelimki herkesin tokenlarını gönderdiler 2 gün sonra...bu dönercilerden o fiyat kalırmı sanıyorsun deli gibi satıp çöpe çevirecekler  Grin

burda asıl sorulacak soru şu ekip ne yapacak ?

ilk çıktığı gibi fiyat şişirme operasyonu sadece tanıtım ve reklam içinmiydi yani bundan sonra fiyatın doğal olarak yükselmesini mi izleyecekler (kaç ay sürerse artık Tongue ) ?

yoksa dönerciler fiyatı patlatınca ekip tekrardan el atar mı olaya ?

Grin

sr. member
Activity: 538
Merit: 250
500 UCASH vardı hesapta. dün eth cüzdana çekim yaptım 300 kesinti yaptı yine. Yani Halen kesintiler aynı oranda. Ama yine de 200 geçti elime şuan 20 dolar civarlarında dursun bakalım bir kaç döner yeriz bi ara
newbie
Activity: 87
Merit: 0
 Her adımı izliyorum 2fa da yüklü ama withdraw bölümündeki send tuşu pasif. 550 token var 5 token masraf kesiyor 545 tane çekebilmem lazım normal şartlarda.
jr. member
Activity: 294
Merit: 1
hala devam ediyor mu airdrop dün bende elimdeki az diye kendi refimle pederi kayıt ettim ne ona nede bana birşey vermedi.
newbie
Activity: 22
Dün gece referans lar aracılığıyla tekrar kastığım 1500 adet coini çekim talebi verdim, dün gece verdiğim talep b bu sabah itibariyle henüz onaylanmadı. Onaylanırsa buradan tekrar paylaşacağım.
full member
Activity: 266
Merit: 148
erc 20 cuzdana gönderdim buradan borsaya direk gönderebilir miyiz? Yoksa diğer borsalara açılmasını mı bekleyelim 800 tane falan var

Yazıda paylaşmıştım borsa linkini https://btc-alpha.com/exchange/UCASH_BTC/

Bu adresteki borsaya yollayabilirsin ordan satış yapıp kendi cüzdanına veya borsa adresine çekebilirsin
newbie
Activity: 12
ben direk myEtherwallete yolladım ama gelmesi biraz uzun sürüyormuş.
olurda MyEtherwallet yüklemek isterseniz

Contract address:0x92e52a1A235d9A103D970901066CE910AAceFD37

Symbol: UCASH

Decima:8
jr. member
Activity: 560
erc 20 cuzdana gönderdim buradan borsaya direk gönderebilir miyiz? Yoksa diğer borsalara açılmasını mı bekleyelim 800 tane falan var
member
Activity: 322
Merit: 23
355 adet var elimde send bölümü pasif siteden cüzdana atabilen var mı şu an akitf mi bilgisi olan yardımcı olursa sevinriim.
hocam yazılanları hiç okumuyorsunuz , send değil withdraw yapın ayrıca 2fa yı etkinleştirin google authenticator yükleyin telefonunuza yoksa yine withdraw yapamazsınız

2fa etkin, withraw yapamıyorum zaten. Send UCASH butonu pasif durumunda. Diğer yerden zaten denemedim.
member
Activity: 336
Merit: 13
ucash sitesinden direk btcalpha adresini verdim gelir mi?
jr. member
Activity: 294
355 adet var elimde send bölümü pasif siteden cüzdana atabilen var mı şu an akitf mi bilgisi olan yardımcı olursa sevinriim.
hocam yazılanları hiç okumuyorsunuz , send değil withdraw yapın ayrıca 2fa yı etkinleştirin google authenticator yükleyin telefonunuza yoksa yine withdraw yapamazsınız
member
Activity: 434
Merit: 14
Böyle dandik sitemi olur dedikten sonra MEV'e gelir gelmez 1600 tanesini 15 dolara sattığım token..2 gündür CMC'de gördükçe sövüyorum kendime Smiley Artık adını tarihe yazdıran vitrocoin hesabını bile çöpe atmam Cheesy
member
full member
Activity: 350
Merit: 105
An itibari ile bozdurup eth ye gectim şimdi myetherwallete cekiyorum bereket versin Cheesy  0.185 etherim oldu xD bozdurcak olanlar dolara bozdurup sonra ethye gecsin daha karlı oluyor xD
member
2fa doğrulama yapmayanlar yaparsa 50 adet daha ekleniyor bakiyeye.
Bu arada şu an cüzdana çekim yapılamıyor sanki. SEND tuşu pasif durumunda.

o zaman bir sey diyemeyecegim. bende de durum aynı adet 50.

kaç adet var az oldugu için pasifmiş

355 adet var
member

355 adet var
member

member
newbie
Activity: 22
kesinti 300 adet değil 5 adet.. sadece sitede 300 yazıyor Cheesy o da bi taktik. inanılmaz yogunluk oldugu icin. bu ip ucunuda vereyim hadi neyse. ayrıca ismi yetiyor ucash diyince bütün dünyayı ilgilendiriyor bu isim.. ukash ı duymussunuzdur diye tahmin ediyorum
member
Bunun airdropunu kaçırmışım ben, haberim yoktu. Yorumları biraz okudum da saçma bir iş yapmışlar. 300 adet kesinti ne demek ya!
İlk 20'ye girmeleri de enteresan olmuş. Böyle birden çıkan tokenlerin inişleri de çok sert oluyor. Ayrıca 8 milyardan fazlaymış dolaşımdaki payı. Valla çok ilginç bir durum bu. 8 milyar adetle çok sağlam pump yemiş.

5 adet kesiyor. İyi yükseldi iyi bir dumpta yiyebilir. Uzun vadede kazandırabilir de. Havadan geldi nasılsa uzun bir süre bekletmeyi düşünüyorum.
Pages:
Jump to: