Pages:
Author

Topic: U-CASH airdrop kampanyasına katılanlar için yol haritası - page 4. (Read 1474 times)

full member
Activity: 742
Merit: 112
telegramdan açıklama yaptılar. destek ticketler için yalnız ucash sitesini kullanın telegramdan yazmayın şeklinde. yeni ucash ödülleri için 30 gün bekleme süresi getireceklermiş. sebebi ise dolandırıcıların artmış olması şeklinde açıklıyorlar. bu karar dün alındığına göre kaç hafta önce bountye katılan bizleri etkilemez herhal.

telegramda ucash withdraw işlemlerini geciktirdikleri için bariz bir öfke var ve bazıları scam diye yazmış.
jr. member
Activity: 336
Merit: 2
Yükselir mi diyorsunuz bu coin arkadaşlar hakkında hiçbir bilgim yok Cheesy
jr. member
Activity: 294
Merit: 1
adamlar bilmiyormu sanki tokenlar elinize geçtiği gibi fiyatına bakmadan satacağınızı  Grin  Grin böyle böyle sallayacaklar işte..adamlar o kadar uğraşmış fiyatı şişirmişler..siz bi gecede fiyatı çöp edin diye mi  Grin üçe beşe bakmadan tokenlarını fiyat şişirmesinden önce çekenler alacağını aldı zaten...

geçmiş olsun Tongue

hay ağzına sağlık hocam adamlar aç kalmış gibi eline geçer geçmez fiyata bakmadan satıyor , ulan zaten beleşten gelmiş şurda bir hafta beklesen en az 10 katını alıcan ama kime anlatıyoruz btw de gördük açları 100 dolara fit oldular 1 hafta bekleyen 1000 dolara sattı . ondan sonra bu açlar biz niye acele ettik diyorlar Smiley
full member
Activity: 434
Merit: 111
Hydax Global Bounty Program
Ben U-CASH in bir yerlere geleceğini düşünmüyorum, genel olarak airdrop u olan koinlere karşı bir antipatim var, millet dişinden tırnağından arttırdığı paralarla ICO ya katılıyor koin alıyor diğer insanlarsa aynı koini bedava alıyor.
member
Activity: 140
Merit: 10
bend e üye olmuştum. referns sistemi çalışmıyor sanırım ama. gönderelim cüzdanımıza dursun Smiley
full member
Activity: 728
Merit: 151
adamlar bilmiyormu sanki tokenlar elinize geçtiği gibi fiyatına bakmadan satacağınızı  Grin  Grin böyle böyle sallayacaklar işte..adamlar o kadar uğraşmış fiyatı şişirmişler..siz bi gecede fiyatı çöp edin diye mi  Grin üçe beşe bakmadan tokenlarını fiyat şişirmesinden önce çekenler alacağını aldı zaten...

geçmiş olsun Tongue
newbie
Activity: 22
Merit: 0
Yaptıkları açıklamada şu : İngilizce yazdılar doğal olarak, Türkçe ye translate sitesinden çevirdim, saçma oldu haliyle. Anladığım kadarıyla Bi sorun varmış düzelecekmiş

Small Update to Users: The WITHDRAWAL STATUS COLUMN visibility to users has been temporarily turned off. We are currently fixing this issue and we will announce once it is done. In all probabilities the withdrawal is not complete on U.CASH end. Thank you.
member
Merit: 13
You will be able to withdraw your earned UCASH 30 days after it was earned. Please check back at that time.

yaziyor bu da yeni cikmis herhalde. dun cekim yapmistim bugun bu yazi var.
fiyatı korumaya çalışıyorlar ,borsaya çeken direk satıyor çöpe dönecek yakında

ama dun yaptigim cekim isleminin durumunun altta gozukmesi lazimdi.
newbie
Site scam oldu herhalde 4 gün önceki çekim talebim hala gelmedi. Üstüne üstlük geçmiş çekim talebi listem de hiçbir şey gözükmüyor şimdi. Geçmişi de silmişler ve gelen giden hiçbir şey yok. Ayrıca site de ki bakiyeme bile geri iade edilmemiş.
jr. member
You will be able to withdraw your earned UCASH 30 days after it was earned. Please check back at that time.

fiyatı korumaya çalışıyorlar ,borsaya çeken direk satıyor çöpe dönecek yakında
member
Merit: 13

jr. member
Arkadaşlar ucash sitesinde 355 adet token var. Withraw bölümünde send tuşu pasif.
2FA, eposta ve telefon doğrulanmış durumda.. Neden tokenleri çekemiyorum.
Şu an aktif mi bakabilir misiniz?
şuan aktif gönderilecek tutarı 355 değilde 352 veya 350 yapın öyle deneyin
member
Activity: 322
Merit: 23
Arkadaşlar ucash sitesinde 355 adet token var. Withraw bölümünde send tuşu pasif.
2FA, eposta ve telefon doğrulanmış durumda.. Neden tokenleri çekemiyorum.
Şu an aktif mi bakabilir misiniz?
jr. member
Activity: 252
Merit: 5
Bende sonunda nasıl gönderileceğini buldum btc alpha borsasındaki hesabıma gönderim emri verdim 5 tane eksik hespalayıp gönderim emrini girdi sanırım artık 5 çekiyor. Benim ve benim gibi arkadaşlar için güzel oldu ama zamanında 300 fee kesen arkadaşlara haksızlık olmuş oldu enteresan bi durum
member
Activity: 560
Merit: 11
withdraw sayfasında ucash çekim işleminizin ne aşamada olduğu yazılı. 3-4 business (iş günü) açıklaması var. Bu süre geldiğinde tekrar bakın. etherscandan her gün bakın. Şayet gönderirlerse birkaç yüz dolarlık havadan gelen para olacak. Borsadaki ilk yükseli anını kaçırdık yalnız başka pumplar da yapacaktır.

jr. member
Activity: 364
Merit: 5
ben üye olduğumda 500 tane verdi , cüzdana aktarırken 300 kesti , şimdi transfer ücretini 5 e düşürdüler  , bu yaptıkları çok saçma . en azından bilgi verebilirlerdi .

Hocam bende uye oldum da 5 taneye dustugunden emin misiniz cunku 300 se bana birsey kalmicak zaten 300 kusur tane token var hesapta oda fee gidicek 5 olduguna dair var mi bir yerde yazi paylastirsaniz sevinirim.

Yazı olarak iletemem ama ben ilk önce ether cüzdanına gönderim yaptım 300 transfer ücreti kesti . Daha sonra tekrar bir hesap açıp alpha borsasına gönderim yaptım 5 fee kesti ( suan gönderim tamamlanmadı 2 gündür bekliyor ) .
newbie
Activity: 3
Bu airdropa bende katılmıştım ama hesabıma şimdi baktım ne gelen var  ne giden.Ekstra bişeylermi yapılmalı gelmesi için.

e maıl onayı yaptınızmı ona bakın.
legendary
Activity: 952
Merit: 1006
Bu airdropa bende katılmıştım ama hesabıma şimdi baktım ne gelen var  ne giden.Ekstra bişeylermi yapılmalı gelmesi için.
newbie
2 gündür gelecek olan 1600 ucash ı bekliyorum Smiley acaba önümde sırada bekleyen kaç kişi var. Gelirse iyi Bi getirisi olacak bana öğrenci için velinimet gibi Smiley
member
Activity: 429
Merit: 11
Telegram kanalında dün akşam baya öfke vardı Smiley sanırım şuan ucash hesapları en azından bir kısmını askıya almış. Bu durum doğru mu bilmiyorum fakat bu söylentiler doğru ise nedeni ne oda muamma. 2 gün oldu çekim talebi henüz gelen giden yok.
Pages:
Jump to: