Pages:
Author

Topic: U-CASH airdrop kampanyasına katılanlar için yol haritası - page 8. (Read 1474 times)

newbie
Activity: 22
Merit: 0
Bounty bitti. Referans geliri falan yok artık maalesef Smiley multi üyelik tarzı şeylere girişmeyin, bilerek banlamıyorlar, tam çekecekken Bi bakmışsın ki multi üyelikten dolayı hesaplarınız kapatılmıştır.. Smiley fee ücretinden kurtulmak istiyorsanız arkadaşlarınız ile birleşin, site içinde takas yaparken sadece 2 fee ücreti alınıyor. Tüm hesapları Bi hesapta toplayın,  oradan çekim talebi verin. Ama bence gerek yok şuanda çekmeye. Fee ücreti de makul seviyelere düşecek zaten
member
Activity: 336
Merit: 13
Boşa? Kararı sen verdin  dostum Smiley yani biraz düşünen bir insan 300 verilmeyeceğini bilir, düşeceğini bilir. Ben elimde 10.000 e yakın tutuyorum yine de atmadım o 300 fee ücretine razı gelmedim. Zaten sitede alttaki İngilizce açıklama da yazıyordu herşey,  düşecek diye.

peki cektin mi koinleri kendi sitesinden? ben 400 taneyi sattim. hodl mu edeceksin? ben guvenmedim bu ise.
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
Referalden bonus gelmiyor mu?  Arkadaşıma attım. Üye olmuş. Telefonla doğrulamış ama bana gelen gidem yok.
newbie
Boşa? Kararı sen verdin  dostum Smiley yani biraz düşünen bir insan 300 verilmeyeceğini bilir, düşeceğini bilir. Ben elimde 10.000 e yakın tutuyorum yine de atmadım o 300 fee ücretine razı gelmedim. Zaten sitede alttaki İngilizce açıklama da yazıyordu herşey,  düşecek diye.
member
la ben 300u bosa mi verdim? bir kere de sansim gulsun be.
sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
To all our IBO participants: Thanks for your support!  Due to this overwhelming demand and the multiple fold increase in withdrawal requests, we have reduced the fees to 5 UCASH by batching and are promising 24 hours or sooner withdraw times for all legitimate users. Thanks!

Anladığım kadarıyla işlem ücreti 5 ucash'a düşmüş. Yine bir araştırın isterseniz. Bu haberler meriti hakettim sanırım.
newbie
300 fee ücreti, iki üç gündür site aşırı yavaşladı için önlem olarak öyle.. Şuanda 300 fee ama çok yakında 5-10 ucash a düşecek fee ücreti. Piyasanın durumu ile orantılı olacakmış. Yoksa zaten Bi işe yaramazdı
newbie
Activity: 140
send Ucash dediğim zaman neden customer email felan istiyor ben direk borsadaki adresi koyup göndermek istiyorum
Withdraw yapıcaksınız send ucash değil 2fa etkinleştirin yine olmaz yoksa.

Kaç gündür bende çekmeye çalışıyordum. Sorun demek ki 2fa imiş. Bilgilendirme için teşekkür ederim.
member
Activity: 560
Merit: 12
Yolladıklar ucash miktarı kadar fee çok saçma olmuş. Çekim için arkadaslarinizla bir adreste toplayıp tek kesinti ile çekim yapabilirsiniz.
jr. member
Activity: 252
Merit: 5
send Ucash dediğim zaman neden customer email felan istiyor ben direk borsadaki adresi koyup göndermek istiyorum

withdraw nerde ben mi bulamıyorum kafayı yicem Cheesy
member
benim mew de 400 tane var ama gas mevzularini anlamadim arti ether yok. kaciracagim firsati.
jr. member
Activity: 294
Merit: 1
jr. member
en akıllıcası üç beş kişi topanıp ucashleri tek hesapta toplamak o zaman 25 ucash kesiyor , mesela 5000 ucash tek hesapta toplandı gönder borsaya bir kere ye mahsus 300 ucash ödenmiş olur.

Dostum güzel fikir ama u cash başkasına da yollasan 300 kesiyor. Ben mi yanlış biliyorum acaba
yok hocam kendi sitesinde send ucash yapıcan o zaman 25 kesiyor , ama 2fa etkinleştir hem 50 daha veriyor biz 6 kişi tek hesapta topladık 3000 ucash i borsaya gönderdik ama borsaya geçmesi 2 gün falan sürüyormuş.

Teşekkürler önemli bir bilgi yazıyı o doğrultuda güncelledim
kendi içinde 2,5 ucash miş fee yanlış hatırlamışım düzeltelim onu hocam
jr. member
Activity: 252
Merit: 5
member
Merit: 11
25 değil 2.5 kesiyor kendi platformunda gönderim feesi.
full member
Activity: 266
Merit: 148
en akıllıcası üç beş kişi topanıp ucashleri tek hesapta toplamak o zaman 25 ucash kesiyor , mesela 5000 ucash tek hesapta toplandı gönder borsaya bir kere ye mahsus 300 ucash ödenmiş olur.

Dostum güzel fikir ama u cash başkasına da yollasan 300 kesiyor. Ben mi yanlış biliyorum acaba
yok hocam kendi sitesinde send ucash yapıcan o zaman 25 kesiyor , ama 2fa etkinleştir hem 50 daha veriyor biz 6 kişi tek hesapta topladık 3000 ucash i borsaya gönderdik ama borsaya geçmesi 2 gün falan sürüyormuş.

Teşekkürler önemli bir bilgi yazıyı o doğrultuda güncelledim
jr. member

full member
Activity: 266
Merit: 148

jr. member
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Total para için bence değmez uğraşmaya zaten feeleri ödeyince elde avuçta pek bişey kalmayacaktır.
Pages:
Jump to: