Pages:
Author

Topic: U-CASH airdrop kampanyasına katılanlar için yol haritası - page 5. (Read 1474 times)

jr. member
Activity: 224
Merit: 2
bu kadar dolandırılıcık kokuyor diyenleri anlıyorum çünük değişik bir sistem kurmuşlar her türlü aksiliğe hazır bir ortam
member
Activity: 276
Merit: 10
çekimi 5 e düşürmüşler galiba çektim ama daha gelen giden yok ilk başta mew e çektim bakalım gelecek mi geldikten sonra gidecek mi Cheesy siteye özel bişey mi bu anlamadım...
jr. member
Activity: 294
Merit: 1
dun gece direkt olarak borsaya cekim yaptim hala gelmedi. mew sart miydi? gelse gelirdi herhalde ya.

3 veya 4 dört gün sürüyormuş direk borsaya çekebilrsiniz arkadaşlar mew e gerek yok ,  benimki bu sabah geldi borsaya 3 gün sürdü 400 ucash şuan bekletiyorum, çünkü herkes satmış çok düşük fiyatı 900 satlarda 2 gün önce 2000sat üstüydü .
tesekkurler depechecoin de ciksa da hold etsek Smiley
aslında nikim depeche mode dan geliyor , devotional da onların en sevdiğim albümü ,turu yada.Smiley
member
Activity: 336
Merit: 13
dun gece direkt olarak borsaya cekim yaptim hala gelmedi. mew sart miydi? gelse gelirdi herhalde ya.

3 veya 4 dört gün sürüyormuş direk borsaya çekebilrsiniz arkadaşlar mew e gerek yok ,  benimki bu sabah geldi borsaya 3 gün sürdü 400 ucash şuan bekletiyorum, çünkü herkes satmış çok düşük fiyatı 900 satlarda 2 gün önce 2000sat üstüydü .
tesekkurler depechecoin de ciksa da hold etsek Smiley
newbie
Activity: 3
Merit: 0
referans olarak hala ödül veriyormu bılgısı olan yardımcı olursa sevinirim
jr. member
Merit: 1

3 veya 4 dört gün sürüyormuş direk borsaya çekebilrsiniz arkadaşlar mew e gerek yok ,  benimki bu sabah geldi borsaya 3 gün sürdü 400 ucash şuan bekletiyorum, çünkü herkes satmış çok düşük fiyatı 900 satlarda 2 gün önce 2000sat üstüydü .
member
Activity: 596
Merit: 14
ucash daha gelecek arkadaş bu kadar  hacimle gerçi ne kdar iş yapar arasıda ayrı konu ama kendileri için büyük reklam oldu suan herkes bu coini biliyor..
jr. member
Activity: 252
Merit: 5
Ben Send i buldum da withdrawı bulamıyorum normalde böyle sıkıntı yaşamazdım ama bu platformda withdraw kısmı nerde arkadaş tane tane anlatır mısınız rica etsem Cheesy
full member
Activity: 266
Merit: 148
1- Bir arkadaşımında telefondan send tuşu pasifti ve yollayamadı ama bana yolladı bende ikimizinkini tek seferde borsaya yolladım, bana yollarken ondan 2,5 ucash kesti, ben borsaya yollarkende 5 ucash kesti
2- Hesabı boş olanlar için yapacak bişey yok zamanında mail onayını yapmamışlardır muhtemelen
3- 300 mü keser 5 mi keser zaten witdraw yaparken açıklama kısmında yazar, yani ne keserse şansıma gibi bir durum yok
4- Kişiden kişiye send kişiden borsaya witdraw yapılacak
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
Her adımı izliyorum 2fa da yüklü ama withdraw bölümündeki send tuşu pasif. 550 token var 5 token masraf kesiyor 545 tane çekebilmem lazım normal şartlarda.

Bu durum hala devam ediyor. Bu sorunu yaşayan başka kimse yok mu?
Bugün tokenleri hesabına çekebilen var mı arkadaşlar? Dünden beridir send tuşu pasif!

Hocam bende de durum ayni 2fa aktiflestirdigim halde hala send tusu pasif. Herhalde adamlar sistemini kapattilar. Baska turlu bir aciklamasi olamaz. La 30 dolar kazancaz diye heyecan yaptik onuda kazanamicaz galiba Cheesy
member
Activity: 336
Merit: 13
member
Activity: 476
Merit: 31
ben üye olduğumda 500 tane verdi , cüzdana aktarırken 300 kesti , şimdi transfer ücretini 5 e düşürdüler  , bu yaptıkları çok saçma . en azından bilgi verebilirlerdi .

Hocam bende uye oldum da 5 taneye dustugunden emin misiniz cunku 300 se bana birsey kalmicak zaten 300 kusur tane token var hesapta oda fee gidicek 5 olduguna dair var mi bir yerde yazi paylastirsaniz sevinirim.
jr. member
Activity: 364
Merit: 5
ben üye olduğumda 500 tane verdi , cüzdana aktarırken 300 kesti , şimdi transfer ücretini 5 e düşürdüler  , bu yaptıkları çok saçma . en azından bilgi verebilirlerdi .
member
Merit: 11
Şunu düşükten satmayın 0.2 aşağısına vermeyin arkadaşlar yoksa iyice düşüreceksiniz. Havadan geliyor diye boşu boşuna karınızı düşürmeyin.
full member
Activity: 602
Merit: 118
ben katılmadım ama galiba atı alan üsküdarı yine geçmiş. benim şahsi fikrim eğer airdroptan token gelmişse fazla miktar varsa ilk gelince bir kısmını satmakta fayda var örnek btw örnek ebtc gibi gibi. taş atıp ta kolumuz yorulmadı sonuçta. ama ederi varken ele biraz bir şey geçsin diyen olursa satsın derim. herkese bereketli kazançlar diliyorum...
sr. member
Activity: 655
Merit: 258
Sms onayı için sms gelmiyor bi türlü
member
Activity: 114
Merit: 10
500 ucash vardı bende de adamlar 300 fee istediler cüzdana withdraw yaptım 200 tane ucash daha gelecek 1 hafta oldu.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
Gencolar hala cekis bedeli 300 ucash mi benim 351 ucashim var hesapta ama ilk mesajin guncelleme kisminda arkadas kesim bedeli 5 ucash demis. Simdi 5 mi 300 mu net bilgi vercek var mi?
member
Activity: 532
Merit: 12
ben de katılmışım fakat cüzdana girdim fakat benim cüzdan da ucash balance kısmı boş. esktra bir şey yapmak lazım mıydı?  niye boş anlamadım.
member
Activity: 322
Merit: 23
Her adımı izliyorum 2fa da yüklü ama withdraw bölümündeki send tuşu pasif. 550 token var 5 token masraf kesiyor 545 tane çekebilmem lazım normal şartlarda.

Bu durum hala devam ediyor. Bu sorunu yaşayan başka kimse yok mu?
Bugün tokenleri hesabına çekebilen var mı arkadaşlar? Dünden beridir send tuşu pasif!
Pages:
Jump to: