Pages:
Author

Topic: U-CASH airdrop kampanyasına katılanlar için yol haritası - page 9. (Read 1474 times)

sr. member
Activity: 1470
Merit: 449
Artık airdrop'lar iyice bitmiş vaziyette. Çoğu airdrop yapan tokenler ya 5-10-15 gibi komik rakamlarda token gönderiyor. Ya'da ref sistemi ile puan toplayın diyorlar. Ref sisteminde sadece bir kaç kişi kazanır diğer kişiler ise boşu boşuna reklam yapmış oluyorlar. Ref'li airdroplara artık girmiyorum. Uzun zaman sonra yine eskisi gibi airdrop'lar olacağını düşünüyorum. Sonuçta cmc'de listelenmek için hacim oluşturmak gerekiyor.
full member
Activity: 224
Merit: 100
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Kesinto olması kötü olmuş bozdurmaya değmiyor ozamanda elimizdeki tokenler diğer türlü ref ile kayıt olsaydı birisi olabilirdir 2fa'yı da yapmadım ben. Beklemede kalacağım bir süre. Bilgi için sağol
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Resmen tuzak hazırlıyor adamlara bak ya, millete 300 verıyorsun sonra fee olarak da 300 cekıyorsun kı bunun neyın kafası yanı 0.2 dolara cıkmıs bıara bu da 60 dolar para eder, btc feesı bıle boyle pahalı degıl resmen uckagıtcılar:) aırdroplarla ugrasılmaz dıyınce kızan arkadaslar oluyordu boyle uckagıtcı takım ve ınsanlarla dolu aırdrop ısıne nıye gıreyım dedıgımızde.
member
Activity: 546
Merit: 10
baştan bu kesintilerden haberimiz olsaydı diyordum da neyse. 2fa doğrulama yaptım. 350 felan var işte. 300 kesinti ne halen aynı mı. site içinde satış kısmı var mı acaba öyle bir şeyler hatırlıyorum. ne zamandır login olmuyorum. site içi exchange varsa oradan withdraw daha düşük fee olabilir belkim.
full member
Activity: 266
Merit: 148
Bunun bildiğimiz ucash ile bir alakası var mı? yoksa benzer isim seçmiş bir piyasa projesi mi? Sanırım ikincisi. Başvurursanız sanıyorum bir sakız parası ancak gelir. Onu da sıcak bir kahve içmek için kullanabilirsiniz. Yerse.

Dostum giriş linkini verdim eğer girmişsen orada görünür zaten,

Gerçi  u cash eskiden beri vardı ama daha sonra koin e çevirdiler onu diyorsun sanırım
anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Bunun bildiğimiz ucash ile bir alakası var mı? yoksa benzer isim seçmiş bir piyasa projesi mi? Sanırım ikincisi. Başvurursanız sanıyorum bir sakız parası ancak gelir. Onu da sıcak bir kahve içmek için kullanabilirsiniz. Yerse.
full member
Activity: 266
Merit: 148
Arkadaşlar herkese selam;

u-cash in yapmış olduğu kampanya devam ediyor. kayıt olana 300 u cash ve 2fa doğrulama ile beraber 350 u cash veriyor.

Giriş linki: https://portal.u.cash/account/login

Borsa hesabına witdraw yapınca 5 ucash kesiliyor ve 1-3 iş günü içinde geçiyor.  ( Kendi için yollamalarda 2,5 u cash kesiliyor)

Satış yapılacak borsa sitesi linki  : https://btc-alpha.com/exchange/UCASH_BTC/ üyelik alıp burdaki u cash cüzdanına gönderim yapılacak

Herkese bol ve bereketli kazançlar, Teşekkür için merit gönderebilirsiniz Smiley

Edit: Yolladığımız u cash ler sistem yoğunluğundan ötürü hala hesaba geçmedi, bir ticket açmıştım bugün yanıt geldi ve aşırı yoğunluktan kaynak olduğunu ve sistemdeki yoğunluğa göre problemleri çözdüklerini ve u cash lerin güvende olduğunu belirttiler.

Gelişme olursa yazarım tekrar

Pages:
Jump to: