Pages:
Author

Topic: U-CASH airdrop kampanyasına katılanlar için yol haritası - page 7. (Read 1474 times)

hero member
Activity: 678
Merit: 1000
bu token nasıl olurda coin market cap sitesinde ilk 30a girebilir bi gecede. kim alıyor bu tokeni anlamıyorum. dandik bi borsada işlem görüyor bi de.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Bunun airdropunu kaçırmışım ben, haberim yoktu. Yorumları biraz okudum da saçma bir iş yapmışlar. 300 adet kesinti ne demek ya!
İlk 20'ye girmeleri de enteresan olmuş. Böyle birden çıkan tokenlerin inişleri de çok sert oluyor. Ayrıca 8 milyardan fazlaymış dolaşımdaki payı. Valla çok ilginç bir durum bu. 8 milyar adetle çok sağlam pump yemiş.
newbie
Activity: 22
Merit: 0
minimum cekim tutarı var. ama kaç adet tam bilmiyorum 100 yada 300 diye biliyorum
member
Activity: 336
Merit: 13
bizim gruptaki arkadaş çekim yaptı. cüzdanına yattı. oradan borsaya atıp bozdurum paraları bile aldı.. YTD

su anda 50 adedi neden cekemiyor olabilirim? send tusu basmiyor da?
member
Activity: 266
Merit: 10
Ben zamanında kaydolmuştum ama hesapta bakiye 0 gözüküyor niye böyle oldu anlamadım.

telefon onayı ve mail onayı yapman gerekiyordu usta

Telefon ve mail onaylı gözüküyor ama hesap boş
newbie
bizim gruptaki arkadaş çekim yaptı. cüzdanına yattı. oradan borsaya atıp bozdurum paraları bile aldı.. YTD
member
2fa ya 50 veriyor. kimlige ne kadar veriyor bilen var mi?
diger bountyler bitmis ellehem girilmiyor.
member
bu fiyatlara inanamiyorum bu kadar cok supply varken. ben bunun coin verecegine falan da inanmiyordum. dun marketcapte gorunce sok oldum.
newbie
Ben zamanında kaydolmuştum ama hesapta bakiye 0 gözüküyor niye böyle oldu anlamadım.

telefon onayı ve mail onayı yapman gerekiyordu usta
member
Activity: 266
full member
Activity: 350
Merit: 105
valla demek ki çekmemek lazımmış 295 ucash yandı desene bizim. Bazı arkadaşlar 300 veriyodu felan demiş bende 1002 tane vardı sadece üye olup bi kaç görev yaptım gün içinde o kadar. Keşke biraz daha yapsaymışız...
jr. member
Activity: 126
Merit: 4
Arkadaşlar biraz önce çekme talebinde bulundum 5 ucash kesti processing olrak gösteriyor bakalım nolacak Smiley
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
Neymiş bu ucash bugün her yerde bunu görmeye başladım.Globalde de çok mevzusu dönüyor.Ama çekim kesintisi çok yüksek deniyor.
newbie
300 kesinti yok diyen arkadaş bunu neye dayanarak diyor Cheesy 300 kesinti var fee ücreti olarak. Ama önlem amacıyla yapıldı. Siteye aşırı derecede yüklenme vardı. Hiçbir şekilde ulaşım sağlanamıyordu. 300 fee ücreti koydular geçici olarak. Altında da kısa sürece normale döndürülecek diye belirtilmiş.
member
Boşa? Kararı sen verdin  dostum Smiley yani biraz düşünen bir insan 300 verilmeyeceğini bilir, düşeceğini bilir. Ben elimde 10.000 e yakın tutuyorum yine de atmadım o 300 fee ücretine razı gelmedim. Zaten sitede alttaki İngilizce açıklama da yazıyordu herşey,  düşecek diye.

peki cektin mi koinleri kendi sitesinden? ben 400 taneyi sattim. hodl mu edeceksin? ben guvenmedim bu ise.

400 taneyi nerede sattınız? İlk olarak hangi cüzdana ne kadar sürede çektiniz?

@ysakay merit için çok teşekkürler.

bende mew adresine çektim ama mew de ucash göremedim nedense manuel ekleme falan yapılacak diye görmüştüm videolarda ama bir türlü ekliyemedim

once gelmis mi diye etherscandan bakin
sonra contract adresi falan girerek ekleyin. youtubeda var nasil eklendigi cok kolay.
hesaba biraz eth atin sonra borsaya gonderin.
surec boyle.
newbie
Activity: 30
Boşa? Kararı sen verdin  dostum Smiley yani biraz düşünen bir insan 300 verilmeyeceğini bilir, düşeceğini bilir. Ben elimde 10.000 e yakın tutuyorum yine de atmadım o 300 fee ücretine razı gelmedim. Zaten sitede alttaki İngilizce açıklama da yazıyordu herşey,  düşecek diye.

peki cektin mi koinleri kendi sitesinden? ben 400 taneyi sattim. hodl mu edeceksin? ben guvenmedim bu ise.

bende mew adresine çektim ama mew de ucash göremedim nedense manuel ekleme falan yapılacak diye görmüştüm videolarda ama bir türlü ekliyemedim
member
Boşa? Kararı sen verdin  dostum Smiley yani biraz düşünen bir insan 300 verilmeyeceğini bilir, düşeceğini bilir. Ben elimde 10.000 e yakın tutuyorum yine de atmadım o 300 fee ücretine razı gelmedim. Zaten sitede alttaki İngilizce açıklama da yazıyordu herşey,  düşecek diye.

btcalpha da satabilirirsiniz. 2 hafta once mew e cekmistim  300 kesintili olarak. kisa surede gelmisti.
member
Activity: 532
Merit: 12
geçen gün coinmarketcap ta görünce iyi pump yediğini acaba bende katıldım mı diye merak edip baktım ama maalesef katılmamışım. katılıpta iyi kazananlara bravo.
sr. member
Activity: 1876
Merit: 347

member
Activity: 546
arkadaşlar 300 ucash kesintisi diye birşey yok. onu değiştirmişler. 2fa etkinleştirme yapın. google uygulama var tablete, cep telefonuna yükleyin.

sonra youtube da ucash withdraw araması yapın oradaki gibi yapın. 3-5 iş günü içinde gelir diye yazıyor. o withdraw ekranında ne kadar ucash varsa onu aynen yazın. devama tıklayın işte ilerle tuşuna. ne kadar çekebileceğiniz yazılıyor. onu yazıp tekrar deneyin 2fa gerekli.

site içerisinde ucash gönderme için bile gerekli. sms ile olmuyor.

diğer konu ucash erc20 tokeni ve mew adresinize göndermenizi öneririm. borsada işlemler yapılıyor fakat mew e ardından borsaya atarak satışından yanayım. ben de withdraw talebi oluşturdum gelecek mi 3-5 gün sonra belli olacak.
Pages:
Jump to: