Pages:
Author

Topic: Uber, dijital para lisansı almak için başvuru yaptı - page 2. (Read 838 times)

newbie
Activity: 182
Merit: 0
Uber türkiyede kaliteli taksicilik hizmeti getirdi sözde ama kaç taksicinin işini azalttı elinden aldı. taksicilerin übere saldırmasını onaylamıyorum ama teknolojiye adapte olunmazsa bu sorunlar aynen devam eder. artık devir yüksek teknolojili ürünler, hizmetler.
sr. member
Activity: 628
Merit: 251
Önümüzdeki dönemde muhtemelen taksicilerden oy toplamak için Uber denen hizmeti insanların kullanımına yasaklayacaklar.. Ülkede hiçbir şey iyi gitmiyor.
member
Activity: 680
Merit: 10
Bence super bir haber gayette is gorur uber gercekten uluslararasi platformda buyuk oneme sahip eger boyle bir lisans alimi gerceklesirse diger sirketler icin de ornek teskil eder..
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
PLATIO - Smart Banking Ecosystem
Uber kendini yenileyen ve memnuniyete önem veren bir sistem, bizim taksiciler de kendilerini vazgeçilmez görüp dursun, bu gidişle ekmeklerinden olacaklar. Nezaketve saygı kalmamamış. Tabi içerisindeki düzgün insanları ayrı tutuyorum
member
Activity: 196
Guzel bir haber öncelikle tabi Uber’in bu hamlesine sarı taksiler de karşılıksız kalmaz onlar da birşey yaparlar diye düşünüyorum ama tabi bunun karşısında ne yaparlar tabi ki orası tartışılır  Grin
hero member
Activity: 728
Merit: 500
MenaPay - Crypto made easier than cash
ulusal ve uluslararası şirketler ile bankalar ve fon yönetimleri dijital para lisansı almak için hızlı bir yarış halinde. uber Meksika gibi bazı ülkelerde yolcu taşımacılığını yüzde seksenini yapan bir global şirket.
member
Activity: 350
Her ne kadar Türkiye’de ve Yunanistan’da taksiciler tarafından istenmeyen şirket ilan edilse de çok akıllı yatırımları var ve kripto para işinine girerse çok tutar. Tam yatırımlık..
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
uber demekki belli bir noktaya gelmiş..  ama ne yazıkki UBER ile ilgili son açıklamaların ve İBB'nin kararının ardından UBER araçlarının bir çoğu satışa çıkarıldı.
jr. member
Activity: 112
Merit: 1
ico yapsınlar durmam yatırım yaparım. Türkiye'de saçma sapan sebeplerle yasaklandı ama yurtdışında çok kullanılan bir taksicilik sistemi.
newbie
Activity: 168
Taşımacılık sektörü blockchaine çok yatkın uberde bunların en büyüğü onlar da bunu görmüş olacak ki atılımlara başlamiş. Enerji sağlık emlak sektörlerinin de yatkın olduğunu düşünüyorum.
member
Activity: 448
Uberin Türkiyede yasaklanması sonrası acaba ico için yerli yatırımcılar genede rağbet gösterir mi merak ediyorum, dünyada saygın bir yeri olan Uber şirketinin çıkaracağı ico ciddi talep toplayabilir.
newbie
Activity: 98
Umarım ICO yaparlar bize de biraz düşer de alırız. Böyle projelere çok ihtiyacımız var. Ama bitcoinle ödeme kabul edip sonra kendi coinlerini çıkarsalardı bizler için daha iyi olurdu
jr. member
Activity: 378
Merit: 2
Uber Coin  Cheesy havalı olur hani. Uber coin çıkarsa kesinlikle İco'suna girerim karşılığında vereceği hizmet bile hazır emini çok pirim yapar. Ülkemizde şuan yasak ama ilerleyen zamanlarda sorunların aşılacağına inanıyorum insanlar taksicilerden bıkmış durumda.
hero member
Activity: 1316
Merit: 503
Someone is sitting in the shade today...
UBER kullanım alanlarına ne guzel yenilikler ekleyedursun biz de UBER'i yasaklıyoruz, Paypal'i yasaklıyoruz bu boyle olmaz, bunlara entegre olmamız gerekirken iyice uzakasıyoruz, sonra da sikayet ediyoruz bizden neden boyle projeler cıkmıyor diye, devletimiz teknolojiyi tesvik ediyor, ancak uygulamaları yasakladıktan sonra tum sektoru tesvik etsen de yeterli olmaz diye dusunuyorum. 
member
Activity: 253
Uberde ülkemizdeki yasak kervanına katıldı. Umarım hayırlı olur. Ama bu dijital para çıkartmasına elbette engel değil. Belli Türkiye'deki yasakda kalkar, kim bilir.
legendary
Activity: 1456
Merit: 1005
uber seçim öncesinde iktidar tarafından ülkede yasaklandı, d2 belgesi geri çekildi, uber taşımacılık yapan sürücüye ve araca ve müşteriye ceza kesilmeye başladı. dijital para lisansı alması yurtdışında işe yarayacak.
newbie
Activity: 126
uber başvuru yapma ne olur yasaklanmaya başladı bile.ruhsat almadan milletin ekmeğine ortak olan bir platform...
sr. member
Activity: 546
Merit: 252
Bizde aylardır desteklenen Uber,  bir seçim yatırımı olarak şimdilik sarı taksilerimiz lehine evrildi. Seçimden sonra ne olur bilinmez. Uber dijital para lisansı alarak, blokzincir teknolojisi sayesinde gelecekte yerini almaya hazırlanıyor.
sr. member
Activity: 617
Merit: 250
İşin içinde Uber gibi dünyaya adını duyuran bir marka algısı söz konusuyken, üstelik faaliyette olduğu ülkelerde gayet seviliyor ve yaygın olduğunu hesaba katarak giriştikleri bu işte de fazlasıyla başarılı olacaklarını düşünüyorum. Pazarlama, reklam, marka algısı çok önemlidir ve yatırımcıya ciddi güven verir. Bence uber bu konularda zaten fersah fersah önde giriş yapacak kripto sektörüne.
newbie
Activity: 280
    Türkiye de yasaklansa ne olacak ki adamlar bütün dünya ya yayılmış kendi sanal paraları için lisans başvurusu bile yapıyor bizim hükümette taksicilerin oyunu almak için ancak yasak koysun
Pages:
Jump to: