Pages:
Author

Topic: Uber, dijital para lisansı almak için başvuru yaptı - page 7. (Read 838 times)

full member
Activity: 210
Merit: 100
Uber bir çok kişi tarafından eleştirilse de aslında destekleyenler de bir o kadar fazla hatta destekleyenlerin bir çoğu gelişmesi için ne gerekiyorsa yapacaga benziyor
full member
Activity: 434
çok iyi bir haber. artık taksiciler gerçekten köşeye sıkıştı. taksicileri alt koymak için değil söylediklerim ama uberi geçmek istiyorsan sen de çalışacaksın yani biraz daha fazla ilgili oacaksın kaba kuvvetle olmaz bu işler.
member
Activity: 224
Merit: 11
uberden güzel bir hamle tebrik ediyorum gerçekten tam çağa ayak uyduran bir kuruluş oldular. her şeyi takip ediyorlar.
full member
Activity: 196
Uber sadece ülkemizde değil dünya genelinde oldukça itibar sahibi bir şirket.Açıkcası şehir içi yolculuklarda taksi yerine uberi tercih etmek çok daha mantıklı.Umarım ilerleyen zaman diliminde ülkemizin her ilinde faaliyet gösterirler.
full member
Activity: 840
Merit: 103
Bunlar avrupa icin binerken barkodla gidecegin yere gore ucret alan surucusuz taksi yapsa cok iyi olur. Tesla felan kullanirlar sonra turkiyeye bir sekilde uyarlanir sari taksilerden kurtulunur.
full member
Activity: 546
taksicileri zora sokacak bir durum bu. işleri iyice zorlaştı. uber gerçekten çağa ayak uyduran güzel bir kuruluş haline geldi yağtığı kampanyalardan da gördüğümüz gibi uber giderek büyüyor.
member
Activity: 406
Merit: 47
uber cok saglam bi sirket oldu ve giderek buyuyor. bu isede el atarsa daha fazla buyuyecektir.
hero member
Activity: 1316
Merit: 503
Someone is sitting in the shade today...
UBER CEO'su ilk işe başladığı zaman da söylemiştim, bu abi illaki kripto para olayına el atar diye, açıklama geldiğine göre yakın zamanda UBER dijital para olarak ödeme kabul etmesi de yine harika bir hareket olur.
hero member
Activity: 968
Merit: 624
Still a manic miner
Dünyanın büyük holdingleri, markaları hatta bankaları dahi dijital para lisansı almaya başladı birer birer. Uber’in blokzincir teknolojisinin faydalarından yararlanmak istemesi çok doğal.
newbie
Activity: 154
Merit: 0
Dünya çapındaki büyük firmalar blok zincir teknolojisini keşfedince  veya anlayınca hemen ona yatırım yapmaya başlıyor vakit kaybetmemek için. Uber de kendi dijital parasını çıkartmaya karar vermiş. Çokta doğru bir karar bu koin piyasaya çıkar çıkmaz alınır Wink
member
Activity: 560
Merit: 57
Bu tarz firmaların bu teknolojiye adım atması bu teknolojinin kimilerine göre ''ütopik'' kabul edilen geleceğine doğru her geçen gün daha fazla yaklaştığının kanıtıdır.
sr. member
Activity: 686
Merit: 257
Uber kendi blokzincirini oluşturacak ve kendi kripto parasını da çıkaracaktır. Böylelikle bir kaç yıla taksi ödemelerini uberin ktipto parasıyla yapacağız muhtemelen.
jr. member
Activity: 364
Merit: 5
devletin ubere dokunmaması arkasındakilerin sağlam olduğunu gösteriyor . benim tahminimce özellikle turistler tamamen ubere kayacaktır , artık hiçbir turist sarı taksi vs kullanmaz .
sr. member
Activity: 1890
Merit: 333
Eğer doğruysa bu haber ve gerçekleşirse cidden yeni bir devir başlatmış olurlar ve mükemmel olur bu gelişme. O zaman ne kadar büyük olduklarını göstermiş olurlar
member
Activity: 308
Umarim saglam bir kripto para cikarirlar cunku eger yaparlarsa ben cok iyi yerlere gelebilecek bir coin olacagini dusunuyorum. Cunku arkasindaki sirket saglam bence.
jr. member
Activity: 252
Merit: 5
Ulasimda oldukca ilerlemekteler zaten birde kendi paralarini cikarip ulasimlarda onu kullanirlarsa oldukca buyuyecektir o coin. Hadi hayirlisi bakalim.
legendary
Activity: 1932
Merit: 1757
Umarım uber kendi dijital parasını çıkarır böylece şehir içi ulaşımımızda dijital para ile seyahat etme dönemimiz başlar.Genellikle uber kullanıyorum şuana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım herkese tavsiye ederim.
newbie
Activity: 238
Merit: 0
Ulasim agi konusunda oldukca basarili bir sirket. Ulkemizde tam olarak oturmasada guzel bir sistemleri var. Kripto piyasasinda da basarili olacaklardir.
member
Activity: 336
Taksi olayiyla bile oldukca etkilemisti uber beni. Simdi de kripto piyasasinda eminim harikalar ortaya koyacaktir.
member
Activity: 322
Merit: 12
Uber gercekten gelecek vaad eden bir sirket. Surekli olarak gelecege yonelik birseyler yapmakta.
Pages:
Jump to: