Pages:
Author

Topic: Uber, dijital para lisansı almak için başvuru yaptı - page 9. (Read 838 times)

full member
Activity: 854
Merit: 113
Uber gerçekten her türlü yeniliği takip eden bir şirket.Zaten uber uygulaması başlı başına bir yenilik.Umarım Uber uygulaması da ülkemizde de git gide yaygınlaşmaya başlar sadece büyükşehirler ile sınırlı kalmaz.
full member
Activity: 518
Merit: 102
Bu haberler bize artık kripto paraların geçerli bir ödeme yöntemi olarak kabul edilerek yaygınlaşacağını gösteriyor. Her ne kadar piyasa hacminde daralma olsa, olumsuz bir takım spekülatif haberler ortaya çıksa da ilerleyen zamanlarda hak ettiği yere gelecektir.
hero member
Activity: 2030
Merit: 402
Uber güzel bir zamanlama ile böyle bir karar almış. İBB Başkanı'nın Uber'in hakkında beklenenin aksine çok olumlu bir açıklama yaptığını duymuştum. Hazır böyle bir girişimde bulunmuşken Uber yavaş yavaş oturmaya başlar bence ülkemizde.
full member
Activity: 742
Merit: 140
Çok güzel bir haber. Uber sonuçta dünyada çok kullanılan yaygın bir uygulama ve bulunduğumuz piyasanın reklamı açısından faydası çok olur böyle bir kararın diye düşünüyorum.

full member
Activity: 350
Merit: 100
EndChain - Complete Logistical Solution
Uber için güzel adımlar fakat türkiyede nedense hep garip veya tuhaf karşılanıyor o yüzden bir şey diyemeyeceğim ama tabikide lisans almaya kalması gayet güzel bir adım olarak görüyorum.
brand new
Activity: 0
Merit: 16
eğer böyle bir koin piyasaya çıkarsa o koin fırlar, sebebi ise uberin hali hazırda çok kullanılması
full member
Activity: 406
Merit: 189
uber coin çıkarsa ve uber araçlarında ödeme araçlarında kullanılsa tadından yenmez. oh olsun takcici esnafına,  özellikle milyonluk plaka sahipleri beter olsunlar
sr. member
Activity: 672
Merit: 273
-
Güzel olmuş en azından uber de de göreceği dijital bir para birimi uber coin çıkar taksiyede yazar uber coin kabul edilir   hesabı Cheesy  değişik bir kafa olur özellikle türkiyede.
member
Activity: 308
Merit: 10
Uberin türkiye de ki imajı hiç iyi değil özellikle taksi camiası arasında. Onun çıkartacağı kripto para ülkemizde rağbet görmeye bilir. İnsanlar tepki için almayabilirler. Piyasaya çıkınca türkiye de ki tepkileri göreceğiz.
full member
Activity: 476
Merit: 100
Dünyadaki teknoloji firmaları hızla dijital paralara yatırım yapmaya devam ediyor. Uberde kendi dijital parasını çıkartacakmış buda güzel bir haber kripto para piyasası için. Takip edip piyasaya çıkınca almak lazım.
newbie
Activity: 154
Merit: 0
Uber teknolojiyi çok iyi kullanan bir şirket ve çok agresif. Umarım başarılı olurlar.
newbie
Activity: 5
Merit: 0
Bazı ülkelerde kripto para ile gazete alım satımı dahi başladı.
Kaçınılmaz gerçek olan teknoloji para birimine de yansıyor.
Bu tür gelişmeler de dolayısıyla kaçınılmaz oluyor.
Kesinlikle farkındalık oluşturacak bir paylaşım, teşekkür ederiz.
member
Activity: 364
Uber birçok ülkede kullanılıyor ve hızlı bir şekilde de yaygınlaşmaya devam ediyor.
Böyle bir gelişmede adının geçmesi oldukça güzel bir gelişme bana kalırsa.
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Dünyanın çeşitli ülkelerinde kullanılan bir sistem ve dünya çapında bir şirket olan uber bu atılımla çok büyük işler başarır bence. Ortada olan kullanılan bir sistem için dijital para çıkarmaları bunun tutmasını sağlar.
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
Uber sistemi ülkemizde son zamanlarda kavgalarla anılmaya başladı buda onlar için olumsuz bir durum ben uber sistemini savunuyorum neden derseniz ülkemizde artık taksi piyasası bir  tekel haline geldi ve bunun düzeltilmesi gerekiyordu , Uberin dijital para lisansı alma girişimi kendilerine olumlu bir imaj  ve ayrıca bedava reklam kazandıracaklardır güzel bir girişim.
member
Activity: 294
Oyle ya da boyle Uber veya benzeri bir uygulama taksici terorunu durduracak. Ben yaklasik 3 sene once babasinin 2 tane taksi plakasi olan arkadasima soylemistim. Para ederken en azindan bu plakalarin birini sat yoksa birkac seneye yari fiyatina satamazsin diye. Uber cripto para cikartir ise kullanimda olacak bir para olur. Uber kullanicilarina cazip hale getirilir ise islevsel olabilir.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Bu tür şeyler çok olumlu.
Vizyon sahibi insanların aldıkları pozisyonları görüyoruz.Geleceğin geldiğini farkettiler.
Gelecek burda değil, gelecek geldi zaten.Artık gelecekte para kavramı ortadan kalkar.Ama kağıt para şuan yeterince ilkel zaten.
member
Activity: 448
Uber digital paralara  el atar eğer kendi kripto parasını çıkarırsa bunun arkası diğer hizmet şirketlerinden kesinlikle gelecektir. Uberin dünya çapında çok ciddi müşteri potansiyeli var , doğru bir iş çıkarmış olurlar.
jr. member
Activity: 46
uber günden güne güçleniyor taksicilerin işi zorlaştı iyice.
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
para lisansı alırlarsa über için harika haber iyi de vergilendirmelerini takip edilmesi açısından o kriptonun bazı özellikler içermesi gerek. bilim kurgu geliyor bana. Justin Timberlake'in zamana karşı filminde zaman alıp satıyordunuz. über kripto paralarını almak için kredi kartı ve diğer kriptolar kullanılır.
Pages:
Jump to: