Pages:
Author

Topic: Uber, dijital para lisansı almak için başvuru yaptı - page 6. (Read 838 times)

member
Activity: 392
Merit: 10
Uber bu konuda kripto para çıkarmak için lisans başvurusu yapması bence tüm dünyada ciddi ses getirecektir.Çıkartacağı kripto paranın da dünyada çapında büyük ilgi göreceğini ve yatırımcı toplayacağını düşünüyorum.
member
Activity: 406
Merit: 11
Uber yenilikçi bir firma. Mobil uygulamalar, gps entegrasyonu teknolojiyi yakından takip ediyor. Yakında kendi parası ile bile ödeme kabul edebilir.
member
Activity: 252
uberde bitcoin gibi kendini geliştirmeye sürekli devam edem bir uygulama. bağımsız olmasıda güzel aslında. faka taksicilerle yaşanan olaylar pekte hoş değil.
full member
Activity: 350
Merit: 100
EndChain - Complete Logistical Solution
Uber mağdurları türkiyede git gide artıyor geçen havalimanındaki olaydan sonra iyice soğudum bu uberden adama  da yazık binen müşteriyede kolaylıklar diliyorum.
member
Activity: 574
Merit: 14
biz sadece izliyoruz. uber yapıyor. çıkıp türkiyedeki taksicilerde girişim var mı? onları yönlendirecek olan yazılım bilgisi güçlü bir ekibin taksiciler federasyonu ile görüşmesi. ha türkiyede bunu yapsalar bile bddk dan izin alabilecek mi o da var. uber yapıp türkiyede kendi kriptosunu işletirse takip etmesi çok zor olur.
sr. member
Activity: 616
Merit: 281
Adamlar şirket değerini nasıl arttıracaklarını çok iyi biliyorlar. Global e yayılmış bir ICO çıkartacak olsa topayacağı parayı ve sonrasındaki şirket değerini düşünemiyorum.
full member
Activity: 434
bu uberin yaptığı gelişmeler gerçekten çok güzel ve böylece teknolojye daha da uyarak taksiciler daha da zor günlere giriyor biz kripto yatırımcılarını güzel etkiler bu anlaşma.
full member
Activity: 546
bu çok iyi oldu. benim param yok mesela borsada tutmuşum kripto paralarda duruyorlar sürekli çekemiyorum kullanamıyorum. böylece ödeme yapabilirim aslında iyi olur benim açımdan.
hero member
Activity: 1064
Merit: 522
Proof-of-Stake Blockchain Network
Gelecekte her şirket ve sistem yavaştan kendi koini ile işlem yapma yolunda evriliyor em azında benim son zamanlar da gördüğüm gelişmeler bu yönde
member
Activity: 100
Uber yolculuk ödemelerini de bu yöntemle sağlayacak olmaları ve dünya çapında global bir marka olmasından dolayı değerli ve işlem gören bir kripto para olacağını düşünüyorum
newbie
Activity: 280
Merit: 0
Ubeerin böyle bir lisans alması herkese faydalı olur

1. güvenli ve konforlu bir yolculuk herkese eşit şekilde dağılır
2. uberin mevcut köhne zihniyet tarafından yasaklanmasının bir nebze önüne geçilir
full member
Activity: 364
Merit: 114
The revolutionary trading ecosystem
Uber her türlü lisansını da alır, dijital parasını da çıkarır, teknolojisini de yükseltir, bütün şehirlere de yerleşir. Ama gel gelelim bu uber-taksici kavgası son bulmaz. Abi ortada bir rekabet var ne kadar da güzel değil mi? E yavrum madem memnun değilsin bu rekabetten sen de taksi olarak böyle bir teknoloji çıkar, çağa ayak uydur azcık. Yada düzenleme getir fiyatları kıs biraz. Taksi yerlidir, millidir Uber yurtdışı menşeidir falan filan da, adamlar yapıyo abi kimse laf etmesin şimdi.
sr. member
Activity: 402
Merit: 250
uber de geldiyse tamamdır cümbüş başlıyor demektir yakında piyasanın yükselişe geçeceğine dair güzel bir haber olabilir bu bana kalırsa
sr. member
Activity: 361
Merit: 250
haber güzel, piyasa içinde güzel bir gelişme ancak bu tür haberler çok önplana çıkarılmamalı benceeee, nedenini de sorarsanız onun cevabı da şudur bu lisanslar ile şirketlerin sadece marka değerlerini arttırmaya çalıştığını düşünüyorum ben artttıkk
sr. member
Activity: 406
Merit: 252
bu tür haberler neden yükselişe geçmesi konusunda hiçbir faydası olmuyor onu anlamıyorum sürekli iyi haber geliyor ama piyasa bir türlü yükslemiyor
newbie
böyle bir şey olursa oldukça güzel olur faydalı olur, çünkü über global bir marka, dünya çapında da oldukça tutmuş bir marka
member
Activity: 268
Merit: 12
Dünyaca ünlü markalar firmalar ve bunlar gibi birçoğu blockchain teknolojisinden yararlanmaya çalışıyor. Uberinde yaralanmak istemesi çok normal.
member
Activity: 294
Uber Uber Uber  diyorum başka da bir şey demiyorum, valla bu iyi bir atılım oldu baktığınız zaman taksici terörünü bitirir belki de
newbie
Activity: 1
Uber gelişen teknolojinin bir ürünü ve bunu dahasıyla yani gelişmiş teknolojinin başka ürünleriyle desteklemek,entegrasyonunu sağlamak kesinlikle harika bir gelişme.
Umarım ülke olarak biz de bu gelişmelerin destekçisi oluruz.
newbie
     Sonuçta birçok sanal ortam üzerinden çalışan projelerde kullanıldığı gibi über de bitcoin ile ödeme kabul etmesi çok normal kendi sanal parasını çıkarması işe güzel haber yatırımlar arttıkça değer kazanmaya devam edecektir
Pages:
Jump to: