Pages:
Author

Topic: Uber, dijital para lisansı almak için başvuru yaptı - page 3. (Read 838 times)

sr. member
Activity: 735
Merit: 251
Uber yatırımını sağlam yapmak istiyor, lisans başvurusu yaparak çıkaracağı kripto para için yasal zemin hazırlamak istediğine göre ortaya iyi bir proje çıkarabilir.
member
Activity: 490
Merit: 10
SEND AND RECEIVE MONEY INSTANTLY
Bizde yasaklamalar sonrası adamların işleri açılacak kesin. Uber gibi vizyonu geniş bir platformdan doğru bir hareket olmuş. Umarım başarılı olurlar.
member
Activity: 406
Merit: 11
Matbaayı yasaklayan Osmanlı dönemi gibiyiz, uber yasak, paypal yasak, wikipedia yasak, booking yasak...
hero member
Activity: 1533
Merit: 560
Uber'in işi Türkiye'de bitti 50 uyarı puanı alıyor yakalanırsa, kaldırmak için de 3000 TL ödüyor, benim şahsi aracım var Uber fln kullanmıyorum ama taksicilerin içinde pek çok yavşak olan insanlar var, bir yemek sepeti gibi aldığın hizmeti değerlendirsen, GPS üzerinden sana en yakın aracı görebilsen tahmini seni alış saatini fln bilebilsen yani, hatta ödemeyi direk telefon üzerinden yapsan, gittiğin mesafeye ve zamana göre sistem üzerinden ücret belirlense, araçta şoför sigara içti mi, sesi yüksek açtı mı, diğer sürücülere yolda küfretti mi, aracı hızlı veya tehlikeli kullandı mı vs vs bir raporlama sistemi olsa ve herkes işini kaliteli yapsa ne güzel olurdu..
sr. member
Activity: 616
Merit: 250
Güzel haber ancak uberla ilgili ülkede saçma sapan yasaklama tarzı her nevi haber dönerken neresine sevinip nereye canımızı sıksak bilemedim. Uber başlı başına çok güzel bir girişim örneği, dijital para ile ilgilenecek öngörüde olmasına şaşırmıyorum Smiley
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
Uber iyi is yapiyor fakat basladigi isler yarim kaliyor. Ulkemizde artik yasaklandi biliyorsunuz. Bu yuzden eskisi kadar guven vermiyor bu sirket.
member
Activity: 224
şimdilerde dijital para lisansı almak için pek çok büyük global şirket başvuru yapıyor be sene ve gelecek sene dijital para alanında yatırımlar giderek artmaya devam edecek.
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
PLATIO - Smart Banking Ecosystem
Bence geç bile kalmış böyle bir potansiyeli değerlendirmek önemli bir unusur, fakat şöyle bir darboğaz var yapılan işlemi faturalandırdığında tutarı hangi para cinsinden gösterecek ve ülekeler buna ne diyecek
member
Activity: 201
The Experience Layer of the Decentralized Internet
bu uber gerçekten bazı şirketleri bitirecek gibi duruyor. yani tur şirketleri falan taksiler yandı bitti bunların sayesinde şimdi kripto ile farklı bir kesime de hitap edecek.
sr. member
Activity: 484
HubrisOne
Uberi her yerde çıbanbaşı gibi görmek sıkıcı oldu , taksicilerimizi üzdüler bari kriptoya girmesinler  Grin  Onlarda piyasada yeterince yer edinince foyaları ortaya çıkar sanırım. Başlarda her şey iyi gelir.
full member
Activity: 546
Merit: 100
uberin bu güzel girişimleri biz kullanıcılar tarafından da sevindirici olmakta. ben seyahat ettiğim ve beni taşıyan bir şirketin böylesine global işlerle uğraşmasını isterim tabii ki kendimi daha güvende hissederim.
U20
full member
Activity: 546
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Uber yenilikçi bir firma olduğunu kanıtlamış oldu..
Kendi kriptoparasını çıkarsın, ödemeyide gittiği mesafeye otomatik cüzdandan düşürsün.
Zira Türkiyeye gelen Turistleden 10 kat 20 kat fazla para alan taksicilerimiz oldukça, uber daha çok kullanır e yenilik üstüne yenilik yapacaktır. Tebrikler👍🏻
sr. member
Activity: 840
Merit: 300
ben de kesinlikle kaçırmam yani bu şirket teknoloji ile iç içe, teknolojiye yatırım yapan kaybetmez bu kadar basit
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
şu bir gerçekki uber açilsin halka arza facebookdan alma fırsatını kaçırmıştım ilk açıldıgında ama bunlarda kaçırmam.
member
Activity: 294
uber sağlam bir şirket, uberde yalan dolan yok, neyse o adamlarda, bunlar böyle oldukları sürece yükselecekler bence
full member
Activity: 286
Merit: 100
Uber taksiciliği ulaşımda farklı bir boyut getirdi. Müşterilerine hizmet konusunda yeni bir çağ başlattılar. Kripto para işine girmelerine kendilerine para lazım olduğunu düşünüyorum. Bazı ülkelerde yasaklandı çünkü. Birde Uber taksicilerin kazanç sistemini değiştirdiğini duydum. Eskisi kadar çok kazandırmıyor.
member
Activity: 392
uber sağlam bir firma ama henüz şu anda sadece türkiyede XL araçlarla hizmet veriyor bunlarda mercedes vito ve volkswagen transporter demek
Hayır normal taksi olarak da hizmet veriyorlar çağırdığıınız zaman. Ayrıca bunlarla hizmet vermesinin bu başlıkla ne alakası var uberin yeterince büyümediğini mi iddia ediyorsunuz.
member
Activity: 392
Uber taksi sorununa çözüm ürettiği için halk tarafından bu kadar benimsenmiş bir tekonolojiyken kripto para atağı da halk tarafından benimsenmesini sağlayabilir. Güzel bir iş olduğunu düşünüyorum.
sr. member
Activity: 868
Merit: 265
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
Blockchain ile ilgili güzel haberler gelmeye devam ediyor. Bu haberlerin her biri tabiki Bitcoin ve diğer kriptolara olan güveni arttıracağı için fiyatlarına olumlu etki yapacaktır. Bazı araç firmaları BTC ile araç satmaya başlayacak, bazı yemek firmaları kriptolarla ödeme kabulune başlayacak, vs. artarak gidecek.

Kesinlike ama kesinlikle Türk yatırımcısı için de Türkiye'den ciddi projeler çıkarılmalı. Her geçen gün gecikiyoruz. Ciddi ve iyi projelerle bu pastadan hakkımız olan dilimi almalıyız artık. Halen bu işi yapabilecek insanların çalışma yapmadığını görüyorum. Tubitak, Turkcell ve bazı girişimler bu işe el atmaya çalışsa da henüz yeterli büyüklükte bir proje ortaya çıkmadı. Halbuki ICO'lar ve projeler bizim yapımıza çok uygun.

Uber başvurusu önemli, yenilikçi bir firma ve bu teknolojik gelişimden pay almak için sıraya girmiş bile. Uber farklı bir boyut getirebilir piyasaya. Global kullanımı sebebiyle blockchain ve türevlerine çok uygun bir yapıda.
sr. member
Activity: 542
Uber global bir şirket rakip uzakdoğu firmalarına göre taksi pazarında etkin, bazı ülkelerde yolcu taşımanın yüzde sekseni uber tarafından gerçekleştirilir. dijital para çıkarma fikrini sevdim ve başarılı olacağını tasavvur ediyorum. kaliteli hizmet daima tercih edilir.
Pages:
Jump to: