Pages:
Author

Topic: Uber, dijital para lisansı almak için başvuru yaptı - page 5. (Read 838 times)

newbie
Activity: 280
Merit: 0
uberin böyle bir lisans başvurusu yapması memnuniyetle karşılanan bir haber,  uber türkiyede bu işi yapsın pahalı ucuz ilk ben kullanırım kripto parayı
member
Activity: 196
Merit: 10
Para birimini  Eco ve Camp olarak adlandırılıyor , günlük kullanım işlemleri için dünya çapında bir ödeme aracı olarak kullanılabilen dijital bir global para olmasını istiyor.
member
Activity: 588
$CYBERCASH METAVERSE
alsın bakalım. paramız olmadığı zaman bi şeyler bozdurup ödeme yaparız bu şekilde faydalı olur bayağı. ama uber iyi gelişmeler gösteriyor şaka bir yana tebrik ederim.
full member
Activity: 168
Merit: 100
Uber'in bu hareketi, Uber şirketinin ne kadar vizyon sahibi bir şirket olduğunu gösteriyor.İstanbul'da yapılacak yeni havalimanın taşımacılığını almak için uğraştıklarını da duydum.Umarım kripto paralarla bu işlemleri gerçekleştirebiliriz.
member
Activity: 179
Uber böyle devam ederse türkiye de taksici kalmayacak adamların iş ciddiyeti en üstte tabiki herkes uberi seçer..Şimdi dijital parada çıkarırlarsa önlerinde kimse duramaz
newbie
Activity: 44
Yolculuk ücretlerinin Ubercoin ile ödendiği yolculuk yapabilmek için Uberin kendi sitesindeki borsadan yada diğer borsalardan ubercoin satın alındığı dönemi bir hayal ediyorum mükemmell  Grin
full member
Activity: 448
Merit: 130
3D-Printing goes Blockchain!
Olumlu etki yaratmasını beklediğimiz olaylardan tam da biri bu. Yani bu tarz realize edilebilecek gerçek gelişimler görmek istiyor piyasa. Taksicilere de zaten ayar oluyorum, Uber’i tebrik etmek lazım vizyonundan ötürü Smiley
full member
Activity: 518
Merit: 102
Sistemini dijital ortamda yürüten bir platformun kripto paralara ilgi duyması ve bunu sistemlerine eklemleme çabası gayet doğal ve yerinde olmuş. Buna ilişkin bir cüzdan ve ödeme sistemi de oluşturacaklardır.
sr. member
Activity: 729
Merit: 251
Uber adından söz etmeye uzun süre devam edeceğiz ister istemez. Blokzincir teknolojisine de el attıysalar çıtayı epey yüksekte tutuyorlar demek. İyi olan kazansın, diyelim.
newbie
Activity: 238
uber gerçekten bizi bu beladan kurtaracak gibi gözüküyor, ben çok seviyorum uberi çok sık da kullanıyorum
member
Activity: 476
Merit: 75
Daha farklı işletmelerden hamleler bekliyorum zaten neden geri dursunlar ki en azından teknolojik alt yapıyı hazırlamış olurlar. Bitcoin için güzel haberler artıyor.
newbie
Activity: 112
Yapılan bu tür haberler , henüz gelişme döneminde olan piyasanın, geleneksel finans piyasalarına yatırım yapanlarca nasıl bakıldığına dair tutarlı veriler içeriyor. böylece hem piyasanın tanınmışlığı artıyor hemde katılımcılara yeni alternatif yöntemler tercih edebilecekleri  gösteriliyor.
member
Activity: 280
uberin bu tip girişimlerini çok iyi buluyorum, helal olsun diyorum ubere, bizi taksici teröründen kurtaracaklar
member
Activity: 308
Ulaşım uygulaması olan uberin kendine ait bir kripto para çıkartması çok mantıklı. elindeki imkanı en iyi şekilde kullanmak istiyor haklı olarak. Bence çok doğru bir hareke yapmış uber.
member
Activity: 182
Dünyanın önde gelen firmalarından biri olan uberin kendi dijital parasını çıkartacak olması sevindirici bir gelişme. Dijital paraların hayatımıza girmesi kesinleşiyor uberin bu hamlesiyle. Dijital paraların geleceği yok diyenlere duyurulur.
newbie
Activity: 154
uber gibi, uberin işini yapacak bir firmaya daha denk geldim, helbiz firması bu, forumda da başlığı açıldı, benzer projeler olarak görüyorum
hero member
Activity: 1316
Merit: 503
Someone is sitting in the shade today...
UBER hep yeniliklerle geliyor ne güzel, sonuçta kripto para ile ödeme almaya başlayacak, ileride belki taksi uygulamalarına da başlayabilirler sonuçta entegrasyonu atom fiziği değil, kolayca yapılır. 
member
Activity: 364
Merit: 20
Uber oldukca yenilikci olan bir sirket ve bu durum onlari cok iyi yerlere getirecektir.
member
Activity: 294
ubere helal olsun diyorum çünkü bu işi başarırsa uber başarır, çünkü çok özgürlükçü bir platform uber
member
Activity: 448
Kripto para piyasasını gelişimine yaygınlaşmasına yeni bir soluk getirecek bir girişimde bulunmuş Uber , dünyanın bir çok ülkesinde ulaşım faaliyeti gösteren Uber bu sayede hazır müşteri potansiyelini daha verimli kullanmasına yarıyacak digital para ile.
Pages:
Jump to: