Pages:
Author

Topic: Uber, dijital para lisansı almak için başvuru yaptı - page 4. (Read 838 times)

full member
Activity: 630
Merit: 101
Uber sarı taksi muhabbetinde internette ki genel algı gibi bende uber den yana oyumu tavır takınmıştım üstelik uber hiç kullanmama rağmen, şimdi bir artı daha eklediler :d
full member
Activity: 476
Merit: 100
CAT.EX Exchange
uber son zamanlarda ismini türkiye de yeterince duyurmuştu bir kripto para işine el atmadığı kalmıştı ona da attı tam oldu artık Cheesy umarım piyasa için iyi bir haber olur
newbie
Activity: 79
Merit: 0
abi dünyaca ünlü marka işte tabiki hoşumuza gider boyle birşey olursa herkese yararlı olur. ben yıllardır yurtdışındayım hep uber ukraynada
sr. member
Activity: 504
Merit: 250
Son zamanlarda sanırım en beğendiğim gelişmelerden biri bu oldu, uber gibi yenilikçi vizyona sahip ulaşım ptarformundan bu konuya da el atmaları beklenirdi, şaşırmadım Smiley
newbie
Activity: 280
uber bence çağımıza yeni bir soluk getiren hizmetlerden bir tanesi, bu yüzden bu çağa yakından ilgi duymalı ve onu yakalamalıyız diye düşünüyorum
full member
Activity: 392
Merit: 101
uber i ben çok seviyorum, niyeyse ayrı bir şekilde içim içimi yiyor bana uber deyince, bunun orospu çocuğu taksiciler yüzünden de olduğu ortada aslında
full member
Activity: 308
uber sağlam bir firma ama henüz şu anda sadece türkiyede XL araçlarla hizmet veriyor bunlarda mercedes vito ve volkswagen transporter demek
full member
Activity: 1358
Merit: 193
gün geçmiyor ki irili ufaklı bir çok firma kripto paraya ve bokzincirine ilgisini açıklamasınlar. malesef bunların çoğunun amacı kripto para piyasasının popularitesinden faydalanmak. ciddi bir ilgileri yok aslında.
full member
Merit: 102
ubere helal olsun diyorum, ben dün gece 3 te uber çağırdım, bakın nimet burada, 5-6 dk içinde kapının önüne geldi uydudan anlık gördüm, bindim hop, tak konum, şak otogara gittim, bunlardan allah razı olsun, taksici teröründen kurtulduk
newbie
Activity: 224
güçlü ve bilinen firmaların bu sektöre adım atmaları sektör açışından çok önemli.hele böyle yenilikçi firmaların olması gelecek açısından umutlarımızı yeşertiyor..
member
Activity: 195
Merit: 10
-
o keko taksiciler hocam, yeri geliyor seni yolda iz de görse alıyor yardımcı oluyor,  paranı malını canını koruyor kendi canı gibi, ileride çok ararsın o taksicileri

şaka maka, taksiciler ve dolmuşcular kadar, mala, cana, iffete düşman bir komunite görmedim.  düşmanın bile bazı kuralları oluyor.  bu 3 durum için 1 sn yelik google araması yapsanız yüzlerce sonuç görürsünüz
member
Activity: 238
One Token to Move Anything Anywhere
Uber dijital para lisansı için almak için başvuru yapar bizim keko taksiciler ise arkadan gelir çarpar sonra bir şey yok yoluna bak der cıldırtır insanı ya ne değişik bir insanlarımız var anlamıyorum.

Gelişmemiz lazım hemde acilen.
newbie
Activity: 196
başındakiler ne kadar ileri görüşlü o kadar belli ki.boşuna böyle dünya devi olmuyorlar.kesinlikle bu alanda da başarılı olacaklarını düşünüyorum..
newbie
   Uber de dijital çağın faydalarından ve insanlara seçenek sunularak yapılmış hizmet diğer büyük şirketlerin yaptığı gibi kayıtsız kalmazdı
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
dijital para lisansı alıp kendi zımbırtılarını ekleyecekler en nefret ettiğim çözüm hazırı kullanmak yerine herkes ortaya birşey çıkartıyor...
full member
Activity: 308
uberi çok sık kullanıyorum, ama benim uberden tek temennim kalitesini bozmamasıdır, kaliteli güzel firmalarla iş yapmak hepimizin ortak düşüncesi.
member
Activity: 448
Dünya genelinde milyonlarca abonesi müşterisi olan uberin digital para oluşturma kalkması gayet mantıklı gözüküyor , Uber aracılığı ile hizmet sektöründe insanların digital para ile tanışmasına aracı olacaklar.
member
Activity: 392
Uber şirketinin digital para lisansı almak için başvuru yapması kripto piyasası için böyle büyük şirketin bu piyasada yer lacak olmasında dolayı şanslı olduğunu düşünüyorum , Uber ile birlikte kripto piyasasında güçlü şirketlerin sayısı artacaktır.
jr. member
Activity: 252
Merit: 2
uberin vizyonunun ne kadar büyük olduğu ürettikleri üründen belli zaten. dijital paraya girerek bir kez daha ortaya koydular.

ah şu 3 5 ülkede de sıkıntılarını çözseler.
member
Activity: 336
bence böyle parakende sektöründe iş yapan , dünyanın bir çok ülkesinde faaliyet gösteren büyük firmalar için bu işlem çok mantıklı.zira bu durumda müşteriden tahsilatını kendi coini ile yapacak .bu durumda kendi dijital parası devamlı kullanımda olacak.bu tür parakende devleri bu işe girmeye başlar.
Pages:
Jump to: