Author

Topic: Українська (Ukrainian) - page 152. (Read 4172614 times)

legendary
Activity: 1512
Merit: 1442
thefuzzstone.github.io
February 22, 2018, 04:30:36 AM
Які є докази цьому?

Докази у  майнерів, які спочатку майнили на Майнергейті, а потім втікли на інший пул, і замітили приріст в свому хешрейті від 15 до 30%.
sr. member
Activity: 1974
Merit: 350
February 22, 2018, 03:33:57 AM
Там на рахунок створення окремої української вітки писали, адміни щось відповіли

Не відповіли, я нещодавно знову відкоментив в тій гілці
https://bitcointalk.org/index.php?topic=2316070.20

I just wonder - is there political reason for denying Ukrainians to have local separate board?
Is this in the spirit of decentralization?
Hundreds, thousands of Ukrainians can't have their board while many smaller nation have theirs.
I really think that's not fair

Можна туди час від часу щось писати щоб вона піднімалась на першу сторінку в розіділі. Може помітять
Але насправді інший причин крім політичних я не бачу, ну можна було б ще сказати - відсутність часу, але все-одно адмінів тут декілька і як я бачив десь, вони отримують зарплату (від реклами сайту) - тому мали б відреагувати
full member
Activity: 546
Merit: 106
February 22, 2018, 03:17:54 AM
Ну що, перша державна криптовалюта пішла. Подивимося що з цього вийде  Smiley

Я думаю, що з цього вийде великий скам. Ну, не можуть соціалісти, які довели свою країну до банкрутства, зробити щось корисне, просто не можуть. Smiley
newbie
Activity: 73
Merit: 0
February 21, 2018, 05:35:50 PM
sr. member
February 21, 2018, 04:21:21 PM
От тільки фантом нічого не коштує, і намайнити мінімум потрібний для виводу із MG це треба трохи часу стратити. Але погоджуся - сила MG у тому що вони забезпечують зручний варіант для тих хто хоче спробувати і побавитися та не думає про інвестиції/заробіток.

Чому не коштує? Зараз $0.22, це не погано, враховуючи те, що він майниться автоматично коли майниться монеро
Звісно, якщо говорити про інвестиції/заробіток, тоді треба майнити не процесором, а відеокартами, ASIC'aми
sr. member
February 21, 2018, 04:11:59 PM
Але є по ліцензії Steemit проект на російській/українській.
Пишу там часто. Інвестував колись в нього.
Це - Голос. Підписуйся, якщо буде корисно - https://golos.io/@mir

Оскільки питання було від новачка - то я все ж таки раджу Стіміт, там за один пост можеш заробити більше ніж Ukraine2020 за місяць
І тут навіть не говорю про те, що краще, у Голоса напевне є й свої переваги - наприклад кошти за пост приходять не через тиждень, а через день, але просто така ціна SBD i Golos
Звісно, якщо писати українською - то на Стіміті ще не так багато українців, але просто стате тег "ukraine", "ua", "ukrainian"
legendary
Activity: 1554
Merit: 1044
February 21, 2018, 03:12:30 PM
Ну що, перша державна криптовалюта пішла. Подивимося що з цього вийде  Smiley

Венесуела отримала 735 млн доларів в перший день пре-сейлу криптовалюти Petro

Пре-сейл було розпочато у вівторок, 20 лютого і його планується завершити в наступному місяці.

Для великих проблем знайшлося вирішення! З перших хвилин гра почалася добре. Ми виграємо: 4,777 млрд юанів або 735 мільйонів доларів - ось результат початкових інвестицій у Petro,

- написав президент Венесуели Мадуро у соціальній мережі.

Уряд Венесуели стверджує, що Petro буде підтримуватися одним барелем нафти та буде прив'язана до ринкової ціни попереднього дня.

Однак залишаються питання про те, в якій мережі буде працювати токен, оскільки в оприлюдненому White Paper йдеться про блокчейн Етереуму, тоді як в інструкції для покупців мова йде про альтернативний блокчейн NEM.

Всупереч суперечливим настроям, Венесуела стала першою країною, яка випустила свою власну національну криптовалюту. Ця історія миттєво розповсюдилася та отримала гучні заголовки не лише в країні але й по всьому світу.

http://coinews.io/ua/category/1-kripto/article/1918-venesuela-otrimala-735-mln-dolar%D1%96v-v-pershij-den'-pre-sejlu-kriptovaljuti-petro
jr. member
Activity: 44
Merit: 1
February 21, 2018, 02:21:45 PM
А де ж рідний наш Karbowanec???
Монета таки перспективна, і досить стабільна при різних падіннях.
Так що рекомендовано до інвестування
sr. member
Activity: 396
Merit: 258
February 21, 2018, 01:40:43 PM
Саша Іванов - параша, жопа і сраний скамер. Тримайтеся від нього подалі і від всіх його довбаних проектів. Решта портфоліо цілком перспективне.
newbie
Activity: 84
February 21, 2018, 01:24:23 PM
Отримав листа від земляка. Опублікую тут (без імен), може буде корисно:

Pryvit, pidskazhy budlaska monetu na dovgyj termin z krytychnoju nedoocinennistju, ja maju na uvazi jaka maje mozhlyvist zrobyty x1000
ja hotiv kupyty ADA koly vona she po 300 bula ale taky ne kupyv, a zaraz znovu shukaju shos gidne

Привіт!
Я не знаю про "x1000", але скажу, що ввважаю перспективним.

1. АДА
2. Биткойн
3. Ефіріум
4. Стеллар
5. НЕО
6. ІОТА
7. Ктум

Це те, що вважаю - добре.

А х1000 - це не вгадати)

БлагоСловінь Бога!

P|S| Додам ще Waves Іванова.
Майже продублювали мій скромний портфель, окрім біткойну. Значить я на вірному шляху Smiley
member
Activity: 106
Merit: 23
February 21, 2018, 01:12:10 PM
Що таке Callisto Network

У таборі Ethereum Classic відбуваються значні зміни. Близький запуск Callisto Network - важлива новина для інвесторів, прихильників і всіх симпатиків спільноти Ethereum Classic. Callisto, названий так на честь одного із супутників Юпітера, це сайдчейн, основні завдання якого полягають у підвищенні масштабованості мережі Ethereum Classic і введенні протоколу «колд-стейкінгу».

Callisto буде являти собою окремий блокчейн, інтегрований з основним блокчейном ETC і буде мати свій токен CLO. У мережі Callisto буде своя монетарна політика з фіксованим максимальним обсягом емісії (подібно до ETC). На додаток до цього, в її протоколі передбачені стимули, які спонукають учасників мережі використовувати CLO як засіб заощадження капіталу.

Читати далі: Що таке Callisto Network
full member
February 21, 2018, 12:24:57 PM

Я не буду сперечатись - час нам покаже все  Wink
Але скажу, що майже в кожного мешканця Африки є... смартфон.

Це що означає?
Означає, що через смартфон та блокчейн люди зможуть отримати "банківські" послуги.

Наголошую.. нам чекати не довго - 1-3 роки.
Я, безумовно, радий майже за кожного мешканця Африки, але точно знаю, що далеко не у кожного мешканця України є смартфон. Так що, не треба поспішати з висновками. Smiley
sr. member
Activity: 826
Merit: 284
February 21, 2018, 11:48:42 AM
Отримав листа від земляка. Опублікую тут (без імен), може буде корисно:

Pryvit, pidskazhy budlaska monetu na dovgyj termin z krytychnoju nedoocinennistju, ja maju na uvazi jaka maje mozhlyvist zrobyty x1000
ja hotiv kupyty ADA koly vona she po 300 bula ale taky ne kupyv, a zaraz znovu shukaju shos gidne

Привіт!
Я не знаю про "x1000", але скажу, що ввважаю перспективним.

1. АДА
2. Биткойн
3. Ефіріум
4. Стеллар
5. НЕО
6. ІОТА
7. Ктум

Це те, що вважаю - добре.

А х1000 - це не вгадати)

БлагоСловінь Бога!

P|S| Додам ще Waves Іванова.
sr. member
February 21, 2018, 11:44:35 AM
Так це стане новими грошами....
Напевне, але не зараз. Не треба пришвидшувати події, багато людей у світі не мають доступу до інтернету.

Біткоін та альткоіни найближчим часом не стане новими світовими грошами. Наприклад в Україні є села, до яких навіть доріг нема, який там інтернет... По всьому світі безліч подібніх прикладів, та аргументів чому біткоін неможливо найближчим часом глобалізувати.

Я не буду сперечатись - час нам покаже все  Wink
Але скажу, що майже в кожного мешканця Африки є... смартфон.

Це що означає?
Означає, що через смартфон та блокчейн люди зможуть отримати "банківські" послуги.

Наголошую.. нам чекати не довго - 1-3 роки.
sr. member
February 21, 2018, 11:35:32 AM
Товариство, вітаю.

Цікаво знати, як кожен із Вас ставиться до блокчейну Steemit та перспективи розвитку та використання криптовалюти STEEM в Україні, враховуючи, що відповідно до оцінки криптовалют від рейтингового агентства Weiss Ratings, STEEM отримав B+, у той час коли BTC отримав лише С.

Чи багато українців має зареєстровані акаунти у Steemit?

Привіт!
Позитивно!
Ларімер - молодець. Я є на Steemit давно. Пишу рідко.
Але є по ліцензії Steemit проект на російській/українській.
Пишу там часто. Інвестував колись в нього.
Це - Голос. Підписуйся, якщо буде корисно - https://golos.io/@mir
sr. member
February 21, 2018, 11:32:07 AM
Вітаю, козаки! Нажаль, немає для нас окремого локального форуму, тож запитаю у своїх земляків тут.
ЧИ буває таке, щоб в баунті кампаніях був необхідний переклад українською? Cheesy
Я робив одного разу - влітку 2017. Однак - не подав його.
Правильно вище Вам відповіли - можно самому запропонувати. Так я і робив.

Насправді, я колись просив менеджерів форуму про те, щоб додали. Але це, дійсно, - поки що не потрібно.
full member
February 21, 2018, 11:11:20 AM
І в разі наявності такої потреби результати роботи мають викладатись у цій темі?
Іншої тут немає. Smiley
newbie
February 21, 2018, 10:40:31 AM
Вітаю, козаки! Нажаль, немає для нас окремого локального форуму, тож запитаю у своїх земляків тут.
ЧИ буває таке, щоб в баунті кампаніях був необхідний переклад українською? Cheesy

напряму рідко пишуть, що потрібно українська. але ви завжди можете написати в приват і запропонувати!
І в разі наявності такої потреби результати роботи мають викладатись у цій темі?
member
Activity: 518
Merit: 11
February 21, 2018, 10:39:17 AM

напряму рідко пишуть, що потрібно українська. але ви завжди можете написати в приват і запропонувати!
newbie
February 21, 2018, 10:17:15 AM
Jump to: