Author

Topic: Українська (Ukrainian) - page 153. (Read 4351574 times)

sr. member
Activity: 826
Merit: 284
February 21, 2018, 11:32:07 AM
Вітаю, козаки! Нажаль, немає для нас окремого локального форуму, тож запитаю у своїх земляків тут.
ЧИ буває таке, щоб в баунті кампаніях був необхідний переклад українською? Cheesy
Я робив одного разу - влітку 2017. Однак - не подав його.
Правильно вище Вам відповіли - можно самому запропонувати. Так я і робив.

Насправді, я колись просив менеджерів форуму про те, щоб додали. Але це, дійсно, - поки що не потрібно.
full member
Activity: 546
Merit: 106
February 21, 2018, 11:11:20 AM
І в разі наявності такої потреби результати роботи мають викладатись у цій темі?
Іншої тут немає. Smiley
newbie
Activity: 84
Merit: 0
February 21, 2018, 10:40:31 AM
Вітаю, козаки! Нажаль, немає для нас окремого локального форуму, тож запитаю у своїх земляків тут.
ЧИ буває таке, щоб в баунті кампаніях був необхідний переклад українською? Cheesy

напряму рідко пишуть, що потрібно українська. але ви завжди можете написати в приват і запропонувати!
І в разі наявності такої потреби результати роботи мають викладатись у цій темі?
member
Activity: 518
Merit: 11
February 21, 2018, 10:39:17 AM

напряму рідко пишуть, що потрібно українська. але ви завжди можете написати в приват і запропонувати!
newbie
Activity: 84
February 21, 2018, 10:17:15 AM
full member
February 21, 2018, 07:03:41 AM
Хто пiдкаже, як створити bounty тему у цьому роздiлi?

Ніяк, тут немає ні тем, ні розділів, все в купі.
newbie
Activity: 61
February 21, 2018, 06:53:08 AM
Хто пiдкаже, як створити bounty тему у цьому роздiлi?
member
Activity: 239
Merit: 10
February 21, 2018, 06:52:20 AM
Було би бажання. Потрібна лише одна країна яка це зробить (замінить папери на так-ні). В технічному плані найближче і найлегше реалізуєма ця ідея в Естонії. А через рік і всі будуть підтягуватись, бо або весь капітал побіжить туди, або навпаки цю країну обкладуть санкціями, щоб зупинити надходження туди капіталу і втрату влади в своїх країнах, а саме фінансові і юридичні надбудови держави будуть зникати з провадженям кріпти на початках шляху.

Не треба видавати бажане за дійсне. Перехід на крипту - не стільки технічна проблема (хоча і вона є), скільки ментальна. Такий перехід повинні сприйняти прості люди, а не якийсь державний чиновник. А змінити ставлення до грошей простих людей швидко неможливо, це роки, або навіть десятиліття.   

"Дуже вдалі дії" держави можуть сприяти експрес-навчанню громадян. У випадку гіперінфляції долар/євро перестають бути єдиною альтернативою, як недавно показали Венесуела та якась із африканських країн.
member
February 21, 2018, 06:48:17 AM
Щодо MinerGate основне питання яке виникає - це фактичний розмір комісії який по результатам вимірювань сильно перевищує вказаний в описі. Ніяких доказів що це цілеспрямований обман а не погано налаштований пул я досі не бачив, але перейшовши із MG на nanopool отримав значний приріст продуктивності без зміни обладнання.

Ясно, не чув про цей пул. Про Майнергейт я дізнався тому, що шукав щось щоб поставити на планшет. Здається для планшетів (мобільних, хоча не бачив ще нікого хто б на мобільному майнив але чув що такі є)) це оптимальний додаток.
Також плюс ще в тому, що він майнить Монеро і ще додатково фантомкойн.

От тільки фантом нічого не коштує, і намайнити мінімум потрібний для виводу із MG це треба трохи часу стратити. Але погоджуся - сила MG у тому що вони забезпечують зручний варіант для тих хто хоче спробувати і побавитися та не думає про інвестиції/заробіток.
full member
February 21, 2018, 03:57:24 AM
Було би бажання. Потрібна лише одна країна яка це зробить (замінить папери на так-ні). В технічному плані найближче і найлегше реалізуєма ця ідея в Естонії. А через рік і всі будуть підтягуватись, бо або весь капітал побіжить туди, або навпаки цю країну обкладуть санкціями, щоб зупинити надходження туди капіталу і втрату влади в своїх країнах, а саме фінансові і юридичні надбудови держави будуть зникати з провадженям кріпти на початках шляху.

Не треба видавати бажане за дійсне. Перехід на крипту - не стільки технічна проблема (хоча і вона є), скільки ментальна. Такий перехід повинні сприйняти прості люди, а не якийсь державний чиновник. А змінити ставлення до грошей простих людей швидко неможливо, це роки, або навіть десятиліття.   
sr. member
Activity: 1988
Merit: 350
February 20, 2018, 04:20:34 PM
Щодо MinerGate основне питання яке виникає - це фактичний розмір комісії який по результатам вимірювань сильно перевищує вказаний в описі. Ніяких доказів що це цілеспрямований обман а не погано налаштований пул я досі не бачив, але перейшовши із MG на nanopool отримав значний приріст продуктивності без зміни обладнання.

Ясно, не чув про цей пул. Про Майнергейт я дізнався тому, що шукав щось щоб поставити на планшет. Здається для планшетів (мобільних, хоча не бачив ще нікого хто б на мобільному майнив але чув що такі є)) це оптимальний додаток.
Також плюс ще в тому, що він майнить Монеро і ще додатково фантомкойн.
jr. member
Activity: 79
Merit: 1
February 20, 2018, 04:07:55 PM
Криптовалюта може стати грошима прямо зараз, якби це дозволили хазяїва ФРС, прочитай цю статтю і все поймеш!
Програмно вже все реалізовано  Smiley Smiley
Локально - так. Глобально - ні. Не зараз. І дуже не зараз.

member
February 20, 2018, 03:56:57 PM
Панове, хтось користується BTC TRADE UA?
відправив XMR

Вказав Payment ID?

Ні. Але перед цим отримав від підтримки BTC TRADE повідомлення що його вказувати не обов'язково, все одно дійде.
member
February 20, 2018, 03:54:10 PM
Майнергейт як і FreeWallet -- скам.

Які є докази цьому? Так голослівно можна про будь-що заявити
Я пошукав на цьому форумі і думки різні, комусь довго на сапорті не відповідали, але ми знаємо що біржі часто ще довше не відповідають
Я спокійно вивів 1 QuazarCoin на Hitbc якраз після того поста
Але банер я прибрав. Я його тільки вчора поставив, точно знаю що один зі знайомих зареєструвався по посиланню, але
Я поставив банер на Брейв, блокчейн браузер, так наче краще виглядає http://flodner.com/

sr. member
February 20, 2018, 03:45:08 PM
Вирішив подивитися як працює ця біржа, відправив поповнення XMR і вже п'ятий день цього поповнення не видно у моєму аккаунті.

Я користувався, все добре було. Там точно не було помилки в трансакції?
Я колись на Біттрекс відправив дуже маленьку суму GBG і теж не приходило, потім я зрозумів, що напевне не на той гаманець відправив, сума була невелика, але я все-одно написав в сапорт. Відповіді не було взагалі)) ну може ще прийде, але місяць десь пройшов
З іншими біржами наскільки я бачив відповіді теж довго треба чекати
sr. member
February 20, 2018, 03:41:26 PM
Цікаво знати, як кожен із Вас ставиться до блокчейну Steemit
Чи багато українців має зареєстровані акаунти у Steemit?

Не так багато, але декого я вже загітував, ну і є ціла спільнота на Дискорді, які трохи просувають однин одного, опвоутять, підтримують
Відповідно є вже українці, які там заробляють десятки та сотні доларів
Це добре.
До Стіміта я ставлюсь дуже позитивно, сам туди дописую час від часу та читаю цікаві тексти, іноді спілкуюсь.
Перспективи в нього великі, на Стіміті створено багато сервісів та додатків, та й сама система досить стійка від спамерів та "заробітчан", які думаю що напостять дівчат чи якісь перепости і що такий контент будуть апвоутити.
Треба просто бути собою - і апвоути підтягнуться) Я планую з часом більш детальний матеріал про Стіміт написати
sr. member
February 20, 2018, 03:34:48 PM
Майнергейт як і FreeWallet -- скам.

Які є докази цьому? Так голослівно можна про будь-що заявити
Я пошукав на цьому форумі і думки різні, комусь довго на сапорті не відповідали, але ми знаємо що біржі часто ще довше не відповідають
Я спокійно вивів 1 QuazarCoin на Hitbc якраз після того поста
Але банер я прибрав. Я його тільки вчора поставив, точно знаю що один зі знайомих зареєструвався по посиланню, але
Я поставив банер на Брейв, блокчейн браузер, так наче краще виглядає http://flodner.com/
legendary
Activity: 1512
Merit: 1442
thefuzzstone.github.io
February 20, 2018, 03:18:23 PM
відправив XMR

Вказав Payment ID?
member
February 20, 2018, 02:35:08 PM
Вирішив подивитися як працює ця біржа, відправив поповнення XMR і вже п'ятий день цього поповнення не видно у моєму аккаунті.
На жаль їхня підтримка відповідає дуже неспішно, у п'ятницю я на їхнє прохання надав дані транзакції  і знову ні слуху, ні духу.
Якщо це реально китайці я віднесуся із розумінням, все-таки Новий Рік. Але я думав що то українська структура :-)
Прохання поділитися враженнями коли вже слід турбуватися і які реальні терміни проходження транзакцій у них.
newbie
Activity: 3
February 20, 2018, 02:25:48 PM
Товариство, вітаю.

Цікаво знати, як кожен із Вас ставиться до блокчейну Steemit та перспективи розвитку та використання криптовалюти STEEM в Україні, враховуючи, що відповідно до оцінки криптовалют від рейтингового агентства Weiss Ratings, STEEM отримав B+, у той час коли BTC отримав лише С.

Чи багато українців має зареєстровані акаунти у Steemit?
Jump to: