Pages:
Author

Topic: VERTEX İco Dolandırıcılığının Önüne Geçebilir. - page 12. (Read 2670 times)

sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
@dannybrown hocam geç gördüm yazdığını MVP'yi açıklamış arkadaş teşekkürler. Bende bilmiyordum ne olduğunu telegram yöneticisine sormuştum "Minimum olarak uygulanabilir bir ürün. Bu bizim Aftermarket'in “demo” versiyonudur." şeklinde cevaplamıştı oda.
jr. member
Activity: 378
Merit: 3
Bu mvp olayı benim çok hoşuma gitti. Softcap yaptıkları için ödülümüzü her türlü alacağız zaten böyle bir yola gitmeleri platformun tanınmasında önemli rol oynayabilir.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Koca yazı yazdık bir merit alamadık darıldım valla brown reis.

Hocam arkadaşın yaptığı açıklama yeni bir olay onuda konunun en başına editleyelim.Bu güzel bir gelişme vertex için.Bu konuda ana konu gibi bişey oldu tr de.
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
Piyasanın gerçekten vertex'e ihtiyacı var ama bu projenin işlerlik kazanabilmesi için bizim platformu kullanmamız gerekli arkadaşlar.
jr. member
Activity: 127
Merit: 2
Koca yazı yazdık bir merit alamadık darıldım valla brown reis.
member
Activity: 532
Merit: 29
Token satış barını neden güncellemediklerini telegramdan yöneticiye sordum "Biz tokensale'mizi MVP'ye taşıyacağız  önceliğimiz bu,  her şeyi taşıdığımızda, bilgiler güncellenecek" diye cevap verdi.

MVP NEDİR hocam ? kısaca anlatırsanız çok iyi olur.Google yazdım ama pek anlamadım bir kaç örnekle anlatacak biri olsaydı iyi olurdu hazırım konu açılmışken.

MVP "minimum viable product" anlamına geliyor hocam. Yani prototip ürün olarak düşünebilirsiniz. Örnek verecek olursak, diyelim ki kripto para çözümleri içeren bir proje var. Bu projenin MVP'si bir cüzdan olabiliyor ya da borsa demosu gibi. Kısacası nihai olarak ulaşılmak istenen aşamanın hayata geçmiş şekli diyebiliriz.

Token sale'i MVP'ye taşımak da token satışlarını platform üzerinden sürdürecekleri anlamına geliyor sanırım. Yani ICO süreci uzayacak.

Hocam bu süper bi haber.Vertex demekki kendine güveniyor ki hemen demosunu yayınlayıp nasıl işleyecek insanlara gösterecek
Zaten şubat gibi bitecekti icosu daha da uzayabilir sıkıntı yok benim açımdan güvenim tam.
Bilgiler için teşekkürler.

Vertex'e ben de çok güveniyorum hocam. Arkasında da ciddi destekler olduğunu biliyoruz. Fonlama konusunda sıkıntı yaşamayacaklardır. Bununla birlikte platformun hayata geçme süreci, proje için güzel giderse ve piyasa şartları da izin verirse tercih edilen bir platform haline gelebilir. Güven duyulan ve sorunsuz çalışan bir platform haline gelirse zamanla çok daha değer kazanacaktır. Bu açıdan önemli bir proje.

Ayrıca merit için teşekkür ederim.
member
Activity: 364
Merit: 10
Açıkcası bu sistem ne kadar bağımsız olması gerekse de son zamanlarda yaşadığımız bunca dolandırıcılık üzerine kesinlikle böyle bir platforma ihtiyacımız var.
legendary
Token satış barını neden güncellemediklerini telegramdan yöneticiye sordum "Biz tokensale'mizi MVP'ye taşıyacağız  önceliğimiz bu,  her şeyi taşıdığımızda, bilgiler güncellenecek" diye cevap verdi.

MVP NEDİR hocam ? kısaca anlatırsanız çok iyi olur.Google yazdım ama pek anlamadım bir kaç örnekle anlatacak biri olsaydı iyi olurdu hazırım konu açılmışken.

MVP "minimum viable product" anlamına geliyor hocam. Yani prototip ürün olarak düşünebilirsiniz. Örnek verecek olursak, diyelim ki kripto para çözümleri içeren bir proje var. Bu projenin MVP'si bir cüzdan olabiliyor ya da borsa demosu gibi. Kısacası nihai olarak ulaşılmak istenen aşamanın hayata geçmiş şekli diyebiliriz.

Token sale'i MVP'ye taşımak da token satışlarını platform üzerinden sürdürecekleri anlamına geliyor sanırım. Yani ICO süreci uzayacak.

Hocam bu süper bi haber.Vertex demekki kendine güveniyor ki hemen demosunu yayınlayıp nasıl işleyecek insanlara gösterecek
Zaten şubat gibi bitecekti icosu daha da uzayabilir sıkıntı yok benim açımdan güvenim tam.
Bilgiler için teşekkürler.
member
Activity: 532
Merit: 29
Token satış barını neden güncellemediklerini telegramdan yöneticiye sordum "Biz tokensale'mizi MVP'ye taşıyacağız  önceliğimiz bu,  her şeyi taşıdığımızda, bilgiler güncellenecek" diye cevap verdi.

member
Activity: 490
Merit: 16
hocam güzel adam vertex tokenle ico yap dicek ama dolandırıcı bir adam neden vertex tokenle ico yapsın ki ? ve piyasaya yeni girip böyle damga vuran bir takımı olmayan bir projeye de kimse senin tokeninle yatırım alalım demez ki
legendary

sr. member
full member
Activity: 672
Merit: 100
Bountysine bende katılmıştım. Piyasanın genel durumundan dolayı para toplayamamaları normal. Piyasa biraz düzelse tamam diyeceğizde o da olmuyor.
full member
Activity: 630
Merit: 104
kendisi dolandırıcı çıkmazsa geçebilir Cheesy gerçekten topladıkları para çok az buna rağmen dürüst davranıp projeyi gerçekleştirirlerse bir şansları olabilir.
sr. member
@dannybrown soft cap'ı geçtiler dediğin gibi ama uzun zamandır sitedeki token satış barını güncellemiyorlar. Telegramdan bir sorayım bakalım nasıl gidiyor satışlar.
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Vertex çok iddialı bir proje olarak gelmişti, bu zamanda satışlarının çok iyi gitmemesine şaşırmıyorum. Aslında söylediklerini yapmak için soft cap'i geçmeleri yeterli zaten, onuda geçtiklerine göre bakalım neler yapacaklar.
legendary
Geçtiğimiz aylarda bounty kampanyasına katılmıştım Vertex'in fakat BTC ile ödeme yapan imza kampanyası bulduğum için maalesef o kampanyadan ayrılmak durumunda kalmıştım ve dolayısıyla da Vertex token kazanma hakkımı da kaybetmiştim. Bounty kampanyasına katılacağım için hakkında biraz araştırma yaptığım zaman gerçekten farklı bir proje olduğunu ve bu piyasa şartlarında bile ciddi yatırım alacağını düşündüğüm bir projeydi. Özellikle gerek proje teknolojisi gerekse proje ekibi açısından oldukça kaliteli bir proje olması da bounty kampanyasına katılmam için geçerli sebepler arasında yer alıyordu.

SoftCap yaptılar ama pek iyi gitmiyor sanırım ico satışı olarak.
Tek güvencemiz dubaideki arapların projeyi finans edip  proje sahiplerininde gerekli altyapıyı kullanarak değişik işbirliklerine girmeleri oalcaktır.
Şuan piyasanın tek ihtiyacı olan şey ve koşarak yükselmesini sağlayacak tek şey bu tarz bir projedir.

+Vertex market özellikle projelerin reklamlarını ve bountyleriyle de ilgilenirse bu büyük bir kazanım ve emek hırsızlığını durdurabilir.
hero member
Activity: 1694
Merit: 629
Geçtiğimiz aylarda bounty kampanyasına katılmıştım Vertex'in fakat BTC ile ödeme yapan imza kampanyası bulduğum için maalesef o kampanyadan ayrılmak durumunda kalmıştım ve dolayısıyla da Vertex token kazanma hakkımı da kaybetmiştim. Bounty kampanyasına katılacağım için hakkında biraz araştırma yaptığım zaman gerçekten farklı bir proje olduğunu ve bu piyasa şartlarında bile ciddi yatırım alacağını düşündüğüm bir projeydi. Özellikle gerek proje teknolojisi gerekse proje ekibi açısından oldukça kaliteli bir proje olması da bounty kampanyasına katılmam için geçerli sebepler arasında yer alıyordu.
legendary
Valla çok az yatırım aldılar.Kimse katılmadığı için video falan çektiler aha böyle satın alacaksınız kayıt olacaksınız diye.Üzüldüm açıkçası bountysine katılmıştım.
full member
Activity: 476
Merit: 100
CAT.EX Exchange
Güzel fikir başarılı olabilir ama tümden başarılı olma şansları çok az. Dolandırıcılar her türlü milleti kandırma yolunu bulup milleti kandırmaya devam edeceklerdir.
Pages:
Jump to: