Pages:
Author

Topic: Wanchain : Fiyat & Borsa & Haber & Tartışma Alanı - page 11. (Read 3305 times)

member
Activity: 756
Merit: 16
Bu coini ilk kez duydum. Herkes demiş 3x 10x diye yani kısa sürede bu beklentiyi karşılamaz bana göre. Ben olsam yatırım yapmazdım. Ama sepet hazırlayanlar deneyebilir
member
Activity: 406
Merit: 10
borsaya 10xten girecek gibi soylentiler dolasiyor. ne kadar dogru bilmiyorum. ama hypesi baya yuksek gibi gorunuyor. her an patlama yapabilir.

Borsaya 10x ile girerse en az %50 dump yer. Satış satışı getirir. Sonra tekrar toparlanabilir ama bu kadar yüksek girerse kar satışı yapan çok olur.
full member
Activity: 350
Merit: 102
uzulecek bir durum yok bence. wanchain e bu denli guveniyorsaniz her turlu alim yapip beklersiniz. sonucta fiyatlanacagini dusunuyorsunuz. evet bende oyle dusunuyorum. ico yatirimcisi olmak gerekmez kazanmak icin. inandiginiz en dip seviyeden almaya calismak mantikli.
member
Activity: 168
Adından övgüyle bahsediliyor benimde çok fazla dikkatimi çekti, düşünceme göre 10x ile açılış yapacaktır ico'suna katılamadım diye en çok buna üzüldüm
full member
Activity: 420
Merit: 101
hala net bir tarih yok galiba borsa konusunda.hergün yeni haber var mı diye bakıyoruz.borsaya çıksa da bi an önce alım yapmaya başlasak.
sr. member
Activity: 329
Merit: 250
borsaya 10xten girecek gibi soylentiler dolasiyor. ne kadar dogru bilmiyorum. ama hypesi baya yuksek gibi gorunuyor. her an patlama yapabilir.

Ico'dan beri eth zaten 3x yaptı. Projenin de potansiyeline bakınca 10x çok az kalabilir. Belli platformlarda 30 katına satıldığı ile ilgili haberler geliyor. Ama borsaya çıkmadan net sonucu görmemiz imkansız.
sr. member
Activity: 308
sr. member
Borsaya giriş tarihi ile ilgili çok fazla geyik dönmeye başladı sosyal mecralarda.

Yılan hikayesine döndürmeseler de umut bağladığımız projelerden biri sönüp gitmese diye düşünüyorum..
full member
Activity: 350
Merit: 100
Borsalara çıkış tarihi açıklansa da ona göre pozisyon alsak diyorum. İlk çıkışta ne olursa olsun alıp bir miktar koyacağım kenara. Hazır piyasa durgunken..
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
Wanchain inin çeşitli platformlarda 8-10$ arası satış ve alımı geçekleşiyor diye duyumlar geliyor. ICO tarihinde ki fiyatı eth bazlı değerlendirirsek zaten 5x ler falan komik olur bir de bekleyeni takip edeni çok borsaya ilk girdiğinde neler olacağını merak ediyorum.
sr. member
Wanchain genel olarak Ripple ile karşılaştırılıyor ve yeni Ripple olur mu iddiası eminim benim gibi proje ile ilgilenen herkesi heyacanlandırıyordur. Siz ne dersiniz, ripple'a kafa tutar mı ?
ahahahaha bu idda baya komik geldi bana kardeşim açıkçası tamam haklısın wanchainden beklenti baya yüksek ama Ripple ile karşılaştırmak biraz fazla gibi göründü bana ama gende yatırım yapma taraftarıyım hiç yapmasa 3X yapar bu proje

3x ten kastın 30x falanmı çıkmadan daha 8-10x satışları başladı discord da 3x çok komik bir rakam olmuş bu coin için

Ripple ile karşılaştırılmaktan ziyade ripple ve eth network'ünün yaptığı işlemlerin hepsini daha hızlı şekilde yapabildiği söyleniyor. Beklentiyi de yükselten bu ya zaten. Borsaya girişle ilgili hiçbir haber yok esas merak ettiğim konu o.
member
Activity: 448
Wanchain genel olarak Ripple ile karşılaştırılıyor ve yeni Ripple olur mu iddiası eminim benim gibi proje ile ilgilenen herkesi heyacanlandırıyordur. Siz ne dersiniz, ripple'a kafa tutar mı ?
ahahahaha bu idda baya komik geldi bana kardeşim açıkçası tamam haklısın wanchainden beklenti baya yüksek ama Ripple ile karşılaştırmak biraz fazla gibi göründü bana ama gende yatırım yapma taraftarıyım hiç yapmasa 3X yapar bu proje

3x ten kastın 30x falanmı çıkmadan daha 8-10x satışları başladı discord da 3x çok komik bir rakam olmuş bu coin için
member
Activity: 132
"One Token to Move Anything Anywhere"

member
Activity: 448
Merit: 17
Şu coinin ne çok kazandıracagına inanıyorum ico dan alanlar çok iyi paralar alıcaklar buna eminim
full member
Activity: 567
Merit: 148
Telegram grubu 51 bin ile rekor kırmış, bilmiyordum. Wanchain Ico satış fiyatı 0.34 USD. Hangi exchange listeleyecek önemli. Hacimli borsa dokunduğu altkoin için fiyat açısından ekstra faydalı olur.
sr. member
Activity: 686
Borsalara girmekte sıkıntı çekiceklerini sanmıyorum, çok büyük beklentiler olan bir proje henüz piyasaya çıkmadılar bakalım ben de merakla bekliyorum çıkış tarihini, ve de çıkış fiyatını bakalım beklendiği gibi mi olucak.
full member
Activity: 252
Merit: 100
güzel projeye benziyor. sadece kyc ile alınmasıda exchange sonrası fiyatları zirve yaptıracaktır.  etherdeltadan alanlar için kötü olmuş ama.
full member
Activity: 616
Merit: 108
Icx i borsadan aldım buda öyle olacak. Borsaya alınan fiyatın çok üzerinde girerse girip karımı alıp çıkarım.
2x-3x gibi girerse alır beklerim.
sr. member
Activity: 968
Bir wanchain birde cosmos yatırımcılarını uzun süre bekletti fakat çok iyi kazandıracaklar . Polo nun el değiştirmesiyle orada bile listelenebilir.
sr. member
Activity: 883
Merit: 262
Arkadaşlar size önerim bu konuyu olabildiğince aktif tutalım ki olanı biteni buradan da takip edelim birşeyler kaçırmayalım.

Telegram anons grubu hiçbir reklam olmamasına rağmen 51 bin kişiye ulaştı, borsaya girişini bu kadar heyecanla beklediğim başka bir proje olmamıştı daha önce.

personal cap var mıydı bu icoda?

6.8 ether cap vardı ether başı 880 wan verdiler. tahmin yürütüyorum ilk Bittrex listeler bunu.
Pages:
Jump to: