hayaller paris, gerçekler bitlis.. aslında platformun eksik bir tarafı yok, sıkıntı her yatırımcının voleyi buradan vuracağına inanmasında.
Çok güzel bir özet yazmışsınız.
waves in platform olarak teknolojik bir eksiği yok. Topluluk olarak da bir eksiği olmadığını düşünüyorum.
Sıkıntı bizim yatırımcı sandığımız kitlenin 1 koyup 5 alma beklentisi.
Bu piyasaya son toplu yükselişin hemen öncesinde giren kitlenin hayal kırıklığı çok büyük, onlar piyasa hep böyle yükselecek zannediyorlardı.
Oysa waves e doğru zamanda yatırım yapan, doğru zamanda karını gerçeğe döndürmeyi bilenler çok muazzam kar ettiler.
1 - 2 dolar aralığında yatırım yapıp 12 - 15 dolar aralığında satanlar çok güzel kar ettiler.
ICO dan yatırım yapanları zaten söylememe gerek yok.
ben 1 - 2 dolar aralığından yaptım waves yatırımı. 12 dolar üstüne çıktığında çevremdeki bir çok waves yatırımcısı ellerindeki miktarın %30 unu sattılar (ben satmadım.)
waves fiyatı 15 doların üstüne çıktığında aynı yatırımcılar ellerinde kalan miktarın %30 unu daha sattılar. (ben yine satmadım.)
yani ellerindeki waves in yarısını satmış oldular. sonra 6 dolar seviyesine indiğinde sattıklarını yerine koymaya başladılar.
hala ara sıra konuşmalarına denk geliyorum. waves 1 doların altına her gevşediğinde alım zamanı diye grup ta yazıyorlar.
biraz uzun vadeli ve öngörülü olmak lazım.