Pages:
Author

Topic: XFCCOIN - Fantezi Futbol Menejerlik Oyunu [ICO Bitti! 1048 BTC] - page 11. (Read 38735 times)

sr. member
Activity: 560
Merit: 256
Bu saatten sonra bu coinle ilgili her şey olabilir ico sürecine de oldukça yavaş başlamışlardı ama son günlerde iyi yatırım topladılar proje güzel zaten sistemi hazır sadece tanıtım konusunda biraz yetersiz kaldıklarını düşünüyorum bu proje çok daha fazlasını toplayabilirdi bana göre Smiley
sr. member
Activity: 710
Merit: 255
Elinde olanlar bence hemen dumplamasın biraz uzun vade tutmak faydalı olabilir. Ether tabanına gecıp kullanıl aya baslayınca katlayacaktır
sr. member
Activity: 406
Merit: 252
Vay canına ya, rakam inanılmaz ağzım açık kaldı  Undecided

Neyse yapılan iş kaliteliyse bize şapka çıkarmak düşer, borsaya açılmasını dört gözle bekliyor olacağım, başarılı bir grafik çizeceği su götürmez bir gerçek.
hero member
Activity: 742
Merit: 501
baslangic icin yaklasik 2.5milyon dolar isleri icin yeterde artar bile... cabasi footballcoinin elinde satmak uzere 800 milyondan fazla coin daha var sanirim. onlarin satisini ne zaman yaparlar bilmiyorum.

simdi  is borsaya acilmak. trex iyi olur zaten ekibinde hedefi bu sanirim. eylul de sezon acilmadan da android uygulamasini hazir ederlerse onu acik...
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
iconun ilk dönemlerinde pek umut vaat etmiyor gibiydi. şu manzarayı görünce insan mutlu oluyor ve merak ediyor Smiley
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
ICO bitti elalem halen XFC alıyor swapbottan, ben anlamadım bu işi. Neden kapatmıyorlar? Musluk akınca güzel geldi herhalde Cheesy

iconun bitmesine rağmen hala satış yapılması bana göre negatif bir unsur çok az bitcoin toplasa yine anlaşılır ama oldukça güzel bir rakam toplamışsınız kapatın zaten parça parça daha satışa sürceksiniz neyse yine de umutluyum ben projeden  Grin
hero member
Activity: 700
Merit: 550
ICO bitti elalem halen XFC alıyor swapbottan, ben anlamadım bu işi. Neden kapatmıyorlar? Musluk akınca güzel geldi herhalde Cheesy
sr. member
Activity: 532
Merit: 256
Baya iyi toplamışlar Smiley ICO sürecide başarılı olmuş. Ligler başlasın oynamak için sabırsızlanıyorum. ha bu arada bitmedi mi ya bittikçe ekliyorlar sanki swapbota Huh
sr. member
Merit: 270
beta aşamasında çok fazla zaman harcamadım ama yine bi 3k token kazanmıştım. şimdi ico başarıya ulaştığına göre bizim tokenler para eder herhalde. gerçi ben sezon açıldıktan sonra biraz daha oynamak istiyorum:)

Ücretsiz turnuvalar yine olacak ama onun dışında artık Xfc ile sanırım kart falan kadro kurabileceğiz. Önce bir borsaya falan girmesi lazım zaten bundan sonrasın yüksek bir katılım olur gibi duruyor.
sr. member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
beta aşamasında çok fazla zaman harcamadım ama yine bi 3k token kazanmıştım. şimdi ico başarıya ulaştığına göre bizim tokenler para eder herhalde. gerçi ben sezon açıldıktan sonra biraz daha oynamak istiyorum:)
hero member
Activity: 658
Merit: 500
vay be oldukça iyi bir ico oldu. oyunda xfc ler para edecek demektir betada oynayanlar iyi kazanacak. Smiley
sr. member
Activity: 798
Merit: 277
Vay arkadaş. Muazzam bir miktar toplanmış yine ve biz seyrediyoruz Smiley

Bekleyelim bakalım neler olacak ilerisinde... Konu tam da bu işle uğraşanları cezbedecek şekilde olunca demek ki sonucu da böyle oluyor.
hero member
Activity: 602
Baya iyi toplanmış, burada umutsuz konuşuluyordu çok. Oyun sektörüne yönelik yapılan şeyler çoğunlukla ilgi görür ve kazandırır. Heyecanla bekliyoruz yeni sezonu.
full member
Activity: 147
Merit: 100
Footballcoin.io
ICO'da son 1 saat! 1020 BTC toplandı!

https://www.xfccoin.io/footballcoin-ico/

Borsalar, 3 ve 4 yıldızlı oyuncu kartları satışı, yeni ligler ve daha birçok konuda yakın zamanda duyuru yapacağız.
legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
ICO'da son 4 saat ve 1000 BTC geçildi! Smiley
çok iyi gidiyor gerçekten. bi yarısı kadar olamadı Minexcoin. Cheesy

toplanan para projeyi uçurabilir. mobil uygulamaları çıktıktan sonra top eleven ı sallandırabilir. Smiley

ico ya katılmadım ama borsaya girer girmez küçük bir yatırım yapacağım. mobil uygulamasının durumuna göre değerlendiririz artık.
sr. member
Merit: 270
Zevk alarak oynamış olduğum bir oyun ve çoğu kişiyede kazandırmaya çalıştım girenler için sevindirici bir haber bu durum. Umarım borsaya'da bu şekilde hızlı bir giriş yapar.
full member
Activity: 147
Merit: 100
Footballcoin.io
ICO'da son 4 saat ve 1000 BTC geçildi! Smiley
hero member
Activity: 658
Oyunu bekliyorum ben prdan kazanması eğlenceli türklerin ilgisi sayesinde de lig eklendi 3 ve 2 yıldızlı oyuncu seçmesi kolay olacak orlardan 😄
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
ICO'nun bitmesine son 12 saat. Toplanan yatırım 993 BTC!
ico bitiminden ne kadar sonra borsalarda görebileceğiz? Oyundaki birikmiş xfc lerimizi ne zaman hareket ettirebileceğiz? Ben en azından eylule kadar tutmayı düşünüyorum ama piyasalar hareketlense fena olmaz.
hero member
Merit: 550
150 milyon xfc den kalan değil, 60 milyondan kalanı o sanırım. Bittikçe ekliyorlardı swapbota.
Pages:
Jump to: