Pages:
Author

Topic: XFCCOIN - Fantezi Futbol Menejerlik Oyunu [ICO Bitti! 1048 BTC] - page 12. (Read 38735 times)

full member
Activity: 147
Merit: 100
Footballcoin.io
ICO'nun bitmesine son 12 saat. Toplanan yatırım 993 BTC!
legendary
Activity: 1582
Merit: 1268
Ethereum tokenleriyle kıyaslanınca toplanan rakam hiç bir şey ama en azından gerçek bir proje scam değil ortada hazır ve denenmiş bir sistem var.
Azar azar herkes aldı her ico böyle olsa keşke kısa sürede bittrexe gireceğine de inanıyorum sonuçta proje ve ürün ortada.
sr. member
Activity: 560
Merit: 256
Xfcnin bittrexde işlem görme ihtimali ico sürecinden sonra iyice arttı açıkçası ne yalan söyleyim ben böyle bir ico süreci beklemiyordum.Beni oldukça şaşırttı.Fanduelin kripto ile birleşmesi haricinde ne gibi farklılıklarınız var bilgilendirebilir misiniz bizi?
sr. member
Activity: 546
Merit: 262
Gerçekten çok başarılı bir ico süreci geçirmiş helal olsun emeği geçen herkese başka ne denebilir  Grin Huh
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
umarım bittrex'e girer. elimde bounty zamanından kalan bi miktar var. 200-300 tl gelse ordan çok mükemmel olur.
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
Biri 10 btc attı bir önceki'de aynı şekilde 9 btc yakın bir şey aldı. Çok iyi ilerliyor şu anda bakalım hangi borsalara girecek.
legendary
Activity: 1078
Merit: 1059
FROSTING
Buy XFCCOIN (5,075,000 available)
This bot will send you 1,000 XFCCOIN for every 0.012 BTC you deposit.
Offers bulk discounts up to 20%.

vayvay... 150m satişindan kala kala 5m xfc kaldi. ico gayet başarili sonuçlandi bence. yarin ico bitiyor ve buyuk ihtimalle satiştaki 5mde bitecektir.

bittrexede girerse kral olacak

5dk once biri geldi, 10btc lik aldi geçti..  olaya bak

10 BTC almak cesaret ister ama proje güzel . Kulaktan kulağa yayılırsa futbol severler çok ilgi gösterecektir.
hero member
Activity: 742
Merit: 501
Buy XFCCOIN (5,075,000 available)
This bot will send you 1,000 XFCCOIN for every 0.012 BTC you deposit.
Offers bulk discounts up to 20%.

vayvay... 150m satişindan kala kala 5m xfc kaldi. ico gayet başarili sonuçlandi bence. yarin ico bitiyor ve buyuk ihtimalle satiştaki 5mde bitecektir.

bittrexede girerse kral olacak

5dk once biri geldi, 10btc lik aldi geçti..  olaya bak
member
Activity: 64
Merit: 10
Bir günde yaklaşık 450 bitcoin yatırımı mı geldi wowww gerçekten tebrikler benim için şaşırtıcı oldu tek bir kişi/grup tarafından mı geldi bu yatırım paylaşma şansınız var mı Huh Cheesy

an hour ago
Sold 22,000,000 XFCCOIN for 210.936 BTC

gelen yatırıma bak tek bir hesaptan... iyi neyse bounty zamanı biriktirdiğim 10k xfc bir ara işe yaramayacak diye korkmuştum. ico başarıyla sona erecek sanırım. temmuzda bittrexe girer inşallah...

şuan ico fiyatı nekadar? diğer bir konuda beta aşamasında topladığımız coinler olduğu gibi bizim olacak değil mi?
Beta Ödüllerinden bende kazanmıştım şuan ico fiyatı 1200 satoshi ve ico 4 gün sonra bitiyor borsaya girdiğinde site üzerinden çekme aktif olur herhalde.
sr. member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
Bir günde yaklaşık 450 bitcoin yatırımı mı geldi wowww gerçekten tebrikler benim için şaşırtıcı oldu tek bir kişi/grup tarafından mı geldi bu yatırım paylaşma şansınız var mı Huh Cheesy

an hour ago

gelen yatırıma bak tek bir hesaptan... iyi neyse bounty zamanı biriktirdiğim 10k xfc bir ara işe yaramayacak diye korkmuştum. ico başarıyla sona erecek sanırım. temmuzda bittrexe girer inşallah...

şuan ico fiyatı nekadar? diğer bir konuda beta aşamasında topladığımız coinler olduğu gibi bizim olacak değil mi?
hero member
Activity: 742
Merit: 501

an hour ago

full member
Footballcoin.io

Gelen tüm yatırımları şeffaf şekilde kendiniz görebilirsiniz.

https://swapbot.tokenly.com/bot/FootballCoin/xfcfootballcoin#choose
https://blockchain.info/address/15LSRtvFUqyRnYeFMYFb9bBfF9AHRvJqbw

Recent Swaps
an hour ago

17 hours ago
Sold 22,000,000 XFCCOIN for 211.2 BTC
sr. member
Activity: 302
Merit: 250
Ether tabanına gecince fiyatı ucacaktır. Suan platform hazır oyun hazır coin hazır. Eylul ile tam anlamıyla calısan bir proje olucak. Keske dememek icin bir 10k alıp kenara atmak lazım. En fazla yatırdıgın parayı geri alırsın yada turnuvalara girer para kazanmaya calısırsın
sr. member
Activity: 546
Merit: 262
full member
Footballcoin.io
ICO'nun bitmesine son 5 gün!
Toplanan miktar 716 BTC'yi geçti!

https://www.xfccoin.io/footballcoin-ico
full member
Footballcoin.io
ICO'nun bitmesine 6 gün kaldı!
Toplanan miktar 261 BTC'yi geçti!
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
Bende betaya katılmıştım ödüllerden yaklaşık 1k xfc kazandım ama site üzerinden çekim henüz kapalı galiba borsayla ilgili çalışmalar var mı?

Borsa ile ilgili çalışmalar var sanırım ama daha yeni herhalde Liqui gibi sitelere girebilir bakalım ne zaman olacak.
sr. member
Activity: 560
Merit: 256
Kesinlikle neden ether ile toplanmadı yatırımlar bana göre büyük bir hata aynı zamanda keşke yol haritası filan yazmasaydınız takip ettiğiniz yok ve gecikmeleri açıklamaya bile gerek duymadınız.Ama yine de tüm bunlara rağmen ben bu projeden umutluyum ilerde pişman olabilir buradakiler
member
Activity: 64
Merit: 10
Bende betaya katılmıştım ödüllerden yaklaşık 1k xfc kazandım ama site üzerinden çekim henüz kapalı galiba borsayla ilgili çalışmalar var mı?
legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
ICO'nun bitmesine 8 gün kaldı. Toplanan Bitcoin miktarı 178 BTC'yi buldu. Tüm yatırımcılarımıza teşekkür ederiz!
Şu ico Ether'le yapılsaydı şimdiye en az 30k ether toplanmıştı bile...
Counterparty gibi altyapısı kötü sistemler üzerinden olmuyor bu iş...
Pages:
Jump to: