Pages:
Author

Topic: XFCCOIN - Fantezi Futbol Menejerlik Oyunu [ICO Bitti! 1048 BTC] - page 15. (Read 38735 times)

full member
Activity: 147
Merit: 100
Footballcoin.io
çok güzel. gelişmeleri görmeye başladıkça daha çok ilgi çekeceğini düşünüyorum. zaman zaman bu şekilde avantajlı olarak kart satışı olacak mı acaba?

Kart satışlarındaki büyük indirim açılışa özeldir. Tekrarı olmayacaktır.

--

Partnerlerimizden Sportsradar sitesinde FootballCoin logosunu listeledi.

https://sportradar.com/about-us/our-clients/

sr. member
Activity: 392
Merit: 250
çok güzel. gelişmeleri görmeye başladıkça daha çok ilgi çekeceğini düşünüyorum. zaman zaman bu şekilde avantajlı olarak kart satışı olacak mı acaba?

coininiz bol olsun. Smiley
full member
Footballcoin.io
Her 5 yıldızlı stadyum kartından maksimum 1, 5 yıldızlı oyuncu kartından maksimum 30 adet satılacaktır. Ellerinizdeki kartların değerinin düşmesi söz konusu değil, aksine ön satıştan alım yapanların %70 kâr etmesi mümkündür.
hero member
Activity: 700
Merit: 550
5 yıldızlı oyuncular %70, 5 yıldızlı stadyumlar %50 indirimli fiyatlarla satışa çıkıyor.

Cüzdandaki fiyatlar halen aynı duruyor, sanırım güncelleme bugün gelecek? Bir de %70 çok olmuş gibi sanki, kazanılan 5* kartların değeri bir anda %70 düşmüş oldu şimdi.
full member
Footballcoin.io
5 yıldızlı oyuncular %70, 5 yıldızlı stadyumlar %50 indirimli fiyatlarla satışa çıkıyor.

sr. member
Activity: 336
Merit: 259
Son gün kurduğum takımla 396 xfc kazanmışım Allah bereket versin.
hero member
Activity: 756
Merit: 500
Bir takım oluşturup bir şeyler kazanmak için geç mi kaldık arkadaşlar hala başlanabilir mi?
Yarın son bildiğim kadarıyla
sr. member
Activity: 336
Merit: 259
Bir takım oluşturup bir şeyler kazanmak için geç mi kaldık arkadaşlar hala başlanabilir mi?
sr. member
Activity: 546
Merit: 262
Yatırım yapmak isteyen türk arkadaşlar olursa elimdeki xfcleri ico fiyatından ucuza bırakabilirim  Grin
500 satoşi'den alırım tanesini Wink
Ico fiyatından ucuz sonuçta, bu fırsat eline başka geçmez, teklifim şu anlık geçerli.

Çok teşekkür ederim teklifiniz için lakin elimdekilerin satışını gerçekleştirdim
full member
Footballcoin.io
Bu sezonki son yarışmalarda toplam 250.000 XFC ödül verilecektir. Yarışmalara katılmayı unutmayın!

legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
Yatırım yapmak isteyen türk arkadaşlar olursa elimdeki xfcleri ico fiyatından ucuza bırakabilirim  Grin
500 satoşi'den alırım tanesini Wink
Ico fiyatından ucuz sonuçta, bu fırsat eline başka geçmez, teklifim şu anlık geçerli.
sr. member
Ne kadar hocam Smiley bide coin transferi yok galiba.

Coin transferi yok şuan doğru elimde 30k xfc+messi kartı var  Grin ilgilenen olursa pm atabilir. Ico fiyatına göre ucuza bırakıyorum.

full member
Activity: 208
Ne kadar hocam Smiley bide coin transferi yok galiba.
sr. member
full member
Footballcoin.io
Oyunumuz hazır, beta süreci başarılı geçti, sonraki sezon için tüm hakları satın aldık, bizim için her şey yolunda gidiyor. Diğer tüm ICO'lardan farklı olarak tamamen transparan şekilde tüm yatırımı görebiliyorsunuz. Biz projemize güveniyoruz ve yatırımcıların doğru karar vereceklerine eminiz. Smiley
legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
çok az para toplanmış. ico başarısızmı olacak? iyi proje,başarısız olmasın. Undecided
Daha dur tü bismillah, daha bugün başladı ico Grin
Hemen başarısız olacak demeyin Grin
Uğursuzluk getirmeyin, yatırım yaptık o kadar bu coine...
sr. member
Activity: 415
Merit: 250
çok az para toplanmış. ico başarısızmı olacak? iyi proje,başarısız olmasın. Undecided
newbie
Activity: 5
Merit: 0
Oyuncu kartlarının fiyatlarına bakmak için oyunda solda markete tıkladım fakat giriş yapamadım. Oyunda yazan wallet adresimizle markete nasıl girebiliyoruz?
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
diğer icolardan alıştığımız sistemlere göre çok farklı ben swap botuyla aldım alırken bot yönlendiriyor zaten
hero member
Activity: 700
Merit: 550
pek bilgili değilim bu konularda acaba oyundaki xfc'lerim ile nasıl oyuncu kartları alabilirim aşamalı olarak anlatır mısınız
Aşamalar gözünüzü korkutmasın cüzdandan direkt oyuncuya tıklayıp alabileceksiniz. Sonrasında markette de kartlarını satan oyuncular olacak, oradan da alabileceksiniz.
Pages:
Jump to: