Pages:
Author

Topic: XFCCOIN - Fantezi Futbol Menejerlik Oyunu [ICO Bitti! 1048 BTC] - page 13. (Read 38735 times)

full member
Activity: 406
Merit: 121
Bende biraz oynadim oyunu 3500kadar xfc biriktirdim.  İcosu iyi gecer ins.
hero member
Activity: 518
Merit: 500
ICO'nun bitmesine 8 gün kaldı. Toplanan Bitcoin miktarı 178 BTC'yi buldu. Tüm yatırımcılarımıza teşekkür ederiz!

Eth swap yaparken de ico düzenlenirse yatırım suankinden çok daha fazla olacaktır.
full member
Activity: 147
Merit: 100
Footballcoin.io
ICO'nun bitmesine 8 gün kaldı. Toplanan Bitcoin miktarı 178 BTC'yi buldu. Tüm yatırımcılarımıza teşekkür ederiz!
sr. member
Activity: 560
Merit: 250
Yeni sezonun başlaması ve mobil uygulamanın hayata geçmesiyle değerlendirmek lazım bu da eylül ekimi bulur, şu an sönük kalması çok normal bence.
full member
Footballcoin.io
Counterparty üzerindeki problemler nedeniyle bazı gecikmeler yaşandı. Mobil uygulamanın yeni sezona hazır olacağını duyurmuştuk. Ekim ayında Ethereum zincirine geçilmesi planlanıyor. Geçen ay bunun için Vitalik Buterin ile görüşmeler yapıldı. Şu anda açık bir lig olmadığı için oyun göz önünde değil ancak betada denediğiniz üzere oyunun sağlam çalışan güzel bir sistemi var. Yaptığımız lobi ve topluluğumuzun desteği sayesinde Türkiye ligini planlanandan bir sene önce oyuna dahil etmeyi başardık. Gelişmeleri paylaşmaya devam edeceğiz. İlginize teşekkürler!
sr. member
Activity: 546
Hangi konuda başarısız olduk diye cevap vermişsiniz bir arkadaşa ben şöyle söyleyeyim yol haritasına göre mobil uygulama çıkması gerekiyordu geçen ay mobil uygulama çıktı mı Huh Tamam hep bağlı kalmak zorunda değilsiniz aksaklıklar olur ama yine de bir bilgi paylaşmadınız kimseyle bu konuda yanılıyor muyum
legendary
Activity: 1582
Merit: 1268
Her gün yeni bir ico çıkıyor yeni bir proje çıkıyor ama hepsi fos scam boş sadece para toplama amacı güden projeler hiç birisinin doğru düzgün kullanım alanı ve bitmiş ürünü yok, xfc de en azından betası bitmiş hazır bir oyun platformu var şeffaf bir şekilde ico sürecide yürütülüyor ben icoya katıldım sanırım iconun  yavaş ilerlemesinin sebebi xcp tabanlı olması ether tabanlı olsa aha hızlı ilerleyeceğini düşünüyorum.
legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
Bu projeye bu noktada nasıl başarısız diyorsunuz anlamıyorum. Daha yolun başında olan bir proje. Adamların kitlesi de belli.
İlgilenen Türk sayısı bu kadar fazla olmasaydı algılar eminim farklı olacaktı. Şimdi sanki sadece işin içinde biz varız gibi görünüyor heralde Cheesy
işin için bu kadar fazla Türk katılımcı/Oyuncu olduğu için mi yoksa bu verimsizlik.

oyun çok güzel ve eğlenceli ama icosunda bekleneni vermiyor gibi lanse ediliiyor. umarım söylentiler boşa çıkar. bizde oyunumuza devam ederiz. kolay gelsin. başarılar. Wink
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
Bu projeye bu noktada nasıl başarısız diyorsunuz anlamıyorum. Daha yolun başında olan bir proje. Adamların kitlesi de belli.
İlgilenen Türk sayısı bu kadar fazla olmasaydı algılar eminim farklı olacaktı. Şimdi sanki sadece işin içinde biz varız gibi görünüyor heralde Cheesy
hero member
Activity: 756
Merit: 500
Birkaç günde bir kac btc yatırım aldı durum nedir paylaşılırsa iyi olur. Bu ilk ico daha tüm coinleri satmıyorlar. Dolayısıyla coinlerde ilk aşamada daha ucuzdan satılıyor diyebiliriz. Agustos eylül gibi fiyatları yükselecektir.

Footballcoin pazardaki en şeffaf ICO'yu yürütüyor. Swapbottan durumu anlık takip edebilirsiniz.
Alınan yatırım miktarı 250 bin doları geçti.

https://swapbot.tokenly.com/bot/FootballCoin/xfcfootballcoin#choose
https://blockchain.info/address/15LSRtvFUqyRnYeFMYFb9bBfF9AHRvJqbw

Forumda hızlı bir giriş yapıp sonrasında başarız olan bir proje. Fikir aslında genel olarak güzel fakat blockchain ile ilgilenen insanlarının ilgisini çekememiş gibi görünüyorlar.

Hangi konuda başarısız olduğunu açıklarsanız öğrenmek isteriz. Smiley
Burada yapılan dağıtım oyunun hedef kitlesinin %5'ini bile oluşturmuyor. Kripto para sektöründeki insanlar için büyük bir fırsat sunuyoruz. Bunu değerlendirmek tamamen size kalmış. XFC'ler fiat marketlerde satılmaya başladığında bu fırsat bitmiş olacak.
Çok iddialı konuşuyorsunuz. Ama benim umudum gün geçtikçe düşüyor. Çok fazla bounty dağıtıldı borsaya girerse sağlam bir dump yemesi kaçınılmaz.
full member
Footballcoin.io
Birkaç günde bir kac btc yatırım aldı durum nedir paylaşılırsa iyi olur. Bu ilk ico daha tüm coinleri satmıyorlar. Dolayısıyla coinlerde ilk aşamada daha ucuzdan satılıyor diyebiliriz. Agustos eylül gibi fiyatları yükselecektir.

Footballcoin pazardaki en şeffaf ICO'yu yürütüyor. Swapbottan durumu anlık takip edebilirsiniz.
Alınan yatırım miktarı 250 bin doları geçti.

https://swapbot.tokenly.com/bot/FootballCoin/xfcfootballcoin#choose
https://blockchain.info/address/15LSRtvFUqyRnYeFMYFb9bBfF9AHRvJqbw

Forumda hızlı bir giriş yapıp sonrasında başarız olan bir proje. Fikir aslında genel olarak güzel fakat blockchain ile ilgilenen insanlarının ilgisini çekememiş gibi görünüyorlar.

Hangi konuda başarısız olduğunu açıklarsanız öğrenmek isteriz. Smiley
Burada yapılan dağıtım oyunun hedef kitlesinin %5'ini bile oluşturmuyor. Kripto para sektöründeki insanlar için büyük bir fırsat sunuyoruz. Bunu değerlendirmek tamamen size kalmış. XFC'ler fiat marketlerde satılmaya başladığında bu fırsat bitmiş olacak.
sr. member
Activity: 329
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
sr. member
Activity: 546
Açıkcası bu iconun çok iş göreceğini düşünmüyorum.Şuan toplanan miktara baktığımızda sonuç ortada %70 indirim olmasına rağmen oyuncu kartları satılamıyor Xfc'nin kesinlikle radikal adımlar atması lazım mobil uygulama çıkıcaktı bildiğim kadarıyla çıkmadı kendi yol haritasına bile sadık kalamıyor ve bir açıklama yapmıyor

Ben de sizin gibi düşünüyorum %70 gibi bir indirim uygulanmasına rağmen bu satış miktarları oyun açısından gerçekten çok üzücü mobil uygulama açısından globalde de bir açıklama yapılmadı mı Huh
sr. member
Activity: 560
Merit: 256
Açıkcası bu iconun çok iş göreceğini düşünmüyorum.Şuan toplanan miktara baktığımızda sonuç ortada %70 indirim olmasına rağmen oyuncu kartları satılamıyor Xfc'nin kesinlikle radikal adımlar atması lazım mobil uygulama çıkıcaktı bildiğim kadarıyla çıkmadı kendi yol haritasına bile sadık kalamıyor ve bir açıklama yapmıyor
legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
Ilk ico donemi 1 aydi sanirimbu ay sonunda sure bitecek, direk borsalara girecekmi? Coinler ne zaman serbest kalacak oyun icindeki coinleri ne zaman transfer edebilecegiz?
Counterparty platformu içerisinde borsa barındırıyor aslında ama pek talep gören bir yer değil.
Bittrex'e eklenir muhtemelen çıktıktan sonra.
hero member
Activity: 882
Merit: 507
1.620 XFC ne kadar eder? bekletelim mi borsaya girince satalım mı? hiç ümidim yok bu oyundan/coinden, unutulup gidenlerden olacak gibime geliyor.

Borsaya girdikten sonra belli olur gibi ama çok fazla etmez bence. 6000 Xfc'de bende var şu anda oda son maçları baya iyi derece almışım ondan. Ben belki devam ederim bu şekilde tekrardan. Cheesy
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
Türkiye Ligi olması çok iyi olmuş zaten bizler en fazla türkiye ligini takip ettiğimiz için rahat olacaktır diye düşünüyorum. Güzel olmuş bu olay.
sr. member
Activity: 532
Merit: 251
Presale Starting May 1st
Yabancılardan pek talep olmadı oyuna herhalde. Bizim türklerde iddaa cı cok ama onlarında teknolojiden pek anlamıyor.
twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
Ilk ico donemi 1 aydi sanirimbu ay sonunda sure bitecek, direk borsalara girecekmi? Coinler ne zaman serbest kalacak oyun icindeki coinleri ne zaman transfer edebilecegiz?
Pages:
Jump to: