Pages:
Author

Topic: 1 Bitcoin Zamanla 1 Milyon Dolar Olabilir mi? - page 19. (Read 4717 times)

full member
Activity: 504
Merit: 103
Eskiden zaten 50 dolar seviyelerine düşmüş yükseklerden oralar durup sonradan yeniden çıkmış bu dediğin duruma bunu örnek gösterebiliriz aslında aynı şey. 100 Binden 10 bine bile düşebilir ama geriye toparlanacağını düşünüyorum artmasa bile bir süre sonra düşeceğine nedense inanamıyorum.
full member
Activity: 182
Merit: 100
“Decentralized Transportation Economy”
1 milyon dolar olur mu olursa ne zaman olur bilmiyorum ama bitcoin zaten yapısı itibariyle değerlenmeye müsait bir para birimidir. Blok ödülü yarılanır ve kullanan kişi sayısı artar böylelikle her sene daha değerli olur. Zaman zaman spekülasyonlarla, düzeltmelerle ve çin gibi ülkelerin müdahaleleriyle dumplanır sonra yine yoluna devam eder. Şu an bitcoine altından bile çok güveniyorum öyle söyleyeyim. Bu yükselişin bir yerde illaki durduğu yer olacaktır ama henüz çok erken daha çok gidecek yolu var bence.
sr. member
Activity: 267
Merit: 252
Arkadaşlar bitcoin son dönemde kısa dönemler halinde hızlı bir şekilde artıyor, 8000 tl, 11000 tl bandını kısa bir sürede görüp düzeltme yaparak yoluna devam etmişti şuan ise 16.000-21000 tl bandına hızlıca geldi ve biraz daha artarak düzeltmeyw gittikten sonra yoluna hızla devam edecek gibi gözüküyor, asıl soruda şu belki 1 milyon dolar olmasa da 100.000 TL leri göreceğine çoğumuz inanıyoruz, peki oraya çıktıktan sonra 10.000TL lere geri gelip sabit bir bantta uzun bir zaman kalarak kendini bu fiyatlara zincirleyebilir mi, size göre fiyat olarak ne kadar tl den sonra bitcoin almak risklidir?

Bahsettiğiniz yüksek rakamlara ulaşma süresi uzun olmalı ve altcoinlerden ether gibi olanların iyi seviyelere gelmesi gerekiyor. Şuan kripto piyasası 175 milyar dolar hacimde bunun %55 yarısını Bitcoin piyasası oluşturuyor. 175 milyar dolar aynı kaldığını ve bitcoin %60 çıkarsa bence bu negatif bir yükseliş olur.Bu rakamlarda 300 milyar dolar seviyelerine gelip btc dominantı %40-50 kalırsa şuan fiyattan 2x yukarılarda alım satım görmesi olasıdır. 26 ağustosta 150 milyar hacmindeydi.
Selamlar...
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Bitcoin'in kullanılırlığının artması ve sınırlı sayıda üretiliyor olması neden 1 Milyon Dolar ve daha fazlasına denk gelmesin dedirtiyor gerçekten düşündüğümüz zaman
full member
Activity: 686
Merit: 104
her 8 ayda  bir x2 kat artan birşeyden bahsediyoruz ve şuan 6k zorlar durumda fiyat. bunu biz her yıl x2 olarak devam eder diye düşünelim? 10 yıl içinde 1milyon dolar olabilir BTC Smiley

buna üretilmesinin zorluğunu da koyalım. ve sokaktaki herkesin bitcoin bilip kullanmaya başladığını düşünün. bakkala giriyorsun iki gofret alıyosun cep telini kasaya tutup otomatik ödüyorsun. hiç bişeye dokunup hesaplamadan para üstü olmadan.  0.00000100  btc  1 dolara denk gelir ki epey de tatlı olur Smiley
member
Activity: 87
Merit: 10
Zamanla talep arttıkça hacim artacaktır ancak o seviyeleri göre bilmesi için gerçek hayatta sıkça kullanılıyor olması lazım bende bunu bekliyorum Smiley ömrüm yettiği sürece takipteyim.
member
Activity: 70
Merit: 10
Arkadaşlar bitcoin son dönemde kısa dönemler halinde hızlı bir şekilde artıyor, 8000 tl, 11000 tl bandını kısa bir sürede görüp düzeltme yaparak yoluna devam etmişti şuan ise 16.000-21000 tl bandına hızlıca geldi ve biraz daha artarak düzeltmeyw gittikten sonra yoluna hızla devam edecek gibi gözüküyor, asıl soruda şu belki 1 milyon dolar olmasa da 100.000 TL leri göreceğine çoğumuz inanıyoruz, peki oraya çıktıktan sonra 10.000TL lere geri gelip sabit bir bantta uzun bir zaman kalarak kendini bu fiyatlara zincirleyebilir mi, size göre fiyat olarak ne kadar tl den sonra bitcoin almak risklidir?

Zamanında bunun hesaplamaları yapıldı 1m$ olma olasılıgını sana kısaca acıklayım. Marsdan uzaylı kabilesi gelip seni kaçırıp onların ülkesindeki birileriyle evlendirmeleri kadar olasılık.
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Pages:
Jump to: