Pages:
Author

Topic: 100 tane airdrop a katıldım ether wallet bakiyem 0 (Read 1709 times)

member
Activity: 182
Merit: 11
Airdrop olayı baya bir şans işine döndü son zamanlarda evrildiği pozisyonuyla birlikte. Denk getirebilene iyi paralar kazanamıyorsun getiremezsen burada kursıkı isyan
member
Activity: 336
Merit: 10
Her projenin airdropuna katılmamak gerekiyor. Tamam havadan gelen para / coin ama yine de araştırıp kampanyalara girmek gerekir. Sonuçta zaman harcanıyor.
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
şişirecek bir ekip varsa arkasında pumptan kazanırsınız, değeri olan şey bedava olmaz, aklınızda olsun.
newbie
Activity: 274
Merit: 0
Arkadaşlar o zamanlar gelmemiş ama arkadaşın eth adresi 0x189E54074eD0D0C4C5Dc71dD513454CBa6965e5e ve 12 airdrop gelmiş. Bende 300 civarı airdrop ve bounty ye girdim 1 ayda ve 1000 dolara yakın geldi. Yani kazandırabiliyor airdrop.
full member
Activity: 314
Merit: 101
iste ne kadar buyuk bir zaman kaybi oldugunu gormus oldunuz. eskidendi o airdroplarin kazandirmasi. su anda hepsinin vadettigi uc bes kurusluk seyler. onlar da para etmiyor degerlenmiyor zaten. tabiki gonderirlerse. bu airdrop sevdasinin son bulmasi lazim.
member
Activity: 336
Ahaha kardesim benim de dune kadar benzerdi. 4 aydir bounty, airdrop kampanyalarina katiliyorum gelmemisti. Dun ilk kampanyamin bountysi geldi, darisi size.
full member
Activity: 602
Merit: 120
Bu airdroplara katılırken sizlerden  bazen bitcointalk kullanıcı adınızı falan isteyebiliyorlar bunlar zorunlu olarak yazmanız gerekiyor her zaman her yerde olduğu gibi kendini akıllı sanan dolandırıcı arkadaşlar sizden önce sizin kullanıcı adınızla tüm airdroplara katılıp tokenleri alabiliyor bu yüzden de size ikinci kayıt gibi görüp airdropda ki tokenleri vermeme durumları olabiliyor.. Bunun yanı sıra bir çoğu airdrop sadece mail adresi toplamak adına bile yapılmış olabilkiyor ve karşılığıbnda hiç bir şey göndermiyorlar. Yada bir çoğu şunu bunu yaparsanız diye şart koşuyor.
full member
Activity: 350
Merit: 100
EndChain - Complete Logistical Solution
Airdrop olupta para eden varsa 1000 de bir oluyor işte oda denk gelirse kanka ama gelmiyor işte bize gelse zaten şuan bu konuya yazmımyor olurdum sende zaten 100 tane airdroptan köşe olurdun
full member
Activity: 546
Merit: 100
hocam bekle daha belki henüz dağıtımlar gerçekleşmemiştir ya da acı haber hepsi tırt airdrop çıkmış hocam sağlık olsun ama pes etmek yok yola devam illa ki bulunur
jr. member
Activity: 560
Merit: 1
Bazen konuyu okuamdan giriş yaptığımız için gelmeyebiliyor,aslında her airdrop'a atlamak doğru değil çoğu scam olacak projeler, zaten iyi olan projelerde takip ve görevlerin yapılması gerekiyor gerçi bu bounty oluyor ama airdoplar git gide o noktaya doğru evriliyor.
newbie
Activity: 98
Ben de airdrop koşturuyordum. 2-3 tane yerden geri dönüş alabildim Smiley HYDRO, ALPHAPROTOCOL, DATA TOKEN gibi garip yerlerden token geldi Smiley Çok uğraşıp ancak %10 başarı sağladım.
member
Activity: 210
Merit: 10
Airdroplardan çok imza kampanyaları çok daha karlı. Ben artık katılmaktan vazgeçtim. Piyasada kazanmak için çok yöntem var airdrop kazandırsa da onların yanında çok küçük değerler veriyor zaten
legendary
Activity: 1572
Merit: 1002
Hocam hepsi hemen yollamıyor bazıları bekletiyor bazıarı hiç göndermiyor. Siz katılmaya devam edin zor ama belki kazanç sağlayacak bi airdrop'a denk gelirsin başarılar.
newbie
Activity: 196
Önceleri airdroplardan çok yüksek kazanç sağlayanlar olmuş. Belli ki artık o kazançlar yok. Bende en az 20 tane katılmışımdır. 20 dolarlık getirisi oldu olmadı cüzdan da bekliyor. Emeğe değmiyor açıkçası
member
Activity: 532
Merit: 29
Airdrop takibi yapmak yerine twitter bounty'lerine katılsanız, hiç değilse gelecek mi gelmeyecek mi düşüncesi olmaz kafanızda. Bounty bitince yanlış bir şey yapmamışsanız hesabınıza gelir bir şekilde. Hem de airdrop'lara nazaran çok daha sağlam projelere katılmış olursunuz.

Airdrop artık zaman kaybından da öte, bir nevi database oluşturma yolu ve suistimal edilme ihtimali de fazla. İlla katılıcam derseniz farklı bir mail adresi kullanın ki, sonra borsa hesaplarınızın şifresi değiştirilmeye çalışıldı mailleri ile uğraşmayın.
full member
Activity: 770
Merit: 103
artık aridropların eski keyfi ve getirisi yok anladığım kadarıyla. bizim airdroplara başladığımız zamanlarda kazandığımız paraları kendimize sermaye yapabiliyorduk. şimdiki zamanda biraz zor gibi. ben size kırılma noktasını da söyleyim. ne zaman bu kedi olayı başladı etherum ağında ondan sonra airdrop olayı bitti.
newbie
Activity: 32
airdropları bende kovalıyorum ama bir şey geldiği yok ya
sr. member
Activity: 1064
Merit: 350
İllaki gelmiştir gelmesi lazım 100 tane airdroptan imkansız biraz bekle bazıları geç yollar ama airdrop harbi ugraşılcak iş degil onun yerine blog yazın daha iyi
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
ontology tokeni bende duydum binance ve kucoine girmiş ve çok iyi fiyattan satan arkadaşlarım oldu, 6-7 ethere yetişenler veya 4 etherden satanlarda duydum
member
Activity: 378
Külliyen yalan dolan ama işte bellide olmuyor ontology airdroptan 10 eth alan bile oldu, ama ok nadir oluyor bunlar
Pages:
Jump to: