Pages:
Author

Topic: 100 tane airdrop a katıldım ether wallet bakiyem 0 - page 8. (Read 1709 times)

full member
Activity: 462
Merit: 100
airdrop eskiden yapıyordum 2-3 ay öncesine kadar. yalnız şu anda gelenlerin pek değeri olmuyor. siz en iyisi bounty kampanyalarına katılın özellikle imza ve blog kampanyalarına
member
Activity: 336
Merit: 13
ben de mew adresini ekşiye kopyalamistim ordan kopyalayarak bir suru airdropa katilmistim megersem karakterleri kucuk harfe cevirmis yani hep yanlis girmisim. saatlerce emek bosa gitti.
full member
Activity: 366
Merit: 101
Airdrop bounty falan eskiden verirdi güzel meblağlar. Şuan akmasada damlıyonunda bi tık altında. Güzel kampanyalar hemen doluyo, airdrop zaten bazen 3-5 ay bile bekletebiliyo, bunları göze alın o şekilde katılın.
member
Activity: 238
Merit: 30
airdrop muhabbeti öldü şuanda yeni bir furya var refli bountyler kendi sitelerinde kitliyorlar tokenleri sonrasında ico felan yapıolar şimdiki furya bu arkadaslar döküman doldurup airdrop devri şuan ölü denilebilecek seviyede.
newbie
Activity: 274
Merit: 0
Airdropların çoğunun artık gas ücretleri ve sayının artmasıyla boş proje dolu olduğundan yollamadığını biliyordum da 100ünün hepsinin yollamamış olmaması çok zor.İstedikleri şeylerden birilerini yanlış yapıyor olabilirsiniz.
member
Activity: 210
Merit: 10
Artık para kazandırmıyorlar cümlelerini efsane zannederdim bu tarz başlıklar arttığına göre maalesef efsane değilmiş ...
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Airdroplar çok üzüyor ama uğraşmak isteyen uğraşsın yine de işler ileride değişebilir, başvuru konusunda çok hızlı olmak gerek bildiğim kadar, formlar dolmuş olsada başvuruyu açık bırakıyor çoğu, ne de olsa bedava tanıtılıyor.
member
Activity: 140
Burdaki diğer birçok arkadaşında bahsettiği gibi airdroplar genelde işe yaramıyor en güzeli forumda kaliteli postlar girerek, yeni imza&bounty kampanyalarını girerek yavaş ama sağlam bir şekilde ilerlemek. Burdaki araştırmalarınız sonucu zaten otomatik olarak geleceği olan coinleri çözüyor ve ona göre portföyünüzü oluşturuyorsunuz. Size tavsiyem yatırım yapmayı düşünüyorsanız xrb ve act'yi araştırmanız.
full member
Activity: 406
Merit: 102
artık airdoplardan birşey beklemenızı tavsiye etmem 2017 kasım sonlarında para kazanabıldım airdoptan oda haftalık harclık
member
Activity: 322
Merit: 16
https://ethplorer.io/address/0x189e54074ed0d0c4c5dc71dd513454cba6965e5e

hocam sayfan tertemiz ne gelen var ne giden. ya yanlış adresi verdin veya 100'üde fos çıktı. airdrop önceden 2 dk taş attım da kolum mu yoruldu gelirse gelir gelmezse gelmez. nasılsa 10 tanesinden biri bişey getirirdi artık o da yok. o 2 dakikayı da harcamaya gerek yok bu saatten sonra.

onun yerine imza daha mantıklı. tabi o da düzgün bir ico olursa. olmazsa ondan da bir şey olmaz.
full member
Activity: 266
Merit: 148
Daha önceki senelerde airdroptan güzel kazançlar elde eden oldu ama şimdi günlük 10 larca airdrop yapılıyor ve çoğu çöp maalesef, 
ilk tavsiyem airdroplara ayıracağınız vakti forumdaki daha sağlam  kampanyaları takip ederek harcayın ve  öncelikle imza sonra twitter telegram facebook vb kampanyalara katılın. son tavsiyem forumu ciddiye alın çünkü imza parasıyla araba alan kişiler var Smiley
full member
Activity: 490
Artık airdroplar o kadar para kazandırmıyor hemde geri dönüş olarak çoğu coin göndermiyor biraz boşuna uğraşıyorsun artık evet airdrop işini bırak.
full member
Activity: 742
Merit: 112
airdropla bende bir ara uğraşmıştım. açıkçası pek bir beklentim yok. aralarında en iddialı olan BTW oda cüzdan da duruyor. Diğerlerinden henüz gelen, giden bir şey yok. Gerçi 2 hafta önce yaptın diyelim hemen gelmiyor. Bazıları birkaç ay içerisinde sana gönderiliyor. Bazıları gas parasını senden istiyor felan.
member
Activity: 490
Merit: 16
Hocam biraz daha sabredin eminim ben birinden biri yollayacaktir az daha sabir  Grin insallah emeklerinin karsiligini alirsin airdrop isinden para geldi mi cok tatli oluyor yemesi
hero member
Activity: 826
Merit: 502
girmek sorun değilde yok şunu retwetle yok şu sayfayı beğen hani geleceğini bilsem niye yapmayayım ki  gereksiz prosedür dolu

Kimse kara kaşımız kara gözümüz için haybeden göndermiyor . İlla ki birşeyler yaptıracak . Ne kadar ekmek o kadar köfte ..

Maalesef ETH ' nin de yükselmesinden kaynaklı olarak airdroplar da da yavaşlamalar söz konusu . İlla ki yeni bir furya ile yakın zaman da gelecektir yine airdroplar ..
member
Activity: 714
Merit: 82
bende aynı durumdayım.
bounty ve airdrop kasıyorum. ama cüzdanda hiç bir şey yok.

100e yakın airdroba katıldım.
bounty olarak sıradan ne varsa özellikle twetter ve telegramlarına hepsinin girdim.
gerçi bountyler ico sonrası ödenir vs yazıyor.

ama görevler çok zor ve çok fazla kural var yok takipçi sayın şu kadar olacak yok takipçilerin orjinal olacak gibisinden.
böyle giderse uğraşmayı bırakacağım, zaten son zamanlarda scam icolar var.
bknz: spacekim.

Bu arada
imza kampanyası olarak tavsiyeniz var mı?
mümkünse zorla yorum yazdırmayan bir şey olsun.
member
Activity: 1264
Merit: 43
Bence eğer yeterli boş vaktiniz varsa bıkmadan, usanmadan devam etmelisiniz. Zira ne zaman, hangi airdropun kaç ETH edeceğini kestirmek gerçekten çok zor. 2-3 ay önce sattığım tokenlerin şuanki ederine baktım ve gördüğüm rakam: 17000USD ama ben erken sattığım için elime geçen taş çatlasın 2000USD oldu. Sabır ve azim gerektiren bir şey bu airdrop olayı. Bol şans..
full member
Activity: 196
airdrop furyası geçeli patlayalı çok oluyor hocam, ilk başlarda karını eden etti tokatı atan attı. şu an bir beklenti içerine girmek bence hayal kırıklığından başka bir şey getirmez. dikkatli olmak lazım. her şey yatırım yapıp batmak değil bu devirde artık emek de önemli. emeğinizi boşa harcamayın.
hero member
Activity: 858
Merit: 500
Taylor - Smart Crypto Trading Assistant
Sanırım bu furyanın palazlanmasında en etkin isim ebtc oldu. İnsanlar devasa paralar yapmayı başardılar o airdrop ile. Ama sonrasında o kadar çok örnek çıktı ki bu iş de sarpa sardı. Bir ara forkların çığrından çıkması gibi aynen.
member
Activity: 168
Airdrop olayı başta iyiydi ama sonra çöpten başka bir şey olmadı iyiki girmiyorum dedim bu konuyu gördükten sonra bir işe yaramıyorlar sadece insanları uğraştırıyorlar

hocam önceden iyidi rebeleus kadar sonra airdrop hiç gelmedi üstüne üslük telegramı ayrı dert yok facesi instegramı geçtim youtube kanalına dahi  takibe zorluyor
Pages:
Jump to: