Pages:
Author

Topic: 100 tane airdrop a katıldım ether wallet bakiyem 0 - page 7. (Read 1709 times)

full member
Activity: 742
Merit: 112
Şu an yüksek gas ücretlerinden dolayı olmuyor. Şu sıralar bana da hiç gelmedi. Waves tabanlı olanlardan pineapple geldi sadece  Grin
Bu aydan sonra da gelmez ise bil ki yanlış bir şeyler yaptın form vs doldururken :d

airdrop işlemleri ile uğraşmanızı tavsiye etmiyorum. Onun yerine twitter, facebook hesabınız ile istediğiniz kadar bu türde bounty kampanyalarına katılabilirsiniz. Twitter, facebooka verilen ödül örneğin %10-%20 gibi paylara sahipse bence airdroptan daha fazla kazanç elde edebilirsiniz. erc20 tokenlerine dahil olmanız airdroba kıyasla alınan tokenlerin birim fiyatında daha fazla artış görmenizi sağlayabilir. elbette bu sadece tahmin.
full member
Activity: 147
Merit: 100
bende airdrop basladigimda, yaklasik 1 ay, hic bisey gelmemisti. sonra bi gelmeye basladi, tIkIr TIkIr tokenler

halan geliyorlar, taaa 2 ay, üc ay önce doldurgum formlar daha yeni geliyor.

yani yok öyle bugün ekeyim, yarin biceyim.. ekicen, beklicen tahsili...

ve airdrop degip gecmicen, formlari dogru ve ilk dolduranlardan olursan,
bol bol doldurursan.
twitter üzeri cikar cikmaz doldurursan..
ayda 200-500 dolar arasi gelme ihtimali cok yuksek.
newbie
Activity: 155
Merit: 0
Gelenler şuan para etmiyor 1 dolar falan anca. İleride değerlenebilir belki. Yalnız şu dikkatimi çekti. Member veya full member üyelerden airdropun ne olduğu hakkında fikri yok mu da bu tarz sorular geliyor. Yani o kadar uzun süredir bu işin içindesin ve airdrop olayından bihabersin. İlginç ya da hesap satın alınmış. Madem airdrop ve bounty için hesap satın aldın bari konuyuda birazcık araştırsaydın.
newbie
Activity: 234
Şu an yüksek gas ücretlerinden dolayı olmuyor. Şu sıralar bana da hiç gelmedi. Waves tabanlı olanlardan pineapple geldi sadece  Grin
Bu aydan sonra da gelmez ise bil ki yanlış bir şeyler yaptın form vs doldururken :d
member
Activity: 294
Merit: 11
ben de katılmak istiyorum ya umarım böyle bir şey gelmez başıma Smiley
sr. member
Activity: 266
Merit: 271
Çok fazla airdrop var hepsinden bişeyler kazanan milyoner olurdu ama çerez parası anca çıkıyor ya da hiç birşey çıkmayabiliyor malesef.
newbie
Activity: 30
Merhaba bende denk geldikçe katılmaya çalılıyorum 10 tane felan airdrop a katıldım sadece bir tanesi token gönderdi oda 3 hafta kadar sonra gönderdi hemen gelmiyor biraz bekle 100 aidroptan illaki 9 10 tanesinden geri dönüş olur =)
sr. member
Activity: 532
Merit: 250
Vakti olanlar airdropu denemeye devam etmeli bana kalırsa, çünkü hangisi ne zaman ne olacak hiç belli olmuyor, gelmeyenlere sözüm yok, gelenlerse Mew'de duruyorlar bazıları çok değerlenebiliyor.
newbie
Activity: 154
Airdroplar denize olta atmaya benzer biraz da. Zamanınız varsa devam etmenizi tavsiye ederim. 1 tanesi gelir kalan 99 u aratmaz, bu arada airdroplara katılıyorsanız mew yerine eido wallet öneririm, mew ile kıyaslanmayacak kadar kullanışlı ve otomatik tanıyor erc20 tokenleri.
newbie
Activity: 224
yok abi yok ben bir süre uğraştım benim de 0.sadece bir arkadaşıma 1 kere 200 dolarlık bir airdrop düştü onun dışında hiç bir arkadaşıma geldiğini görmedim.bütün sayfalardan çıktım, artık takip etmiyorum.
newbie
Activity: 70
Artık kaliteli proje olarak airdrop çıkarmıyorlar tamamen rastgele amacı olmayan bir şekilde çıkarıldığı için dopal olarak insanlarda yatırım yapmayı tercih etmiyorlar.
member
Activity: 238
Merit: 30
aynı durum bende de mevcut acaba diyorum birileri benim hesapla mı airdroplara katılıyor daha önce böyle duurmlar olmuştu ama galiba kimseye gelmiyor şu sıralar.
jr. member
Activity: 378
Merit: 1
airdropların walleta gelmesi için o coin veya tokenin icosu başarılı olarak tamamlanmalı. ondan önce göndermezler zaten.
takip etmek lazım airdrop formu göndermekle iş bitmiyor.

member
Activity: 336
çoğunluğu boşa çaba olsa da boş vakti çok olanlar için sağda solda zaman geçirmek yerine hergün 10 15 dk zamanını harcayarak takip edebilir.
full member
Activity: 392
Merit: 100
airdrop işi artık gerçekten zaman kaybı oldu, bir furyaydı geçti gitti. Önceden gerçekten güzel paralar kazanılıyordu fakat artık hem artan gas ücretleri hem eth nin artmasıyla olay bitti
member
Activity: 378
200 den daha fazla airdroba katılmışımdır 2-3 ay içinde. Şimdiye kadar sadece 6 tanesi değerli oldu.

En yüksek fiyatlara çıktığında elimde ki tokenlerin değeri;

Bitcoinred (1000 Dolar)

Hawala Today (120 Dolar)

Etherblue (10.000 Dolar)

Ethergas (200 dolar)

Equal (Satmadım)

Equal hariç hepsini uygun fiyattan elden çıkardım sonra hepsinin fiyatı yukarıda ki gibi arttı. Çıkarmadığım tokenlerde dramatik bir şekilde öldü.

Son günlerde artık kayda değer Airdrop olmuyor ama yinede airdroplara katılın fakat beklenti içinde olmayın bırakın MEW hesabınızda kalsınlar.

Piyango bileti aldığınızı varsayın ama amorti peşinde koşmayın bırakın ölsün gerekirse.

Değerli bir post meritim olsaydı verirdim hocam, bende 20 kadar aiirdropa katıldım telegrama girdim twit attım gibi görevler yaptım ama ne gelen var ne giden 1 tane geldi oda ne işe yarıyor bilmiyorum
full member
Activity: 742
Merit: 140
200 den daha fazla airdroba katılmışımdır 2-3 ay içinde. Şimdiye kadar sadece 6 tanesi değerli oldu.

En yüksek fiyatlara çıktığında elimde ki tokenlerin değeri;

Bitcoinred (1000 Dolar)

Hawala Today (120 Dolar)

Etherblue (10.000 Dolar)

Ethergas (200 dolar)

Equal (Satmadım)

Equal hariç hepsini uygun fiyattan elden çıkardım sonra hepsinin fiyatı yukarıda ki gibi arttı. Çıkarmadığım tokenlerde dramatik bir şekilde öldü.

Son günlerde artık kayda değer Airdrop olmuyor ama yinede airdroplara katılın fakat beklenti içinde olmayın bırakın MEW hesabınızda kalsınlar.

Piyango bileti aldığınızı varsayın ama amorti peşinde koşmayın bırakın ölsün gerekirse.

full member
Activity: 616
Merit: 101
Aslında şuan ethereum networku düzeldi 1 gwei ile çok rahat işlem yapılıyor belki önümüzdeki günlerde bu furya yeniden canlanabilir...
member
Activity: 518
Merit: 13
hocam bu işe başlarken şöyle bir şey duymuştum önüne gelen ıco, airdrop bounty vs ne varsa katılmaya çalış illa ki biri tutacaktır! demek ki şansınıza hiçbiri tutmamış Smiley
newbie
Activity: 72
airdroplar için belirli şartlar isteniyor ve çoğu zaman formlarda bunlar yazıyor, sonrasında geliyor. Eğer dikkatlice okumadan katıldıysanız bu yüzden gelmemiş olabilir. Ayrıca mail adresi, facebook twitter adresi vb. kişisel bilgiler istedikleri için ben çoğundan uzak duruyorum, 3-5 dolar için değmez. En son katıldığım ve gönderdikleri Mankind first idi. Orda da gas fee ye değinilmiş ve bağış isteniyordu. 2k dolarları vardı ve en son gas için 700 dolarları kalmıştı.
Bol şans Smiley
Pages:
Jump to: