Pages:
Author

Topic: 100 tane airdrop a katıldım ether wallet bakiyem 0 - page 4. (Read 1709 times)

sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
3 ay evvel çok fazla airdrop a girdim, pek bir şey gelmedi. son hafta girdiklerimden gelen olmuş ama bir değeri yok gibi şimdilik.
member
Activity: 154
Merit: 10
Piyasa sallandıktan sonra Airdrop ödenekleri çekilmeye başladı, hepsinden gelmesini zaten beklemeyin, imzalarda bile beklenenin çok altında gelebiliyor. Tabi sizde hiçbirinin gelmemesi büyük şanssızlık olmuş, forumdaki tavsiyeleri takip ederek katılmalısınız.
member
Activity: 714
Merit: 82
uchas'e üye olmuştum şimdi girdim baktım bakiye 0 görünüyor.

member
Activity: 602
Merit: 32
Aynı şekilde bende 50tane girmişsem daha gelen olmadı.
Bi ucash vardı o da zaten scam çıktı Smiley
Artık airdropa harcadığım 1dk ile nette araştırma yapıyorum daha karlıyım Smiley

hocam ucashten kazananlar oldu bende de duruyor hatta 330 adet 17 dolar suan

Borsadamı hocam?
Yoksa ucash sitesindemi?

Borsada değilse sitesinde duruyorsa bi gönderin borsaya alırsanız çok ama çooooook şanslısınız demektir Smiley

Şahsen ucashten kazanan 2 kişiden biri siz olmuş olursunuz Smiley zira daha kümse doğru düzgün borsaya para atamadıda Smiley benimde borsaya gönderilmiş ama 10gün falan olduğu halde hala borsaya akratılmamış 1730tanr var Smiley

Mevzu zaten borsaya gönderilince gelmemesinde Smiley
member
Activity: 252
Merit: 13
bu işlerde şans önemli olan. Birde denk getirmek ben 2 ayda 2 bin doları geçik kazandım Smiley
jr. member
Activity: 70
Merit: 8
boşuna mı uğraşıyorum? 100 e yakın airdropa girdim ether adresi istediler girdim ama myetherwallet e bakınca bakiye hep 0 bu işlerle uğraşanlar olayı izah edebilir mi?

Kesinlike secici olmak lazım.

Buraya bakabilirsiniz  Wink https://bitcointalksearch.org/topic/--3033920
newbie
Activity: 274
Merit: 0
Arkadaşlar düzgün okusaydınız anlayacaktınız. Şuanda walletına 6 tane airdrop ulaşmış bulunmakta. İlk başta airdroplara girer girmez başlık açtığından birşey gelmemiş.
newbie
Activity: 196
Merit: 0
Böyle birşey pek mümkün değil. Üç tane ihtimal var , ya istediği şeyleri yanlış yapıyorsun ki bence mümkün değil en azından 100 tanesinde.
Ya da ethereum adresin yanlış bunun da 2 yolu var acaba adamlara private key mi gönderiyorsun ya da ether adresinde 1 tane silinen falan bir harf mi var onu kontrol etmen gerekli. Senin adına üzüldüm.
member
Activity: 182
Merit: 22
bence hiç ugrasmayın o zmaan. 100 tanede sıfır bakiye çok gülünç malesef. en iyisi başka yolları deneyin derim
full member
Activity: 567
Merit: 148
Airdrop para kazandırmadığı halde niye vakit harcıyayım, analiz yapar okur inceler altcoinlerden satın alırım param kadar. Airdrop para kazandırmaz bugünde yarına. Emeğimize yazık. Önemli vakti akıllıca kullanın.
full member
Activity: 630
Merit: 102
Ben de baya bir airdrop'a girmiştim fakat topu topu 4 tane coin gelmiş. Ha havadan geldi sonuçta çok fazla bir emekte harcamadık pişman değilim ama bazı kişiler 1-2 ay beklemek gerek diyor bakalım gelecek mi
full member
Activity: 588
Merit: 104
boşuna mı uğraşıyorum? 100 e yakın airdropa girdim ether adresi istediler girdim ama myetherwallet e bakınca bakiye hep 0 bu işlerle uğraşanlar olayı izah edebilir mi?

Airdroplar vakit kaybı kardeş. Bende bir ara hepsine giriyordum. Çoğu birşey göndermedi gönderenlerde cüzdanı birsürü shit coin ile doldurdu. Vakit harcamaya değmez airdrop ile.
member
Activity: 612
Ethereum cüzdanınızda hiç ethereum yoksa coğu proje coin vermiyor. Cüzdanınızda bir miktar eth tutmanızı öneririm.
member
Activity: 350
W12 – Blockchain protocol
Ya sana hiç mi token gelmemiş hesabına. Yoksa gelmiş ama fiyatı mı yok. Bende girdim bi airdroba 100 bin tane gönderdi ama Ne zman fiyatlanacak Allah bilir. Mesela bazı airdroplardan hemen geliyor ve fiyatlaniyor. Senin girdiklerinde büyük ihtimal fiyatlanmamis daha.
full member
Activity: 840
Merit: 103
Zaten cogu gondermezler gorderenlerden de 50 tanesinden 1 yada 2 tanesi dogru duzgun birsey cikar. Onlarda birkac ayda artar.
jr. member
Activity: 420
Merit: 1
Artık airdropa harcadığım 1dk ile nette araştırma yapıyorum daha karlıyım Smiley

hocam ucashten kazananlar oldu bende de duruyor hatta 330 adet 17 dolar suan
member
Activity: 602
Merit: 32
jr. member
Activity: 420
Merit: 1
hocam şimdi birçoğu gelmiştir sanırım. Bende büyük emek harcıyorum ama bakalım  Roll Eyes
member
Activity: 294
Merit: 27
Merhaba. Ben de yaklaşık 3 aydır bu işle uğraşıyorum boş vakitlerimde. Birkaç bilgi ve tavsiye vermek isterim yeni başlayanlara.  Polymate kycsini kaçırdım o yüzden gitti güzelim coinler. REBL'i ise şansıma alabildim. Bu 3 ayda gördüğüm kadarıyla en değerli airdroplar bunlardı. Bunun dışında kazandıranlar genellikle referans sayesinde katlananlar oldu. yaklaşık 500 airdroba katılmışımdır sanırım. Özellikle Formlu airdroplarda çok fazla scam-fake airdrop çıkıyor. Ne kadar dikkat edersem edeyim arada kandırılıyorum. Şimdi walletımda yaklaşık 80 çeşit coin var. Sadece 10 tanesi piyasada işlem görüyor. Diğerleri ise beklemede ve sanıyorum bir kısmı hiçbir zaman piyasaya çıkamayacak.

Artık yeni tip airdroplar çıkmaya başladı. 0 ETH yollanarak elde edilen ve sadece transaction fee ile temin edilenleri seviyorum. Lucky coin gibi 1 dolara 1 milyon tane aldığım ufak "yatırımlar" da denk geliyor.Bunlar için ETH adresinde en az 10-15 dolarlık eth tutulmalı. Gwei i hep 1 gweiden yolluyorum 15 saatte gelmesi önemli değil. Ayrıca artık sadece add customa tokenın ismini işleyerek elde edebildiğimiz tokenlarda mevcut artık. Ya da ben 10 gündür görüyorum. 

Özellikle yeni başlayanlar koşulları sağlamak adına en başta Bitcointalk, sonra telegram, reddit, medium, twitter, facebook hesaplarına sahip olmalı. Ayrıca eth wallet, wave wallet, btc wallet, neo wallet açmalı. Kesinlikle gmail kullanın. Bazı kolay airdroplar için bunlardan birden fazla açılabilir. Sosyal medyada takipçi kasıp hem referanslardan bir şeyler kazandırılabilir hem de bazı ön şartlar sağlanmış olabilir. Twitterda gördüğüm kadarıyla Türkler daha yeni yeni bu işlere giriyorlar. Bazıları açıklayıcı bir dille anlatımlar yaparak reften epey kazanıyor.

Son olarak buradan gelen tokenları unutmak gerekiyor diye düşünüyorum. Ya da elde eder etmez satmak. Rebl mesela yüzde 80 değer kaybetti. Ayrıca günde 1 saatten fazla da bu işlere harcamamak gerek eğer oldukça boş vaktiniz yoksa. Sık sık güncellenen airdrop grupları değişik sosyal medya ağlarında mevcut. Onları takip ederek hızlı bir şekilde airdroplara başvurup çıkış almak en mantıklısı.
jr. member
Activity: 70
Merit: 7
eskisi kadar güzel tokenlar yok ama biraz da beklemek gerekiyor ben exrn chain aldım mesela 4 ay sonra 2000 dolar yaptı
Pages:
Jump to: