Pages:
Author

Topic: 100 tane airdrop a katıldım ether wallet bakiyem 0 - page 3. (Read 1709 times)

newbie
Activity: 32
Merit: 0
airdroplar eskiden bedavaya verirdi simdi yok sunu begen sunu yap seklinde oluyor e zaten bunlari bountyde yapiyoruz
newbie
Activity: 98
Airdrop'lara büyük heyecanla girdim ama hiç bir şey kazandırmıyor Sad Gönderilenler çok komik rakamlar oluyor veya hiç bir şey gönderilmiyor. Airdrop ile ilgili beklentiler daha zorlu hale getirilse de iyi paralar önerseler keşke.
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
Önceden yaptığım airdroplardan sadece 3 4 tane para etmişti ama yeterli oldu. Yenilerde %90 ı scam ama içlerinde cidden iyi olanlar var. Ben artık websitesiyle anlaşmalı olan icoları yapıyorum,tokenlarıda websitesi yolladığı için scam çıkma veya hack gibi olaylar olmuyor.
sr. member
Activity: 686
Merit: 257
Az evvel airdroplarla ilgili başka bir konuda airdroplardan bir ayda 10.000 TL kazandığını söyleyen birini gördüm. Ya fazla şanslı biri herhalde. Şahsen çoğu airdrobun reklam amaçlı yapıldığını ve heryere kişisel bilgilerimizi vermenin sakıncalı olduğunu düşünüyorum.
jr. member
Activity: 364
Merit: 5
Ben de 1.5 aydır katılıyorum airdroplara . 200 e yaklasmıstır katıldıklarım  . Bazen yorucu oluyor . Kendi sitesine yüklüyor bakiyeyi , aktarmak isterken farklı şeyler çıkıyor , bazıları hiç göndermiyor , bazıları kyc istiyor v.b  .   Gelen tokenler oldu bilmiyorum 1 sene sonra baktığımda bir işe yarar mı . Bir tek ucashten 20 dolarlık gelmişti , onu da satmadım , şimdi 5 dolara düştü .
member
Activity: 196
Merit: 10
airdroplar artık kazandırmıyor, bunu bilmek çok önemli zaman kaybetmemek adına, pek bu işin peşine düşmemek lazım.
member
Activity: 126
Renewable Energy Cryptocurrency
Airdroplara ben de eskiden katılıyordum. Katıldıklarımın %10undan geliyordu bişeyler. İyi kazandıranlar da olmuştu içlerinde. Ama şimdi her gün bir yeni airdrop görüyorum artık kafam karışmaya başladı. Çoğu da çöp çıkıyor. Bir de KYC olayını çıkardılar tam oldu. Katılmıyorum artık airdroplara.
newbie
Activity: 196
Ben de arada bir vaktimi airdroplara ayırıyorum. Daha 3 tanesi geldi. Onlarda daha para etmiyor. Umarım ilerde değerleri olur da o kadar emek boşa gitmez
member
Activity: 203
Merit: 15
Airdroplar bitti yeaaa. trade öğrenin trade.. al sat yapın ekonomiye can katın.. İmzalar da para etmiyor artık twitter bountyler de para etmiyor.
member
Activity: 476
Merit: 12
zamanında katıldın mı ? yani iki gün önceki airdropa bugün girdiysen tabiki kazancın sıfır olur . ayrıca istenen bilgileri doğru verdin mi ? istenen şartları sağladın mı? Bunların hepsi birer etken ama en önemlisi hız. zamanında doldurmazsan formu bişey bekleme
member
Activity: 271
Merit: 12
XMONETA ICO
Ben de aynı sorunu yaşıyordum. Artık imza kampanyaları dışında hiç ilgimi çekmiyor. Ama imza kampanyasında da bilinçli olmak lazım. yoksa boşa kürek çekiliyor. Örnekleri çok Cheesy
full member
Activity: 532
Merit: 102
zaten kendi ağzınla söylüyorsun bunu 100 tane airdropa katıldın ve ether bakiyen 0 ise bir sıkıntı var demekki vaktini bountylere ayır daha iyi.
newbie
Activity: 73
etherscandan baktım da gelmiş 6 token token transferlerden bakabilirsin sen de hangi borsalarda olduğunu falan araştır ama transfer için çok az miktarda ethereuma ihtiyacın olacaktır
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
Arkadaşlar borsadan coin aldım mew saklayacagım yanlız borsadan direk mew adresime göndersem o coin olarak geçermi yoksa mew adresine girip o coin için farklı bir adres mi alacagız teşekkürler.
legendary
Activity: 1932
Merit: 1757
100 taneden anca 1-2 tanesi para ediyor arkadaslar. onun yerine twitter bounty kovalasaniz daha cok kazanabilirsiniz diye dusunuyorum.
newbie
Activity: 168
airdropların şu ana kadar para edenine pek rastgelmedim yani bana zaten hiç bir zaman mantıklı gelmedi kim niye bedavadan para versin ki değil mi vardır birşey
member
Activity: 364
Hocam airdrop işleri artık eskisi gibi değil malesef. Ben de bir kaç ay öncesine kadar bolca takip eder hepsine katılmaya çalışırdım fakat son zamanlarda ne gelen var ne giden belkide fazla bel bağlamak lazım bu işlere.
jr. member
Activity: 560
Merit: 1
kuralları dikkatli okuyun twitter ve telegram girip kampanya sonuna kadar bekleyin.
member
Activity: 252
daha para etmiyor bu airdroplar bende 100 den fazlasına katıldım ama adrese gelen hiç birşey yok beklıyorum halen belki gelir diye.
newbie
Activity: 154
tebrikler, artık 6 farklı tokenin var, hocam Cheesy telegram airdrop grubumuza katıl istersen.
web: https://web.telegram.org/#/im?p=@airdr0op
mobile: https://t.me/airdr0op
Pages:
Jump to: