Pages:
Author

Topic: 100 tane airdrop a katıldım ether wallet bakiyem 0 - page 2. (Read 1709 times)

jr. member
Activity: 154
Merit: 1
Bana gönderilen airdropların teki 10$ felan gösteriyor değmez 5-10 adet gelmişde 100$ için kim ugrasır. Gas atın diyoruz onu bile yapmıyorsunuz.
full member
Activity: 186
Merit: 100
Burada bas bas bağırdılar airdropların çoğu kişisel bilgilerinizi almak için kurulmuş tuzaklardı. Kimisi çer çöp gönderdi yatırım aldı sonra kaçtı gitti, kimisi de tek kuruş göndermedi ne yazık ki böyledir.
newbie
Activity: 35
Merit: 0
Yüksek kazançlı airdoplar az da olsa onları kaçırmamak yeterli olur.
jr. member
Activity: 123
Airdroplar devasa olmasa da Türkiye şartları için iyi kazandırıyor.2 dolarlık airdroplara girip de birşey beklemeyin.Daha dün  MEW cüzdanına 100 dolarlık bir tane gelmiş mesela.Az mı ? Zannetmiyorum.
sr. member
Activity: 1470
Merit: 449
Az evvel airdroplarla ilgili başka bir konuda airdroplardan bir ayda 10.000 TL kazandığını söyleyen birini gördüm. Ya fazla şanslı biri herhalde. Şahsen çoğu airdrobun reklam amaçlı yapıldığını ve heryere kişisel bilgilerimizi vermenin sakıncalı olduğunu düşünüyorum.

Doğru olma imkanı olasılıkla yüksek. Eğer o okuduğun arkadaş eylül / ekim / kasım gibi airdrop'lara katılmaya başlamışsa, o ilk furya'da iyi para eden airdroplar dağıtıldı. Ebtc, Blue, Zcashgold, BitcoinRed, LitecoinGold, Hawala ama bunlardan sadece Blue yoluna devam ediyor. O ara deli gibi Erc20 tokeni çıkıyordu. Ekipler kendi çıkardıkları tokenleri ertesi gün pump yapıyordu.

Uzun zamandır airdrop'lar kazandırmıyor. Bunun bir kaç nedeni var;

1. Eylül / Ekim/ Kasım gibi Etherum 250-300 $ seviyesinde falandı.
2. Ethereum ağında işlem yapmak için 0.5 gwei bile yeterli oluyordu.
3. Etherdelta hack olayı yaşanmamıştı.

Airdrop'lar şimdi ref sistemine döndü ve çok uzun süredir artık katılmıyorum. Katıldığım airdroplardan 1 milyar supply olan token 5 adet gönderiyor. Airdrop'lar bitti ama önümüzdeki günlerde başka bir furya kesinlikle başlayacaktır. Tokeni oluşturan ekip sonuçta bir hacim oluşturmak istiyorsa Cmc'de listelenmesi , borsaların tokeni almaları için başka bir çeşit bedava'dan token dağıtımı işleri başlayacaktır.
member
Activity: 714
Merit: 82
2 aydır günde 6-7 saat airdrop ve bounty kastım. mew cüzdanımda sadece 35 dolar var.
hero member
Activity: 910
Merit: 503
Şaşırmadım çünkü airdroplar insanın vaktini, emeğini almaktan öteye gitmiyor. Ben zaten uzun zamandır hiç o taşın altına girmiyorum zaten bir şey geleceği yok. Doğru düzgün airdropa denk gelmek çok zor. Harcanan vakte değmez.
member
Activity: 280
Merit: 10
airdroplar hayaldir beyler, kimse  size bedavadan para dağıtmaz olmaz öyle şey, eskidenmiş onlar, ona bakarsanız 20.000 btc ye de pizza almışlar, adam diyor airdroptan 1000 dolar aldım, halbuki 1 dolar 1000 dolar oldu.
sr. member
Activity: 924
Merit: 251
3 ay önce katıldığım airdrop gelmiş, airdrop ve bountycileri biraz küçük görüyorlar adam nasıl olsa 10 doların peşine düşmez diye. 10000 kişi olunca birde haliyle uzuyor
jr. member
Activity: 98
Merit: 2
Aynen öyle airdroplara çok bel bağlamamak lazım aslında. Kendinizce sağlam gördüğünüze katılıp biraz ref kasmak yeterli olur. Yoksa işin içinden çıkılmaz bir hale dönüşür.
full member
Activity: 602
Boşverin hocam airdrop ile uğraşmaktansa biliyorum rütbe atlamak çok zor ama member falan olsanız yine bence daha gerçekçi kazançlar elde edebilrisiniz. İmza için çalışmalar yapmak tiwitter face daha mantıklı bence.
member
Activity: 322
Merit: 15
https://bitsdaq.com/signup?referralCode=S8RESFC8
Son zamanlar da Airdroplar da ciddi anlamda düşüş var. Katıldıklarım dan gelenler var ama, onlar da az bir ederi var. Şuanda en doğrusu Bounty. İmza, Twitter, Facebook beraber yürütmek. Öyle yapınca güzel kazanç olabiliyor.
full member
Activity: 448
send and receive money instantly, w/no hidden cost
Airdrop işini bıraktım sizede bırakmanızı tavsiye ediyorum. Zaten tek tük hesapla olmaz birşey kazanmak için multi girmen gerekir. Btt profilleri falan istiyorlar boşverin vermeyin bilgilerinizi bence.
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
Boşa kürek çekmek gibi bir şey heralde. Airdrop olaylarının çok içerisine girmiyorum, bir sürü bilgi de vermek zorunda kalıyorsunuz aldığınız riske değmiyor kesinlikle

içlerinden elbet tutan oluyor ama genelde boşa kürek çekmek.
Benim çıkardığım x coinin yancılarla tanınması hikayesi..
member
Activity: 476
Merit: 75
Airdropların pik yaptığı bir dönem vardı 3-4 ay önce falan bende o sıra epey katılıyordum (ebtc-eltc zamanları) Sonradan bende belki 10 tane airdrop a katıldım göndermiyorlar.
member
Activity: 462
Boşa kürek çekmek gibi bir şey heralde. Airdrop olaylarının çok içerisine girmiyorum, bir sürü bilgi de vermek zorunda kalıyorsunuz aldığınız riske değmiyor kesinlikle
member
Activity: 294
Bu genel de çok sık yaşanan bir durum, airdrop konuları açıp da, onu bunu kandırıp takipçi topluyorlar sonra da diyorlar çok para kazandık vs. bu yüzden oluyor bu durum.
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Çoğu airdrop boş artık kaliteli token yada coinler ücretsiz airdrop yapmıyor artık, geriye boş projeler kalıyor, onlarda ufak tefek miktarlar ederlerse forkdelta tarzında sitelerde satabilirsin ancak, 100 airdropta sağlam ya bir tane yada iki tane denk getirirsin, ben insanları anlamıyorum ortalıkta bir airdrop çılgınlığı gidiyor.
jr. member
Activity: 560
bu hafta cnn, dcc, mrl, gnct (neyse bu anlamadım Smiley) ve alief geldi.
newbie
Activity: 98
Merit: 0
Anladığım kadarıyla şansa bağlı bu airdrop işi.Bende deniyim dedim 3 5 airdrop lara katıldım gelirse devamını getircem gelmesse kısmet olmadı diyip bırakcam.

Telegram dan birisiyle tanıştım dedi bana buna gir kayıt ol şunları yap falan filan sana atıcaklar nisan ayında bende o arakdaşa güvenip bekliyorum inşlh gelir.
Pages:
Jump to: