Pages:
Author

Topic: 100 tane airdrop a katıldım ether wallet bakiyem 0 - page 10. (Read 1709 times)

jr. member
Activity: 124
Merit: 3
valla yaklaşık bende 50-60 tane airdropa katıldım 2 haftayı gecti ama benim hesapta da hareket yok henüz, galiba cogunun belli bi süresi var Smiley insallah alırız tokenlarımızı
member
Activity: 294
Merit: 10
Borderless for People, Frictionless for Banks
Nasil yani 100 tane airdrop a girdiniz ve 0 mi bakiyeniz?
Bir gariplik var.
member
Activity: 210
Arkadas yagmurda disari ciksa kafasina yagmur damlasi dusmez heralde oyle bir sans Smiley
sr. member
Activity: 840
Merit: 253
gas fiyatları yeni düşmeye başladı yakında gelir.50-60 gas ile kimse airdrop yapmaz ki yapmadılarda.
member
Activity: 159
Bende bir çok airdropa katıldım fakat şuana kadar sadece ether blue para yaptı onu da 2000$ a çıktığında satmadım şimdi 720$ fakat hodl devam sonuna kadar
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
artik airdrop projeleri gaz parasini bizden istemeye basladiklari icin ve herkes kolay kolay gaz parasi göndermedigi icin, airdroplar oldu hikaye... özellikle ethereum tabanli tokenlar icin. waves tabenli airdrop desek, onlar da zaten bes para etmiyor - waves daha adam olamadigi icin... fork, airdrop derken - yeni birseylerin gelmesi lazim... bu piyasada hersey cabuk eskiyor:)
full member
Activity: 532
Merit: 151
Airdrop olayı zaten bitti şimdide bountyler bitme aşamasında yeni icolar çıkmadıkçada imza yerlerimiz boşta kalıcak gibi
full member
Activity: 602
Merit: 120
Biraz şanslı olmak gerekiyor bu konulara tüm airdroplar para etse o zaman farklı bir boyut olurdu herkes airdrop avlar dururdu.. Bende son katıldıklarımdan token bile gelmedi millet eğlence olsun diye airdrop yapmaya başladı sanırım.. Anlamadım gitti. Ama eltcoinii 5000 tlden satamadım ya içimde dert oldu..
newbie
Activity: 60
Merit: 0
Son bir aydır 30 civarı başvurdum,henüz gelen giden yok bekliyorum. Yüzümü tek güldüren Rebellious airdrop'u oldu. Şu 30'u yerine bir Rebellious gibi daha yakalamayı tercih ederim.
full member
Activity: 350
Merit: 105
O kadar üye yaptım onu yaptık bunu yaptık video hazırladık koyduk açıkladık vs.  yok bende de bir şey yok gelmiyor. Çoğu hikaye sanırım yada göndermiyorlar yada cidden biz mi yanlış yapıyoruz anlamadım ki.
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
Myetherwallet da her coin gözükmez. Contract adresi ile decimal bilgisi ile ve simgesini yazıp kendiniz elle eklemeniz gerekebilir. Ama token transfers kısmında transaction görünmeli idi gelen birşey varsa ismi yazmasa bile şu kadar adet ERC20 şeklinde
member
Activity: 140
ben de başvuruyorum airdroplara. ama hemen gelmez hepsinde de yazıyordur şu zamandan sonra gönderilecek diye. o tarihlerden sonra baksaydın?
full member
Activity: 672
Merit: 110
be arkadas ıstersen 1000 taneye katılın adamlar göndermezse serefsızlerse yapacak bır sey yok.sen devam et elbet bır gun sana da pıyango vurur belki kader kısmet sımdılık Cheesy
member
Activity: 112
Hocam belki formlari yanlis dolduruyorsunuzdur.100 taneden hic gelmemesi cok zor.Ornegin bitcointalk id istiyordur siz bitcointalk nickinizi girmissinizdir vs.Ben de 300 e yakin katilmisimdir 25 tane filan geldi ama 1-2 tanesi haric hepsi cop.
sr. member
Activity: 735
Merit: 251
Airdropa hiç katılmadım, şu okuduklarımdan sonra katılmayıda düşünmem. İnsanları ne maksatla meşgul ettiklerinide anlayamadım doğrusu.
member
Activity: 234
air drop dağıtımı uzun zamandır olmuyor sebebi ise gwei lerin pahallı olması  yoksa  bir sorun yok

hero member
Activity: 1918
Merit: 795
100 e yakın airdrop a katılıp 0 çekmen mümkün değil. myetherwallet de tokenler gözükmez.. etherscan dan bir bak bakalım neymiş son durum. veya buradan adresini paylaşırsan bakabiliriz. en kötü 300 500 dolar olması gerekir genel toplamda.

hocam yarısı kendi sitesinde giriş yapınca bakiye gösteriyor 20 30 gibi ama satamadıktan sonra veya çekemedikten sonra ne abladım o işten? imza kampanyası deneyelim bakalım belki ilerde gelir bişiler artık.

Bu kadar şikayetçi isen ve memnun değilsen elbette airdrop yapmaman daha uygun olacaktır. sen burada konu açtığında ethereum adresinde token olmadığından 0 dolar olduğundan bahsetmişsin bende bunun üzerine yazdım. elbette uygun gelmiyorsa farklı işlere yönelebilirsin. kolay gelsin.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1175
Hocam kuru yer kalma ihtimali nedir  Grin 100 airdroptan nasil olur 1 tane bile gelmez  Grin ne kadarlik sure icinde basvurdun 2 3 gunse bekle bazilari 2 hafta bekletebiliyor.
newbie
Activity: 28
Merit: 0
100 e yakın airdrop a katılıp 0 çekmen mümkün değil. myetherwallet de tokenler gözükmez.. etherscan dan bir bak bakalım neymiş son durum. veya buradan adresini paylaşırsan bakabiliriz. en kötü 300 500 dolar olması gerekir genel toplamda.

0x189E54074eD0D0C4C5Dc71dD513454CBa6965e5e etherscandan nasıl bakılıyor sen bi kontrol et hocam ne gelirse kardır.
Ethplorer'dan baktım şimdi sıfır görünüyor bakiyeniz.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Ben hiç girmiyorum pc ye virus bulaşır veya dalğınlıkla başka birşey yapabilirim diye zaten 100 taneden 1 tanesi sanıyorum işe yarıyor bendede şans olmadığından işe yaramayan 99 u bulurum
Pages:
Jump to: