Pages:
Author

Topic: 100 tane airdrop a katıldım ether wallet bakiyem 0 - page 6. (Read 1709 times)

newbie
Activity: 234
Merit: 0
Mesela Friendz'ın referral sistemi var airdroptan daha iyi. Sağlam İCO'ya benziyor, galiba yatırım da yapacam buna  Grin

Ref linkim ile beraber: https://steward.friendz.io/go?r=ODY4Mg
Ref linksiz: https://steward.friendz.io
newbie
Activity: 234
Merit: 0
Şu an yüksek gas ücretlerinden dolayı olmuyor. Şu sıralar bana da hiç gelmedi. Waves tabanlı olanlardan pineapple geldi sadece  Grin
Bu aydan sonra da gelmez ise bil ki yanlış bir şeyler yaptın form vs doldururken :d

airdrop işlemleri ile uğraşmanızı tavsiye etmiyorum. Onun yerine twitter, facebook hesabınız ile istediğiniz kadar bu türde bounty kampanyalarına katılabilirsiniz. Twitter, facebooka verilen ödül örneğin %10-%20 gibi paylara sahipse bence airdroptan daha fazla kazanç elde edebilirsiniz. erc20 tokenlerine dahil olmanız airdroba kıyasla alınan tokenlerin birim fiyatında daha fazla artış görmenizi sağlayabilir. elbette bu sadece tahmin.

Bounty olayı bana çok karışık geldi ya ve airdroptan çok daha zahmetli gibi
jr. member
Activity: 126
Merit: 4
boşuna mı uğraşıyorum? 100 e yakın airdropa girdim ether adresi istediler girdim ama myetherwallet e bakınca bakiye hep 0 bu işlerle uğraşanlar olayı izah edebilir mi?
Artik cogundan gelmiyor.  Gelsede para etmiyor.  Hergun bir dunya airdrop oluyor farkindasinizdir.  Bunlarin hepsi para etseydi suan toplam marketcap degeri 1milyar dolar olurdu.  Bence airdrop degil imza kampanyalarini takip edin.

İyi forumlar hocam. İmza kampanyası demişsiniz ben bu işte yeniyim ve bu medichain imza kampanyasına katıldım sizin önerdiğiniz var mı ?
member
Activity: 364
Merit: 10
son 1 aydır çoğu airdroplar scam zaten ama arada güzel olanlar da çıkıyo storm,rebel gibi
hero member
Activity: 1666
Merit: 629
Hesabınızı kontrol ettim, 12 USD (0.013 ETH) değerinde IOST bakiyeniz mevcut görünüyor. IOST olarak bakiyeniz 272 adet, ayrıca hesabınıza birkaç tane para etmez token de gönderilmiş.
full member
Activity: 258
Merit: 114
Bence airdropta sayı önemli değil. Önemli olan airdropun kalitesi.Kaliteli airdropa katılırsan fiyatı ne olur bilemem ama en azından coinin eline geçer.Eline geçenlerden ise illaki birkaç tanesi güzel bir değere ulaşır.Ben şahsen artık her gördüğüme katılmıyorum sadece kaliteliyse katılıyorum
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Harbiden 100 airdropla uğraşcağınıza 10 twitter boutny kovalasanız daha fazla kazanırsınız yüzdeyüz. Tavsiye olarak geçebilir de zaten twitter bountylerden kazanmakta mümkün değil her kampanyada 1000 tane hesap var 900 tanesi fake
jr. member
Activity: 94
Merit: 1
“Decentralized Transportation Economy”
Çoğu kişi aynı tavsiyeyi vermiş. Airdrop'dan ziyade, bounty'lere katılmanız çok daha iyi olacaktır. 100 tane airdropla uğraşcağınız vakti 1 tane sağlam bounty'e ayırırsanız, çok daha fazla şeyler kazanabilirsiniz. Ben şuan kazanamadım ama çok yakın bir arkadaşım, ciddi paralar kazandı.
full member
Activity: 630
Merit: 102
Aynı durum bende de var herhalde 30-40 taneyi geçmiştir ama hala gelen giden yok Smiley he çok umutlu yapmadım ama millet 1-2 ay sonra geliyor diyor. Bakalım gelecek mi yoksa bizi mi düdüklediler Smiley
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Airdrop devri geçti diyebiliriz ama bazen eidoo üzerinden falan airdroplar yapılıyor onları takip edin. Mesela geçen 87 lend yolladılar kurulu olan tüm cuzdanlara.
member
Activity: 336
Merit: 10
Airdroptan ziyade bountye katilmanizi oneririm. airdropta cok bos coinler oluyor. havadan coin gelecek diye de para etmeyecek coinlere vaktimizi harcamamaliyiz.
full member
Activity: 476
Merit: 100
CAT.EX Exchange
Airdrop dönemi 2 ay sürdü bitti, şimdide çıkar tek tük para bırakan airdrop fakat 3ay sonramı gelir artık 1 yıl sonra mı, Fee ücretleri bu seviyedeyken airdrop düzenlemek çok mantıksız
full member
Activity: 238
Merit: 100
Hocam çoğu airdroptan çok bişey alamıyoruz zaten verdikleri de çok az bişey oluyor. Milyon tane airdrop ve milyon tane katılımcısı var
sr. member
Activity: 504
Merit: 251
Airdrop hakkındaki genel fikri paylaşıyorum. Geçmişte belki kazandıran airdrop coinleri olmuş olabilir. Artık sadece kimsenin yatırım yapmayacağı coin ekipleri beleşe token gönderiyor.
full member
Activity: 314
Merit: 101
telegramda bir kanal vardı şimdi adını hatırlamadığım. hergün en az 3-5 tane airdrop linki paylaşıyordu. yani bırakın bu airdroplara katılmayı, çıkan airdropları bile takip etmekte zorlanıyor insan. kaldı ki hangisinin kaç token gönderip göndermediğini takip etmek ciddi zaman sarfiyatı. en iyisi doldurun formları geçin. geldiyse sizindir . gelmeyene de neden dememek lazım
jr. member
Activity: 336
Merit: 2
Airdrop yapan coinlerde fazla tutmuyor gibi artık, son haftalarda projesini beğendiğim bir coinin airdropuna rastlamadım.
full member
Activity: 518
simply getting the job done
ben de 4 ay önce bir günde 45 taneye katıldım bir daha katılmadım, 9 tanesi geldi 2 tanesi toplamda 200 dolar etti, 2 ay sonra bir gün daha katıldım bir 35-40 taneye ama hiçbiri gelmedi.
full member
Activity: 532
Artık airdroplarda iş kalmadı ççok nadir denk gelirsen kazanırsın %1 şansın var gibi düşün onun yerine bountylerle uğraş airdrop işini bırak öldü artık.
full member
Activity: 252
Merit: 105
Çöp deyip yüzüne bakmadıklarımız adam oluyor sonra şaşırıp kalıyoruz, airdroplardan gelen gelsin nolcağı hiç belli olmaz, erkenden başvurmaya devam bana göre yılmamak lazım, sürekli yenileri çıkıyor.
jr. member
Activity: 224
Merit: 2
boşuna uğraşmamışssın eğer katılım şartalrını çok iyi okuyup anlamışssan sende sorunnn yoktur ama eğer şartları karşılamayan bi özelliğe sahipsen katıltığın airdroplar boşuna vakit kaybı olmuş
Pages:
Jump to: