Pages:
Author

Topic: 100 tane airdrop a katıldım ether wallet bakiyem 0 - page 11. (Read 1709 times)

full member
Activity: 1176
Merit: 159
100 e yakın airdrop a katılıp 0 çekmen mümkün değil. myetherwallet de tokenler gözükmez.. etherscan dan bir bak bakalım neymiş son durum. veya buradan adresini paylaşırsan bakabiliriz. en kötü 300 500 dolar olması gerekir genel toplamda.

0x189E54074eD0D0C4C5Dc71dD513454CBa6965e5e etherscandan nasıl bakılıyor sen bi kontrol et hocam ne gelirse kardır.
full member
100 e yakın airdrop a katılıp 0 çekmen mümkün değil. myetherwallet de tokenler gözükmez.. etherscan dan bir bak bakalım neymiş son durum. veya buradan adresini paylaşırsan bakabiliriz. en kötü 300 500 dolar olması gerekir genel toplamda.

hocam yarısı kendi sitesinde giriş yapınca bakiye gösteriyor 20 30 gibi ama satamadıktan sonra veya çekemedikten sonra ne abladım o işten? imza kampanyası deneyelim bakalım belki ilerde gelir bişiler artık.
full member
Activity: 350
Merit: 105
Bende de aynı çok airdropa katıldım hala liste mevcut tutuyorum hepsini ama bakiye 0  ya göndermiyorlar yada daha göndermediler yada biz mi yanlış adres verdik anlamadım gitti.
hero member
Activity: 1918
Merit: 795
full member
Activity: 1050
Merit: 152
boşuna mı uğraşıyorum? 100 e yakın airdropa girdim ether adresi istediler girdim ama myetherwallet e bakınca bakiye hep 0 bu işlerle uğraşanlar olayı izah edebilir mi?
Artik cogundan gelmiyor.  Gelsede para etmiyor.  Hergun bir dunya airdrop oluyor farkindasinizdir.  Bunlarin hepsi para etseydi suan toplam marketcap degeri 1milyar dolar olurdu.  Bence airdrop degil imza kampanyalarini takip edin.
full member
boşuna mı uğraşıyorum? 100 e yakın airdropa girdim ether adresi istediler girdim ama myetherwallet e bakınca bakiye hep 0 bu işlerle uğraşanlar olayı izah edebilir mi?
Pages:
Jump to: