Pages:
Author

Topic: [ANN] Aventus - Organizasyon Bilet Satımlarında Karaborsa Problemine Çözüm - page 11. (Read 10891 times)

legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
Niye ana konuda .ru linkleri verdiler o zaman? Rus sanmıştım adamları.

Ben .ru linki görmedim. Adamlar İngiliz ama, zaten kullandıkları dilden anlaşılıyor. Matchpool'daki community menejeri bu projede de görevli.

Bu arada bug ve dizayn ödülleri varmış, ilgilenenler için:
https://blog.aventus.io/aventus-token-sale-bug-bounty-55a5d09bc5d9
goo.gl/eoqHAB
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
Niye ana konuda .ru linkleri verdiler o zaman? Rus sanmıştım adamları.
legendary
Adamlar İngiliz. Londra merkezli bir üniversitedeki araştırma grubunun projesi. Wink

Websitesindeki team kısmından görebilirsiniz.
sr. member
Activity: 476
Merit: 257
Rus projesi sanırım Ruslar iyi para toplar. Proje kullanılmasa bile bountyden güzel para dağıtırlar. İlk sefer şansımı burada deniyorum.
Merak ettiğim bir şey var bunlar Ticketmastera rakip mi olacaklar yoksa partner mi olacaklar?

Rakip ya da partner olmak istediklerini sanmıyorum sadece blokzincir tabanlı bir alternatif geliştiriliyor. Yarın birgün bu piyasada liderliği ele alabilirler.
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
Rus projesi sanırım Ruslar iyi para toplar. Proje kullanılmasa bile bountyden güzel para dağıtırlar. İlk sefer şansımı burada deniyorum.
Merak ettiğim bir şey var bunlar Ticketmastera rakip mi olacaklar yoksa partner mi olacaklar?
full member
Activity: 266
Merit: 242
Aslında tutabilir ama pazarlamalarının iyi olması gerekiyor gerekli yatırımı alırda en az 2 yıl geleceklerini düşünmezler reklam ve pazarlamaya sağlam bütce ayırırlarsa kesinlikle başarılı olabilir
sr. member
Activity: 462
Merit: 250
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!
Güzel proje ama biletler için karaborsa devam edecektir.

Bence de edecektir ama böyle bir platform da hem satıcıların hem de alıcıların fazlasıyla işine yarayabilir. Ama çok iyi partnerlik kurmaları gerekecek ki büyük organizasyonlar ile anlaşabilsinler.
hero member
Activity: 644
Merit: 502
Güzel proje ama biletler için karaborsa devam edecektir.
legendary
Arkadaşlar, özetle:

10 milyon token var.
6 milyonu ICO'da satılacak.
ICO boyunca Eth başına alınan AVT sabit olacak. Şu an için Ether başına 92 avt, ileride değişebilir Ethereum fiyatına göre.
hero member
Activity: 698
Merit: 506
Blockzincirini her alanda denemeleri güzel en azından bilinirliğini arttırır. Bilet çeşitliliği bol olursa tutar gibi duruyor. Umarın yatırımcısına kazandırır.
sr. member
Activity: 336
Merit: 259
İconun 5 gün sürmesi enteresan kendilerine güveniyorlar demek ki iddialı bir süre ayrıca token sayısını 10 milyonla sınırlandırmaları güzel olmuş.
sr. member
Activity: 462
Merit: 250
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!
Bana sorarsanız, son zamanlarda gördüğüm ico'lar arasında en mantıklı olanlardan biri. Proje takımı da fena değil.

Gerçek hayatta uygulanabilir mi, çok emin değilim, ama umutluyum.

Gerçek hayatta uygulanması bence tamamen arayüzün kullanılabilirliği, doğru kurumlar ile partnerlik anlaşmaları ve iyi bir tanıtıma bağlı. Bunlar efektif bir şekilde yapılırsa niye olmasın.
sr. member
Activity: 883
Merit: 262
Bana sorarsanız, son zamanlarda gördüğüm ico'lar arasında en mantıklı olanlardan biri. Proje takımı da fena değil.

Gerçek hayatta uygulanabilir mi, çok emin değilim, ama umutluyum.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Örneğin Tarkan konser verecek geliyor ve Aventus üzerinden yiyeceğinden, içeceğine kadar bilet ücreti dahil fiyat belirliyor. Burada Aventus'un avantajı düşük komisyon ücretleri, yüzde yüz gerçek biletler ve Aventus'u kullanan başarılı organizator ve organizasyon üyelerinin Aventus Tokenle ödüllendirilmesi oluyor. Evet, başarılabilir gibi durmuyor fakat gerçekten başarılsaydı bence güzel bir proje olurdu.
sr. member
Activity: 883
Merit: 262
Bu ico işinin suyu çıkmaya başladı. Bir bu kalmıştı. Karaborsa bilet olayı. Burada gerçekten Liverpool - Arsenal derbisine yada Selena Gomez konserine bu sistem üzerinden bilet alacağına inananlar var mı ya ? Yoksa olayı ben yanlış mı anladım ? Doğru anladıysam uzak durma ihtiyacı hissetmem lazım.

Hocam mesaj kasacağım diye aldığınız çalıntı hesaplarla okumadan anlamadan yorum yapıyorsunuz. Bu kadar da olmaz yani. Tamamlayabildiniz mi bari yeterli mesajı?

Arada bir negatif yorum iyidir aslında. En azından yorumları okuyan insanlar biraz daha dikkatli olurlar yatırım yaparlarken.
legendary
Bu ico işinin suyu çıkmaya başladı. Bir bu kalmıştı. Karaborsa bilet olayı. Burada gerçekten Liverpool - Arsenal derbisine yada Selena Gomez konserine bu sistem üzerinden bilet alacağına inananlar var mı ya ? Yoksa olayı ben yanlış mı anladım ? Doğru anladıysam uzak durma ihtiyacı hissetmem lazım.

Hocam mesaj kasacağım diye aldığınız çalıntı hesaplarla okumadan anlamadan yorum yapıyorsunuz. Bu kadar da olmaz yani. Tamamlayabildiniz mi bari yeterli mesajı?
anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
hero member
Activity: 700
Merit: 550
Üzerinde çalışılırsa gayet başarılı olabilecek bir projeye benziyor. Bir de ben telegram kullanıyorum da bu projeninkini bulamadım varda ben mi bulamıyorum acaba? Yardım edersen sevinirim. Çeviri için teşekkürler ayrıca Smiley
sr. member
Activity: 546
Merit: 252
Ben de bu projenin imzasına girmeyi düşünüyorum. Güzel bir projeye benziyor . Türkçe çevirin için ayrıca teşekkürler.
legendary
Arkadaşlar bounty ödülleri gelen talepler üzerine toplam supply'ın %0.5'inden %1'e yükseltildi. Girecek bounty arayanlara duyurulur. Bence güzel bir proje ve söylediklerine göre presale'da büyük bir kısım token çoktan kurumsal alıcılara satılmış. Takip edebilirsiniz. Halka arz 19 Temmuz'da.
Pages:
Jump to: