Pages:
Author

Topic: [ANN] Aventus - Organizasyon Bilet Satımlarında Karaborsa Problemine Çözüm - page 4. (Read 10891 times)

full member
Activity: 392
Merit: 100
Bakalım hangi borsaya giriyor, elimde çok az miktarda vardı satmıştım tekrar almayı düşünüyorum uçar gider bunun fiyatı bana öyle geliyor.

True to our promise, we will be listing on a large exchange at the end of this calendar week. Though we are still unable to say who this exchange is for legal reasons, we are very excited to be moving forward and no plans have changed.

Hitbtc mi diye sormuşlardı bir yerde şirket kurucularından birine ne Hitbtc'si çok daha büyük falan diyordu ama bakalım ne çıkacak bende çok meraktayim. 3 Ether'lik almıştım güzel bir karla satsam süper olacak.
full member
Activity: 532
Bountysini de icosunu da kaçırdığım bir proje umarım yatırımcılarını üzmez beni üzmüştü giremediğim için
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Bakalım hangi borsaya giriyor, elimde çok az miktarda vardı satmıştım tekrar almayı düşünüyorum uçar gider bunun fiyatı bana öyle geliyor.

True to our promise, we will be listing on a large exchange at the end of this calendar week. Though we are still unable to say who this exchange is for legal reasons, we are very excited to be moving forward and no plans have changed.
full member
Activity: 588
Merit: 104
Son yayınladıkları haftalık raporda bu hafta bitiminde büyük bir borsa da işlem göreceklerini duyurdular. Hep beraber göreceğiz hangi borsa olduğunu. Fiyatında güzel artışlar yaşanabilir önümüzdeki hafta içerisinde. Raporları aşağıda merak eden varsa;

https://blog.aventus.io/aventus-weekly-update-3-b2675e725ca
sr. member
Activity: 476
Merit: 257
Borsaya giriyordu bu adam ne oldu arkadaşlar?
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
Bounty kampanyaları sayesinde ekibin dürüstlüğünü anlayabiliyoruz.Şimdi ben bu ekibin verdiği söze ilerde nasıl güveneceğim gerçekten yaptıkları iş çok saçma.
hero member
İmza kampanyasını bilmiyorum katılım çok fazla yoktu yanlış hatırlamıyorsam bunun için güzel kazandırmış olacaktır. Sosyal kampanyasına katıldım aman aman bir şey vermedi aslında iyi kötü bekliyordum en az 5 hafta katılım yaptım, total stake diye bir şey icat ettiler katılımın çok fazla olmadığını bahane göstererek ödülleri az dağıttılar. 15000 Avt dağıtacaklardı sizce kaç avt dağıttılar. Yarısını bile vermediler 6858 avt dağıttılar. Bir de güzel aldınız hayırlı olsun dediler, eğer katılım çok olsaymış bunu alamazdınız dediler. Güler misin ağlar mısın katılım fazla olsaydı kişi bazında neden bakalım siz fazla dağıtacaktınız. Sözünde durmayan proje yöneticilerine bundan sonra güvenmeyeceğim sattım elimdekileri de isterse 10 dolar olsun. 50 dolar gibi bir şey beklediğim vibe token'i aventus'dan iyi kazandırdı.
hero member
Activity: 784
Merit: 500
Aventus, bountycilere şu aşamada güzel para kazandırmışa benziyor, eğer imza kampanyasına felan katıldıysanız ortalama bir sr.member - heroya verdiği miktar güzel gözüküyor bakalım daha ne aşamaya kadar artmaya devam edecek fiyatı.
sr. member
Activity: 476
Merit: 257
Insallah Kraken'e giriyordur. Kraken en saygi duydugum borsa eger girerse Bittrex'ten daha çok sevinirim ve Aventuslari asla satmam.
hero member
Activity: 574
Merit: 500
icoya katılamamıştım bountyden de çok az bir şey gelmiş, satsan bir işe yaramaz. Tutabildiğim kadar tutmayı düşünüyorum
member
Activity: 350
Merit: 25
Su aralar ICO'lardan uzak durun, borsalar yalan oldu.
hero member
Activity: 728
Merit: 501
Uzun zamandır kolay bir şekilde büyük borsalara girebilen bir coin yok diye biliyorum borsalar niye işi bu kadar zorlaştırdı anlamıyorum eskiden bittrex her önüne geleni alıyordu artık o da yok maalesef.
hero member
Bugün nasıl oldu bilmiyorum sattım çıktım, projeyle alıp veremediğim yoktu hiç değilse 10 doları görebileceğini de düşünüyordum ama borsalara girememelerini daha doğrusu borsaların eskiye nazaran işleri zorlaştırdığı için belirsizlik durumu hoşuma gitmiyor. 3 dolara doğru emin adımlarla ilerliyor. Ana konuya birisi ss almış göndermiş doğru olup olmadığını bilmiyorum.

member
Activity: 350
Merit: 25
https://www.reddit.com/r/Aventus/comments/730xhg/were_getting_listed_on_a_major_exchange_next_week/

Hadi bakalim trenimiz hayirli olsun, tren istasyona varmadan inmeyi unutmayin!

Ben 1,71 den girdim, cok alamadim ne yazikki. Ah MTH yaktin bizi be, firsatlar kaciyo seni beklerken.
full member
Activity: 560
Merit: 113
Ekip bence yetenekli çünkü böyle bir karışık dönemde ico ile iyi para toplamışlar. Yüzlerce para toplayamayan projeleri göz önüne alırsak bunda iş var diyebiliriz.
full member
Activity: 434
Birileri Etherdeltada yüklü alım yaptı. 0.005'ten 0.0065'e kadar çizdiler.
full member
Activity: 398
Merit: 118
Valla güzel proje gibi duruyor bakalım bu şekilde yaşa dışı fiyatlandırmanın önüne gecebilcekler mi acaba tutar gibi geldi bana  bu icoları seviyorum güzel güzel projeler cıkıyor
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
2. bounty dönemi dağıtımları tamamlandı. Fiyat ICO fiyatının yarısında seyrettiği için satmak yerine beklemek gerekiyor. Bu fiyattan çok fazla kişinin elden çıkarmak isteyeceğini sanmıyorum. Hazır piyasa yükselmeye başlamışken Aventus da bir hareket yapacaktır.
sr. member
Activity: 710
Merit: 255
Suanki fiyattan satilmaz. Ekip calisiyor 2018 anlasmalafini yapiyorlar. Buyuk exchange ile fiyati yukselise gececektir. 10 dolar demek iconun 2.5 kati. Cok asiri degil olabilir bir hedef
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
banada üç beş bişey gelmiş bountyden, genelde ilk fırsatta  satıp ethere geçiyorum bountyden gelenleri, ama aventusu tutmaya karar verdim.beklentim olan bir proje
Pages:
Jump to: