Pages:
Author

Topic: [ANN] Aventus - Organizasyon Bilet Satımlarında Karaborsa Problemine Çözüm - page 5. (Read 10891 times)

sr. member
Activity: 322
Merit: 250
Benim elimde az miktar var miktardan bağımsız olarak 10 dolar aşağısından satmayı düşünmüyorum belki daha fazla edecektir bekleyeceğim, yanılıyor muyum bilmiyorum ama projenin potansiyeli yüksei gibi şansımı deneyeceğim zaten şu an satacak olsam çerez parası sattığıma değmez. En son neblio coin sattım sonra pişman oldum sattığım fiyatın 4 katını gördü 3 gün içerisinde.
10 dolar ciddi bir rakam uzun vade de olmaz olmaz değil tabiki de belkide 1 ay ıcınde çıkar belli olmaz balınalara bakar sonuçta bu işler
sr. member
Activity: 350
Presale Starts on 30th of November
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Benim elimde az miktar var miktardan bağımsız olarak 10 dolar aşağısından satmayı düşünmüyorum belki daha fazla edecektir bekleyeceğim, yanılıyor muyum bilmiyorum ama projenin potansiyeli yüksei gibi şansımı deneyeceğim zaten şu an satacak olsam çerez parası sattığıma değmez. En son neblio coin sattım sonra pişman oldum sattığım fiyatın 4 katını gördü 3 gün içerisinde.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Ben Aventus'un genel olarak projesini ve adını beğendim dolayısıyla ico fiyatından 2.5x yapana kadar satış yapmayı düşünmüyorum. Bu token elinde olanlar mutlaka saklasınlar, ileride değerlenecektir ekip iyi işler yapıyor.
sr. member
Activity: 476
Market cap 10 milyon doların altında, sizce potansiyeli nedir hangi fiyattan satmayı hedefliyorsunuz?

Hacimli borsalara girerlerse ki girebileceklerini düşünüyorum market capin baya artacağını düşünüyorum. Kademe kademe 5 doları, 10 doları görmesi sürpriz olmaz. Coin miktarı da düşük. Ekibin performasına bağlı bakalım.
sr. member
Activity: 336
Merit: 259
İlk kampanyasına katılmıştım bana da göndermişler ayrı ayrı hem imzayı hem sosyal medyayı. Şu an için satmaya değmez fiyat düşük. En az 2-3 ay bekleyeceğim hacimli bir borsaya girer umarım, umutlu olduğum bir projeydi.
hero member
Hayırlı olsun. İlk ödül programına katılanlara ödülleri dağıtılmış. Dağıtım bitti mi bilmiyorum belki devam ediyordur. İkinci programda ki ödüller de daha sonra dağıtmaya başlanır. Gelse de gelmese de zaten şu an çok önemli değil fiyat iyice düşmüştü ödül satışları da olacak beklemeye değeceğini düşünüyorum. Market cap 10 milyon doların altında, sizce potansiyeli nedir hangi fiyattan satmayı hedefliyorsunuz?
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
Bugun baslamıs ödül dagıtımları arkadaslar. Bölüm bölüm yolluyorlar ödülleri. Gunduz bi miktar gelmis hesabıma az önce biraz daha geldi.  Umarım bittrex yada poloda görürüz
hero member
Ödüller 2-3 gün sonra dağıtılmaya başlanacakmış. Açıklamaya göre de yakın zaman da 2 büyük borsaya gireceği bilgisi var büyük borsadan hangilerini diyorlar acaba sonra hücrana uğruyoruz.
Twitter kampanyasına katılan var mı total rewards 15000 deniliyordu ama tabloda toplam 6723 olarak topluyor ne iş anlamadım hesaplama yaptıktan sonra düşürmüşler. Actual stakes nedir tam 5 hafta eksiksiz katıldım 4.8 yazıyor. İtiraz etmeye zaman da kalmayacak.

Alan (Aventus director) said that Aventus will be most likely listed on 2 big exchanges on the 1st week of October. My kind advice for all bounty participants is to wait a bit for the big exchanges after you get your bounty reward (if you plan to sell your bounty reward very fast to convert in to BTC/ETH/$). I think that AVT is a good long term hold, because the BETA launch is planned on Q4 of 2017!
full member
Activity: 700
Merit: 134
Güzel bir ico olmuş, bounty dağıtımlarından sonra da herkesin yüzü gülmeye devam eder umarım Smiley
full member
Activity: 352
Merit: 100
bence çok güzel bir ico oldu. %25 primli olarak sattım aldıklarımı, tekrar alım için fırsat kovalıyorum.
full member
Activity: 392
Aventus ile ilgili fiyat tahminlerinizi alalım önümüzdekü 3 , 6 ay ve 1 yıllık süreçte ?
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
İmza kampanyasına katılanlar imzalarını kaldırabilirler. Sayımlar yapıldı ve spreadsheet güncellendi.
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
İlk imza kampanyasına katılmıştım oradan birşeyler gelecek eğer local bölümü yasaklamasalardı ikinci imzaya da katılacaktım ama yapacak bir şey yok.

Evet, biraz da Ruslarin spaminden kurtulmak icin 15 mesajin en az 8'ini global forumlara atma zorunlulugu getirdiler.

Su an ICO fiyatinin %30-%40 uzerinde.
sr. member
Activity: 546
Aventus'un imza kampanyası gözümden kaçmış,gerçekten çok iyi bir miktar dağıtacaklar.Çok da güzel bir yatırım toplamışlar.Ödüller dağıtıldıktan sonra küçük bir dump bile olsa almayı düşünüyorum.
sr. member
Activity: 336
Merit: 259
İlk imza kampanyasına katılmıştım oradan birşeyler gelecek eğer local bölümü yasaklamasalardı ikinci imzaya da katılacaktım ama yapacak bir şey yok.
legendary
ico güzel kapandı. hocam çeviri ve destek için emeğinize sağlık. Umarım bountyden de güzel getiri olur Smiley
Spreadsheete hafta bitimine kadar 15 e tamamlayın yazmışlar ama yarına mı tamamlamamız gerekiyor 15 postu?

Evet, yarin kontrol edilecek ve bu haftalik 15 mesaji tamamlamadiysaniz yarim stake verecek. Dolayisiyla bugun tamamlamaya bakin.

Bountysi gercekten guzel getirecek. Toplamda 150 bin token ayrilmis bountylere. ICO fiyatiyla bile 1600 Ethereum degerinde token dagitilacak.
sr. member
Activity: 1050
Merit: 277
ico güzel kapandı. hocam çeviri ve destek için emeğinize sağlık. Umarım bountyden de güzel getiri olur Smiley
Spreadsheete hafta bitimine kadar 15 e tamamlayın yazmışlar ama yarına mı tamamlamamız gerekiyor 15 postu?
legendary
Kalan Ethereum da tahmin edildigi gibi 10 dakikada toplandi. 2 ay civarinda uzun bir yolculuk oldu. Konuya pek ilgi olmasa da takip eden ve okuyan arkadaslara tesekkur ederim.

Imza kampanyasinda olan arkadaslar yarina kadar bu haftalik 15 mesajini tamamlamali. Aklinizda olsun.

Oduller 2 hafta sonra dagitilacak.
full member
Activity: 392
Bitti bile... Artik market iyi proje gorunce kirk yilda bir, kosa kosa saldiriyor. Bundan sonra birden cok whitelist yapip oyle katilacagim.

White list`e kaydolmamistim katilamayacagim diye korktum ama onaylandi alim islemi. Cok cabuk bitti yine bakalim fiyat nereye gidecek.

token sale sold out in 7 minutes. Thanks everyone!!!!

Monetha kadar para toplamasalarda yine catir cutur biten bir ico oldu.
Pages:
Jump to: