Pages:
Author

Topic: [ANN] Aventus - Organizasyon Bilet Satımlarında Karaborsa Problemine Çözüm - page 8. (Read 10891 times)

sr. member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
Bende yüksek miktarda yatırım alacağını düşünüyorum. Icosunda da bir miktar yatırım yapabilirim.
full member
Activity: 154
Merit: 100
Beklediğim icolardan birisi aka hemen acıkır acıkmaz yatırmayı düşünmüyorum tam emin değilim. Az kaldı zaten yakında görücez
sr. member
Activity: 728
Merit: 263
bence de ilgi çekici bir ico olacak.

hele hele icoların olmadığı, insanların bitcoinleri ne yapacağı bir dönemde ilaç gibi gelecek.

yüksek meblağlarda para toplamasını umuyorum.
member
Activity: 378
Merit: 21
English ↳ Turkish Translator ✓
Bence başarılı bir proje biletix ve benzeri firmalar türkiye de kendi karaborsasını oluşturuyor  ve bu ulusal bir proje bir çok sıkıntının önüne geçebilir takip edilmeye değer. Gereken ilgiyi görürse proje hakkettiği yeri bulur.
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
Nerde iyi proje olsa emin olun iconun altında borsada alım fırsatı verıyor projenin topladıgı para uçuk bile olsa ilk 1 hafta içinde altına alınabiliyor
projeye inanıyorum ama sırf icolara inancım kalmadııgndan girmeyecegim
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
Proje hazır gibi anlasmaları yapmaya başladılar. Borsaya uçarak girebilir. Icosu cok hızlı bitebilir.
sr. member
Activity: 533
Merit: 251
Streamity Decentralized cryptocurrency exchange
Etraftaki tırt ICOlara nazaran bu projenin kullanım alanının geniş olabileceğini tahmin ediyorum bence alınabilir yani. Ama ICO fiyatlarına güvenmek de büyük dert artık.
full member
Merhaba, Aventus ICO detayları açıklandı. ICO bir hafta sürecek, 6 Eylül - 13 Eylül arası sürecek.

10 milyon toplam tokenden 6 milyonu satışa sunulacak. 1 Ethereum karşılığında 92 Aventus alınacak. Bence makul bir hedef koymuşlar. Toplamda 15 milyon dolar.

https://blog.aventus.io/aventus-token-sale-full-details-383314e36c95

Evet bence de makul bu ico takip edicem yok nümüzdeki günlerde. Tesekkurler
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
Merhaba, Aventus ICO detayları açıklandı. ICO bir hafta sürecek, 6 Eylül - 13 Eylül arası sürecek.

10 milyon toplam tokenden 6 milyonu satışa sunulacak. 1 Ethereum karşılığında 92 Aventus alınacak. Bence makul bir hedef koymuşlar. Toplamda 15 milyon dolar.

https://blog.aventus.io/aventus-token-sale-full-details-383314e36c95
full member
Activity: 190
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!
Siz yatırım yapamadım deyince ben mi yanlış gördüm diye baktım. ICO daha başlamamış arkadaşlar.
full member
Activity: 266
Merit: 242
Aklı başında bir proje icoya katılamadım bende o dönem bir türlü fırsat yaratamadım ama büyük bir borsaya girerse
kesinlikle alım yapacagım ilk projelerden
umarım bittrex veya poloniex gibi borsalara girer.
full member
takim calisiyor aventus tutacak bir proje gibi

Projeyi bende beğeniyorum yatırım yapmadım ama belki sonra borsadan biraz alırım
full member
Activity: 210
takim calisiyor aventus tutacak bir proje gibi
legendary
Aventus takımı Haziran ayında yapılan Ethereum Londra Buluşması'nda projelerini sundular.

İlgili makale: https://blog.aventus.io/video-of-aventus-presentation-at-the-ethereum-london-meetup-in-june-8c6932155beb

Sunum videosu: https://www.youtube.com/watch?v=2bzhFgcCEoE
full member
Activity: 336
Güzel gelişmeler var bakalım uzun vadeli yatırım yapılabilecek bir coin.
legendary
Aventus’tan Yeni Guncelleme

Merhaba Aventus toplulugu. Gelecek ay boyunca cok fazla ilerleme kaydettik ve kaydetmeye de devam edecegiz. Bu yuzden, sizleri her iki haftada bir yeni guncellemeler hakkinda bilgilendirmeyi planliyoruz.
Kötü Haber: Token Satış Tarihinin Ertelenmesi, Kripto Borsalarındaki Volatilitesi
Malesef, hem CoinDash hem de Parity Multising Wallet’in son zamanlardaki  guvenlik aciklari ve kripto paralarin hizla deger kaybetmesine sebep olan yatirimcilarin menfaatlerinin kaybetmesinden dolayi, token satislarimizi agustosun sonuna erteleme karari aldik. Ote yandan, diger token satislarindaki geri donusleri gordukten sonra, biz dogru karari aldigimiza inaniyoruz ve bu sayede de bu kararin herkesin yararina olacagini hissediyoruz.
Iyi Haber: Stratejik Gelisim, Musteri Edinimi ve Alfa Performansi
Stratejik Gelisim
Gectigimiz gunlerde en yeni eklentimizi toplulugumuza duyurduk. Urunumuzun basindaki isim olan Andy Grant, yazilim altyapisini gelistirme ve buyutme konusunda onlarca yillik tecrubeye sahip ve ayni zamanda TicketLogic’in eski CTO su ve Glue Works’un kurucusudur. Andy sertifikali bir Scrum Master ve Agile direktorudur. Bizlere gelistirme ekibinin organizasyonuna iliskin olarak urun stratejimizi ve rotamizi sekillendirmemizde yardimci olmustur.
Gectigimiz birkac haftadan bu yana, sektordeki mekanlar, organizatorler, sanatci yoneticileri gibi farkli katilimci gruplarinin temsil eden musterilerin geri bildirimleri ile akilli kontrat tabanli biletleme yazilimini gelistiriyoruz. Sistemimizi baslangicta mevcut biletleme sistemleriyle paralel olarak piyasaya sunacagiz ve ve platformumuzu kullanan müşterilerimiz kendilerini hazır hissettiğinde tam olarak kendi sistemimizi uyarlayacağız.
Musteri Edinimi
Gecen hafta, Joy Records’la olan ortakligimizin bir parcasi olarak bu sene Holloween’da yapilmis olan ilk dogrulama deneyimimizi duyurmustuk. Bu deneme bizim icin heyecan vericiydi. Binlerce insan tarafindan kullanilacak olan urunumuzun  size uygun olan bir versiyonunu gostermek icin sabirsizlaniyoruz.

Arka planda gercekten adil bir bit de gerceklesiyor. Bir onceki bolumde de belirtildigi gibi, su an mekanlar, organizatorler ve sanatci yoneticilerini temsil eden musterilerle birlikte calisiyoruz. Bu calismamiz hakinda da onumuzdeki birkac hafta icinde detayli bir bilgi yayinlayacagiz.

Ayrica bir durumu da not etmek istedik; Los Angeles’ta bulunan ve buyuk hitlere ev sahipligi yapmis olan bir plak sirketiyle de ortakligimiz var. Size bir ip ucu vermek isterdik ama ayrintilari sizlere birkac hafta icinde verecegiz gibi gozukuyor. Bizi izlemeye devam edin!
Alfa Performansi
Gectigimiz haftalarda kabul almis olan alfa surumumuzun geri bildirimleri icin Aventus ekibi olarak mutesekkiriz. Ayrica bizlere zaman ayirip dusuncelerinizi bizimle paylastiginiz icin tesekkur ederiz. Simdiye kadar;
20’den fazla etkinlik olusturuldu
Yaklasik olarak 150’den fazla bilet satin alindi
Ikincil piyasada 40 tane bilet listelendi
20 bilet şu ana kadar platforma sürüldü, eşleşti ve satıldı

Web3 guncellemeleri ile alfa uzerine calisiyoruz ve bug miktarini en aza indirgemeye calisiyoruz. Onumuzdeki bir ya da iki hafta icinde alfa’nin yenilenmis bir versiyonunu hazirlamis olacagiz! Bizi izlemeye devam edin.
full member
Activity: 150
Merit: 110
2. kampanyaya gösterilen ilgi 1.'ye göre daha az oldu sanırım. şartları da biraz daha zorlaştırmışlar onun da etkisi olabilir.
ama ICO sunu merakla beklediğim ve başarılı gördüğüm projelerden bir tanesi Aventus.
legendary
İlk mesajı da tamamen güncelledim. Sorularınız olursa whitepaper da Türkçe, yine de yardımcı olabilirim.
legendary
Selamlar, iki yeni blog post var.

https://blog.aventus.io/video-walkthrough-of-the-aventus-alpha-2d0d722813ed - Aventus alpha sürümünün kullanımını anlatan video
https://www.coindesk.com/blockchain-startups-take-ticket-touting-will-gain-traction/ - Blockchain kullanarak bilet platformu yapan girişimlerin değer kazanacağından bahseden coindesk makalesi.

Bu arada ana konu değişmiş, onu da bugün güncelleyeceğim.

sr. member
Activity: 336
Merit: 259
İkinci kampanyaya da katılacaktım ama kuralları baya katılaştırmışlar. Haftalık 15 mesaj istiyor ve en az 8 mesaj İngilizce bölümünde olmalı. Keşke ana konuya mesajı kaldırmasalardı diyor insan bu kuralı görünce. Bari sosyal medyaya katılalım dedik onda da en az 2500 takipçi istiyor Smiley Neyse ilk kampanyadan kazandıklarımızla yetineceğiz artık.
Pages:
Jump to: