Pages:
Author

Topic: [ANN] Aventus - Organizasyon Bilet Satımlarında Karaborsa Problemine Çözüm - page 13. (Read 10891 times)

sr. member
Activity: 448
Merit: 250
CHIEF GROWTH OFFICER OF GLOBAL ENTERPRENEUR
Güzel bir projeye benziyor. Bilet denilen olayı pek anlamadım.

Şöyle izah edeyim hocam, Biletix'in merkezsiz olanını ve Biletix gibi tüm firmaların / pazarlamacıların organizasyon yaratarak maçlara, konserlere, festivallere, sergilere, tiyatrolara bilet satabildiği evrensel bir platform.

Saol olcay yani biletx in uluslar arası versiyonu diyebiliriz.
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024

Şöyle izah edeyim hocam, Biletix'in merkezsiz olanını ve Biletix gibi tüm firmaların / pazarlamacıların organizasyon yaratarak maçlara, konserlere, festivallere, sergilere, tiyatrolara bilet satabildiği evrensel bir platform.
sr. member
Activity: 448
CHIEF GROWTH OFFICER OF GLOBAL ENTERPRENEUR
sr. member
Activity: 317
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!
Karaborsa cozumu derken karaborsaya karsi cozum denmek istenmis sanirim.

Düzeltme için teşekkür ederim. Başlık sınırına takılmaktan korkmuştum. Zannediyorum böyle daha açıklayıcı oldu.

Ödül konusunun içeriğini ikinci mesaja ekleyeceğim.
Boyle cok daha iyi olmus. Ilk okudugumda karaborsa bilet satmak icin program yapiyorlar onun icosunu yapacaklar sandim Smiley okuyunca anlasiliyor.
Kolay gelsin
legendary

Düzeltme için teşekkür ederim. Başlık sınırına takılmaktan korkmuştum. Zannediyorum böyle daha açıklayıcı oldu.

Ödül konusunun içeriğini ikinci mesaja ekleyeceğim.
sr. member
Activity: 317
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!
legendary

ICO TARİHİ 6 EYLÜL!

Aventus is a fair, secure, and transparent blockchain-based event ticketing solution that practically Aventus adil, güvenli ve şeffat bir bilet alım-satım platformudur. Özellikle karaborsa işlemlerini ve yasal olmayan alım satımları engellemektedir.

Aventus projesinin temel amacı bilet sektörünü tek çatı altında toplamaktır. Bu çatı her şeyden önce merkezsiz olacağı gibi, bilet satan kişilere Aventus protokolü üzerine uygulama yazma ya da doğrudan platform üzerinden daha geniş bir kitleye ulaşarak biletlerini satma imkanı tanıyacak.

Şu örneği düşünün: Spotify’da dinlediğiniz müzisyenin sonraki konserine doğrudan o arayüzden bilet alabileceksiniz. Aventus ile bu mümkün olacak. Tüm internette bilet satılmasını ve biletler üzerindeki hakkın sanatçılara, sporculara, organizasyon yöneticilerine geri verilmesini istiyoruz. Zira onlar Aventus platformu sayesinde tüm değiş tokuş aşamasını kontrol edebilecek.

HALKA ARZ DETAYLARI

HALKA ARZ AĞUSTOS AYI SONUNDA OLACAK.

5 gün sürecek, minimum hedeflenen miktar: $6 milyon, sınır: $15 milyon.

Arz süresinde 1 Ethereum ile 92 AVT alınabilecek. Böylece herkes için adil olacak.
Toplam token miktarı: 10,000,000 AVT. 60% (6,000,000 AVT) halka arz sırasında satılacak (soldaki grafikten detayları görebilirsiniz).

Halka arz edilecek miktarın 50%’lik kısmı ön satım ile stratejik partnerlere ayrılacak.

AVENTUS’UN ÇÖZÜMÜ

_____

Organizasyon yöneticileri artık ikincil marketlerden platform sayesinde kar edebilecek.
Pages:
Jump to:
© 2020, Bitcointalksearch.org