Pages:
Author

Topic: [ANN] Aventus - Organizasyon Bilet Satımlarında Karaborsa Problemine Çözüm - page 9. (Read 10891 times)

legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
Bounty ikiye ayrıldı peki blog ödülleri ne oldu? Gönderilen bloglara stakeler yazılmamış hala. Şimdi yeni dönem için bloglar İngilizce olacak, en az 500 kelime içerecek denmiş. Önceki kampanyadaki haklarımız korunur umarım. Son dönemlerde hiçbir kampanya blog ödülünü vermedi, hepsi bir şekilde üstüne yattı.
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
https://bitcointalksearch.org/topic/bountysale-sept-6-aventus-blockchain-ticketing-solution-bounty-campaign-v2-2046955

İkinci bounty konusu burada. İlk bounty konusu zannediyorum forum kuralları yüzünden kapandı.

Ağustos sonu bir tarihte ICO yapılacak.
legendary
Activity: 2198
Merit: 1232
Aventus yeni kampanya duyuruldu. Bu sefer haftada 15 post istiyorlar ve çoğunluğu altcoin bölümünde olmalıymış. Şartları artık daha zor olmuş.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Hocam ben severek okuyorum mesela bugun sizin sayenizde investfeed projesine yatirim yaptim,hemen geldi mew e.Keske sizin kadar paylasimci olsa herkez.Ne sorsam cevapladiniz yeri gelmisken tekrar tesekkur hocam
sr. member
Activity: 322
Merit: 250

ben o bahsettiklerinden değilim senin de ne yaptigin inan ki beni ilgilendirmiyor ben sadece gördüğümü yazdim üstelik kötü bişi de demedim. %70 kendi çevirilerim ne demek böyle sacma bişi duymadım. %100 kendin yapsan ne olur  sen kendi fikrini kendi görüşünü katmadiktan sonra bi mantigida yok hepsi zaten bloglarin birbirlerine benziyor herkes birbirinden translate ediyor fikir edinme anlaminda zaten edilmelide ama üstüne bişi katilmadiktan sonra olay sadece blog yazayim stake kazanayima dönüyor. neyse herkes işinde gücünde bende cok takilmayayim bence.
Sacmalikla ne alakasi var arkadasim %70 whitepaperi kendim cevirip kendi kelimelerimle yorumluyorum geri kalan takim ve resimleri sagdan soldan aliyorum.Siz antipatik baktiginiz icin anlamak istemiyorsunuz.Gerci sizin fikirleriniz zerre umrumda degil ama bana cevap hakki dogdugundan cevap vermek zorunda kaldim.Hadi saglicakla kalin
legendary
Bounty v1 bitti. Bounty v2 konusu dün açılacaktı ama ekiple konuşulması gerekiyormuş. Şimdi yeni konunun açılmasını bekliyoruz.
hero member
Activity: 980
Merit: 500
FREE $50 BONUS - STAKE - [click signature]
Az goruntulenmeden oturu blog yazımı kabul etmemişler sanırım
30 goruntulenme almışım.Ulen arkadaş adamlar her turlu dalavereyi yapıyorlar

senin bikaç bloguna denk gelmiştim projeler hakkında nedir ne değildir okumaya calişirken türkçe blog yaziyosun ve olabildigince de diğerlerinden translate edip yapiştiriyosun tabi bu benim sorunum değil fakat daha detayli ve en azindan anlaşilabilir cümleler kurabilirsin blog yazip stake almak için yapiyosun tabi seni de anliyorum ama en azindan daha anlaşilabilir yazabilirsin bloglari yani translate işleminden sonra şöyle bir göz gezdirsen daha iyi olur gibi ben ve tanidigim 3 4 arkadaş gerçekten blog okuyoruz ve tr forumda türkçe blog yazan çok yok o yüzden biraz daha özenle daha başarili olunabilir görüşündeyim.
Su bitcoin dunyasinda birbirini cekemeyen bizim gibi bir millet yoktur muhtemelen.En az %70 kendi cevirilerim blog yazilarim.Ilk zamanlar 3-4 blog yazisina ozenmeden cevirdim gectim,sonraki 15-17 blog %70 ve uzeri kendi cevirilerim bazi cumleleri ceviremedigimde trans etmisimdir.Kimseye birsey ispat etmeme gerek yok acikcasi.Ama forumda belli basli adamlar var baskalarinin bounty konularinda birseyler kazanmamasi icin ellerinden gelen baltalamayi yapiyorlar.

ben o bahsettiklerinden değilim senin de ne yaptigin inan ki beni ilgilendirmiyor ben sadece gördüğümü yazdim üstelik kötü bişi de demedim. %70 kendi çevirilerim ne demek böyle sacma bişi duymadım. %100 kendin yapsan ne olur  sen kendi fikrini kendi görüşünü katmadiktan sonra bi mantigida yok hepsi zaten bloglarin birbirlerine benziyor herkes birbirinden translate ediyor fikir edinme anlaminda zaten edilmelide ama üstüne bişi katilmadiktan sonra olay sadece blog yazayim stake kazanayima dönüyor. neyse herkes işinde gücünde bende cok takilmayayim bence.
sr. member

senin bikaç bloguna denk gelmiştim projeler hakkında nedir ne değildir okumaya calişirken türkçe blog yaziyosun ve olabildigince de diğerlerinden translate edip yapiştiriyosun tabi bu benim sorunum değil fakat daha detayli ve en azindan anlaşilabilir cümleler kurabilirsin blog yazip stake almak için yapiyosun tabi seni de anliyorum ama en azindan daha anlaşilabilir yazabilirsin bloglari yani translate işleminden sonra şöyle bir göz gezdirsen daha iyi olur gibi ben ve tanidigim 3 4 arkadaş gerçekten blog okuyoruz ve tr forumda türkçe blog yazan çok yok o yüzden biraz daha özenle daha başarili olunabilir görüşündeyim.
Su bitcoin dunyasinda birbirini cekemeyen bizim gibi bir millet yoktur muhtemelen.En az %70 kendi cevirilerim blog yazilarim.Ilk zamanlar 3-4 blog yazisina ozenmeden cevirdim gectim,sonraki 15-17 blog %70 ve uzeri kendi cevirilerim bazi cumleleri ceviremedigimde trans etmisimdir.Kimseye birsey ispat etmeme gerek yok acikcasi.Ama forumda belli basli adamlar var baskalarinin bounty konularinda birseyler kazanmamasi icin ellerinden gelen baltalamayi yapiyorlar.
sr. member
Activity: 336
Merit: 259
İmza için stakeler hesaplanmış 207 avt vermiş bana 1 eth 92 avt belirlendi ise fena değil rakamlar. İkinci imza kampanyasına girip girmemekte kararsızım Aventus uzun vadeli tutmayı düşündüğüm bir coin.
hero member
Activity: 980
Merit: 500
FREE $50 BONUS - STAKE - [click signature]

sr. member
full member
Activity: 190
Merit: 100
Arkadaşlar Ethereum'daki sıknıtılar, fiyatlardaki dalgalanmalar ve genel olarak kripto para borsalarındaki olumsuz hava nedeniyle Aventus ICO'su Ağustos'ta bir tarihe ertelendi.

İyi haber, takım şu anki bounty kampanyalarını Pazartesi bitirecek. %0.75'ini tüm tokenlerin bu kampanyaya verecek. Sonra Ağustos'a kadar yine %0.75'lik ikinci kampanya başlayacak.

Bilgi için teşekkürler. Takımın projeyi şuan ki belirsiz piyasada riske atmak istememesi ve ICO'yu erteleme gerekçeleri anlaşılabilir. Bounty kampanyasını da 2 aşamaya bölmeleri iyi niyetlerini gösteriyor.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
Arkadaşlar Ethereum'daki sıknıtılar, fiyatlardaki dalgalanmalar ve genel olarak kripto para borsalarındaki olumsuz hava nedeniyle Aventus ICO'su Ağustos'ta bir tarihe ertelendi.

İyi haber, takım şu anki bounty kampanyalarını Pazartesi bitirecek. %0.75'ini tüm tokenlerin bu kampanyaya verecek. Sonra Ağustos'a kadar yine %0.75'lik ikinci kampanya başlayacak.
ikincikampanya olayı iiymiş, değerlendirmek lazım.
legendary

legendary
Baslayacagı gibi bitecek bir icoyu neden ertelemişlerki? Zaten hardcap dusuktu. Sanırım daha fazla yatırımistiyorlar

Pillar için de öyle deniyordu. 60 saatlik ICO hemen biter diyorlardı ama yarısını bile toplayamadı. Aventus tamamını toplamak istiyor ama bu belirsizlik ortamında toplayamamaktan korkmuş olmalılar. Başarılı bir ICO olsun da 1 ay sonra olsun önemli değil.
sr. member
Activity: 392
Merit: 257
Baslayacagı gibi bitecek bir icoyu neden ertelemişlerki? Zaten hardcap dusuktu. Sanırım daha fazla yatırımistiyorlar
legendary
https://blog.aventus.io/postponing-the-aventus-crowd-sale-696934d20c42

Ağustos sonuna ertelenmiş. Gerekçe olarak ETH fiyatındaki değişim, son yaşanan scam olayları vs. gösterilmiş. Bu erteleme hoşuma gitmedi ama yapacak bir şey yok.
sr. member
Activity: 336
Merit: 259
İcoyu erteleme kararı almışlar piyasadaki karışıklıklar sebebiyle ağuston sonu/eylül başı civarına, kötü oldu bu. Detayları olcaytu hocam açıklar benim ingilizce yetersiz kalıyor. Ayrıca imza ve sosyal medya bountyler ne olacak o zamana kadar devam mı edeceğiz mecbur farklı bir çözüm bulunacak mı?
full member
Activity: 190
Merit: 100
Bu projenin hangi ülkelerde faaliyet göstereceği belli mi? Ne zaman hayata geçmesi bekleniyor? Aventus kullanılarak yapılan gerçek organizasyonlar görmeden bu projeye inanamayacağım.

Bloklarında birkaç birincil ikincil piyasa grafikleri ve oranlar var.
Anladığım kadarıyla öncelikli olarak büyük bir oranda Amerika gibi görünüyor, sonra İngiltere, Çin, Almanya, Fransa ve diğer ülkeler diye gidiyor.
Ülkelerdeki etkinlik faaliyetlerine paralel ilerler diye düşünüyorum.
Bazı kurumsal anlaşmalar yapılmış, 2018 diyorlar, zaman gösterecek (:
legendary
ico fiyatı belirli değil mi, eth fiyatina göre 1 eth başına düşecek avt sayısı değişkenlik mi gösteriyor?

1 ETH = 92 AVT Token

İki farklı sayı yazılmış bir postta eth başına 128 birinde 92 avt demis olcaytu.

Son rakam 1 Ethereum = 92 AVT olarak belirlendi. Ethereum fiyatındaki düşüş bunu etkiledi. Ben daha da azalmasını bekliyordum ama bunda sabit kaldılar çünkü zannediyorum presale'da bu oranla sattılar.
Pages:
Jump to: