Pages:
Author

Topic: [ANN] Aventus - Organizasyon Bilet Satımlarında Karaborsa Problemine Çözüm - page 2. (Read 10891 times)

full member
Activity: 266
Merit: 242
Tebrik etmek gerekiyor en azından düzgün borsaya girdiği için, adam 50-70 milyon topluyor evrakları bittrexe bile vermeye çalışmıyorlar
nasıl olsa aldık kim çüker yatırımcıyı diyorlar
sr. member
Activity: 710
Merit: 255
Bunun tutacağını zaten daha önce soylemiştim hemen hemen aynı proje calısır sekilde suan kullanımda. Imzamdaki coin. Yakında icosu başlayacak bununda kazandıracagını düşünüyorum
hero member
Activity: 910
Merit: 503
Aventus mantıklı bir proje örneğin dünyanın öteki ucundan bir etkinliğe katılmak için token ile ödeme yapabileceğiz, swift ile ödeme yapmaya çalıştığımızda zaten bir bilet parası kadar paramız gidiyordu..

Eğer gerçekten büyük konserlerle anlaşma yapabilir ve halka ulaşabilirlerse Aventus'un yakın zamanda on dolar olması çokta zor gözükmüyor.

Bitfinex'le anlaşmış olmaları projenin ciddi olduğunu gösteriyor, birde yukarıdaki arkadaşlarında söylediği gibi Kraken'le anlaşabilirlerse tadından yenmeyeceğini düşünüyorum.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Son zamanlardakı en ıyı en elle tutulur proje oldu tebrik etmek lazım ekibi guzel yerlere gelecektır
geçen gun epey bır dustu fıyatu deltada takıp edıyordum ama yakalayamadım
full member
Activity: 392
Merit: 100
Hayırlı olsun bittrex gibi kocaman bir borsaya giren yeni icolardan biri oldu sanırım. Bu fiyatına uzun vadede baya etki edecektir. Çünkü para ve btc büyük borsalarda, haliyle balinalarda orda takılıyor

Su an icinde bulundugumuz piyasa kosullarindan dolayi Bitfinex`e girmesi maalesef cok buyuk bir etki yapamadi. Ama tabi prestij acisindan ve projenin gelecegi acisindan bence bir mihenk tasi denilebilir bitfinex e girebilmis olmalarina.
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
Hayırlı olsun bittrex gibi kocaman bir borsaya giren yeni icolardan biri oldu sanırım. Bu fiyatına uzun vadede baya etki edecektir. Çünkü para ve btc büyük borsalarda, haliyle balinalarda orda takılıyor
hero member
Activity: 931
Merit: 500
Bitfinex'le anlaştı birde Kraken'le anlaşırsa tadından yenmez.. Bu iki borsada bu piyasanın en kaliteli borsaları arasında yer alıyor. Bana göre Poloniex ve Bittrex'ten çok daha prestijliler.
sr. member
Activity: 476
Merit: 300
Helal olsun avt ekibi hodl yapıyorduk haksız çıkarmadınız. Ben şahsen 15 dolar belirlemiştim satış noktamı ancak ekip güzel gelişmeler vermeye devam ederse daha yukarı da çekebilirim token sayısı az daha yukarılara ulaşması imkansız değil.

Discord channel'de millet 20-30 dolar arasını konuşmaya başladılar hedef olarak. Fakat product release'a 2 3 ay varken bence beklemek çok daha mantıklı gibi 6 milyon cap var güzel bir ürün çıkartırlarsa ve birde Ticketmaster vs.. gibi çok sağlam bir piyasa lideri ile anlaşırlarsa çok daha büyük yerlere gidemez mi acaba ?

Yavaş olsunlar. Tamam, Aventus güzel proje. Ekibi de vizyon olarak kaliteli ama çok eksikleri var. Öncelikle dev kadroları aşırı eksik ve daha da önemlisi gerçek hayat kullanımı konusunda hiç tecrübeleri yok. Doğru dürüst organizasyon birliktelikleri, platformlarını kullanmaya hazır büyük organizatörler yok. Maalesef ne kadar iyi ürün çıkarırlarsa çıkarsınlar gerçek hayat kullanımı için onu gerçekten kullanacak birileri gerekiyor.

Not: ICO yatırımcısıyım. Bitfinex beni şaşırtmadı. İngiliz merkezli, başı sonu belli sağlam bir proje.

Bitfinex anlasmasini yapan ekip bence saglam organizator vs.. de bulacaktir kendilerine ya da ne bileyim belki bir Ticketmaster ile anlaşırlar bizde avuclarimizi ovustururuz 😁 bence 1 sene beklenebilir Aventus icin ici dolu bir proje uzun vadede guldurecektir.

valla ne olursa olsun adamlar gerçekten proje olarak orjinal  bir fikir ile daha önce kimsenin yapmadigini yaptilar diye biliyorum üstelik gerekli anlaşmalarda yapilmişti diye hatirliyorum boy boy twitterdan oradan buradan paylaşimlar yapiyorlardi. konserlerin sanatçilarin hatta manchester city nin bikaç karşilaşmasinin ticket sale ini koymuşlardi diye biliyorum örnek olarak mi hazirladilar gerçekten yaptilar mi böyle bişi bilmiyorum ama görsellerde vardi. daha yürür bu proje dün ve bugun ki düşüşler tamamen bitcoin'e geçen yatirimcilardan kaynakli diye düşünüyorum ortalik sakinleşince tekrar yükselişe geçecektir.
full member
Activity: 588
Merit: 104
Bitfinexten sonra aventusun önü açık artık. bugün çok yükselmiş devamı da gelir artık

Tam tersi hocam bugün çok düştü. Bir kaç gündür güzel yükseliyordu hatta dün 3.5 usd seviyelerine yaklaşmıştı. şu an genel altcoin trendine uydu. bitcoin biraz durulsun tekrar artmaya başlar.
sr. member
Activity: 476
Bitfinexten sonra aventusun önü açık artık. bugün çok yükselmiş devamı da gelir artık
full member
Helal olsun avt ekibi hodl yapıyorduk haksız çıkarmadınız. Ben şahsen 15 dolar belirlemiştim satış noktamı ancak ekip güzel gelişmeler vermeye devam ederse daha yukarı da çekebilirim token sayısı az daha yukarılara ulaşması imkansız değil.

Discord channel'de millet 20-30 dolar arasını konuşmaya başladılar hedef olarak. Fakat product release'a 2 3 ay varken bence beklemek çok daha mantıklı gibi 6 milyon cap var güzel bir ürün çıkartırlarsa ve birde Ticketmaster vs.. gibi çok sağlam bir piyasa lideri ile anlaşırlarsa çok daha büyük yerlere gidemez mi acaba ?

Yavaş olsunlar. Tamam, Aventus güzel proje. Ekibi de vizyon olarak kaliteli ama çok eksikleri var. Öncelikle dev kadroları aşırı eksik ve daha da önemlisi gerçek hayat kullanımı konusunda hiç tecrübeleri yok. Doğru dürüst organizasyon birliktelikleri, platformlarını kullanmaya hazır büyük organizatörler yok. Maalesef ne kadar iyi ürün çıkarırlarsa çıkarsınlar gerçek hayat kullanımı için onu gerçekten kullanacak birileri gerekiyor.

Not: ICO yatırımcısıyım. Bitfinex beni şaşırtmadı. İngiliz merkezli, başı sonu belli sağlam bir proje.

Bitfinex anlasmasini yapan ekip bence saglam organizator vs.. de bulacaktir kendilerine ya da ne bileyim belki bir Ticketmaster ile anlaşırlar bizde avuclarimizi ovustururuz 😁 bence 1 sene beklenebilir Aventus icin ici dolu bir proje uzun vadede guldurecektir.
sr. member
Activity: 462
Merit: 250
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!

hero member
Activity: 980
FREE $50 BONUS - STAKE - [click signature]
Bitfinex'e girdiğine hala inanamıyorum demekki adamlar parayı bastırıp girdi borsaya.. Buda kriptoparalarını önemsedikleri anlamına geliyor.. Aventus'un birde Kraken'le anlaştığını düşünsenize? Yirmi dolar olsa şaşırmam açıkçası.. Ben $10 altı bu tokeni satmayı düşünmüyorum.

parayı bastırınca girebileceginiz bi yer oldugunu düşünmüyorum acıkcası bitfinex'in. aventus'ada helal olsun ama daha ilk başlarda belliydi de cok abanmamiştik forum ahalisi olarak. gerçi yakından takip eden arkadaşlar vardi daha ico su yapilmadan sitesi felan hazirdi yapilacak konserler ile ilgili maçlar ile ilgili anlaşmalar vs paylaşiliyordu bounty de iyi para dağitti bildigim kadariyla tanesi sabah 3.3o dolar idi az önce baktigimda 3.1o lardaydi bitfinex haberi ciktiktan sonra bu seviyelerdeydi ama şu piyasada tüm altcoinlerin çakildigi yerde adamlar dimdik duruyorsa var demek ki bi olay. muhtemelen 1-2 ay içerisinde 5-6 dolarlari görecektir belki de daha fazla. alınabilir seviyeler gibi duruyor ne yapsak bilemedim ama.
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
Odul kampanyaısnın ikinci bölümüne katılamamış olmak üzücü. Ama ikinci bölümdeki sartlarda oldukca agırdı dogrusu. Kacan balık büyük olurmus derler. Isi uzatıyolar scammi sumu bumu derken motivasyon filan kalmıyor tabi ) Bu sene yazdan itibaren özellikle cok curcunalı ve cok sayıda iconun arasında bogulduk gittik. Aventusun imzasına katılabilmek varmıs
full member
Activity: 364
Merit: 114
The revolutionary trading ecosystem
Aventus bitfinex'e girerek kendini benim gözümde tekrar kanıtlamış oldu  Smiley Gerçekten hakkını vermek lazım, çünkü çoğu projeye mükemmel gözüyle bakarken aslında yaptıkları iş sadece currency aleminden ibaret. Ama aventus işi dışarıya kadar taşımış bir proje. Alırken hiç tedirgin olmadığım coinlerden. Güzel haberler bekliyoruz, takipteyiz...
full member

sr. member
Activity: 560
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
Ekipten resmi duyuru geldi. Zaten bitfinex te kendi duyurusunu yaptı. Artık resmileşti. Fiyat biraz daha artıp uygun bir yerde sabitlenecektir.
sr. member
Activity: 473
"Proof-of-Asset Protocol"
Bitfinex'e girdiğine hala inanamıyorum demekki adamlar parayı bastırıp girdi borsaya.. Buda kriptoparalarını önemsedikleri anlamına geliyor.. Aventus'un birde Kraken'le anlaştığını düşünsenize? Yirmi dolar olsa şaşırmam açıkçası.. Ben $10 altı bu tokeni satmayı düşünmüyorum.
hero member
Activity: 1078
Merit: 537
Fiyat çok tatlı artıyor. Bütün piyasa kıpkırmızıyken aventus katlıyor. Ekibi takdir ettim. Yatırımcıyı nasıl tatmin edeceklerini biliyor. Diğerleri gibi crowdsale den sonra süründürmüyorlar. Umarım nazar değmez.  Smiley
Pages:
Jump to: