Pages:
Author

Topic: [ANN] Aventus - Organizasyon Bilet Satımlarında Karaborsa Problemine Çözüm - page 3. (Read 10891 times)

legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
Şu iconun tutacağını bile bile, bountysine ağırılık vermediğime yanıyorum,  iki tur yaptılar, yeterince değerlendiremedik
full member
Activity: 392
Merit: 100
Bitfinex eklemiş bu güzel haber. Bitfinex çok asil bir borsa gelir hem isminden hem çok çok seçici olmalarından . Umarım monetha'yıda görürürüz Cheesy

Aventus resmen süperstar'ların arasına girdi Bitfinex'te yer alan coin'lere bakınca ETP haricinde neredeyse hepsi milyar dolar seviyesinde işlem gören coin'ler. Aventus'un CEO'sunu görünce nerd bir tipe benzetmiştim ama gerçekten adamlar işini biliyorlar demek ki. Aşağıda yer alan linkten depozit yapabilir ve trade'in açılmasını bekleyebilirsiniz.

https://www.bitfinex.com/deposits/new/aventus
https://www.bitfinex.com/trading/AVTBTC
https://www.bitfinex.com/trading/AVTETH
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
Bitfinex eklemiş bu güzel haber. Bitfinex çok asil bir borsa gelir hem isminden hem çok çok seçici olmalarından . Umarım monetha'yıda görürürüz Cheesy
hero member
Activity: 910
Merit: 503
Bitfinex'te aventus diye arama yapıyorum herhangi bir sonuçla karşılaşmıyorum. Haberin spekülasyon olması ve ekip tarafından yapılıyor olması olağan olabilir. Üstüne birde gerçekten borsaya giriş yapılarak fiyat tavan seviyelere çekilebilir. Elimdeki aventusları $10 olmadan bozdurmayacağım.
full member
Activity: 588
Merit: 104
Herkesin ağzında bitfinex lafı geziniyor. Umarım doğrudur. Zaten duyan alım yapıyor, 1 gündür güzel fiyatlandı. Hacim olunca bounty hunterlar çıkış yapmazsa gidişat olumlu, artış da devam eder bence. Daha yolun başındalar uzun vade de her türlü kazandıracaktır.
full member
Activity: 352
Merit: 100
Discord platformundan yaptıkları açıklamaya göre henüz böyle bir borsa anlaşmaları yok. Yakında bir duyuru yapacaklarmış.

Neither Aventus, nor or any of its associated entities have confirmed the Exchange at this stage. Inferences were made about the potential exchange given blockchain activity and a link on the an exchange not giving an error. We will provide an official update once we are able to.

Burada her ne kadar bir şey yok deseler de bu bir ihtimal NDA yüzünden olabilir. Sonuçta Finex'de görülmüş bu. İlginç zamanlar... AVT eklenirse şaşırırım gerçekten.
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
Discord platformundan yaptıkları açıklamaya göre henüz böyle bir borsa anlaşmaları yok. Yakında bir duyuru yapacaklarmış.

Neither Aventus, nor or any of its associated entities have confirmed the Exchange at this stage. Inferences were made about the potential exchange given blockchain activity and a link on the an exchange not giving an error. We will provide an official update once we are able to.
newbie
Activity: 13
Merit: 0
Twitterda birisi ekran görüntüsü paylaşmış. Bitfinexte deposit kısmına eklenmiş Aventus. Daha sonra kaldırmışlar sanırım. Çok büyük ihtimal eklenecek. Aventus ekibinin bahsettiği borsa Bitfinexmiş demek ki.
sr. member
Activity: 420
Merit: 252
Vay be bitfinex öyle her coini kolay kolay eklemez haber doğruysa helal olsun. Aventus uzun vadeli iş yapacak bir proje elde tutmak lazım.
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
Holy shit bitfinex'e girmiş Shocked

Haberin kaynağı nedir? Bitfinex'te yok.

Bitfinex deposit kısmında AVT depositi var. Yani biraz spekülasyon. Bakalım sonuç ne olacak.

Bende baktım fakat böyle bir şey göremedim. Bitfinex'in hem deposit hemde wallet kısmında ne AVT ne de Aventus yazısını göremiyorum. Bunu girip kendi gözünüzle gördünüz mü? çünkü fiyata yansıyan hiçbir şey yok.

Deposit link kısmına aventus yazdığında gözüküyor eğer log in olduysan. Ama bos olarak çıkıyor. Gerçi başka bir coin denersen hata veriyor. Kendilerinden bir açıklama gelmedi ama bu boş deposit kısmı bile aventus hacmini arttırdı. Fiyat ICO fiyatına yaklaştı.
sr. member
Activity: 560
Merit: 255

Bitfinex deposit kısmında AVT depositi var. Yani biraz spekülasyon. Bakalım sonuç ne olacak.

Bende baktım fakat böyle bir şey göremedim. Bitfinex'in hem deposit hemde wallet kısmında ne AVT ne de Aventus yazısını göremiyorum. Bunu girip kendi gözünüzle gördünüz mü? çünkü fiyata yansıyan hiçbir şey yok.
sr. member
Activity: 616
Merit: 251
Blockchain Marketing: tokensuite.io

Bitfinex deposit kısmında AVT depositi var diyorlar. Ben girdim bulamadım ama görenler olmuş. Yani biraz spekülasyon. Bakalım sonuç ne olacak.

edit: https://www.bitfinex.com/deposits/new/aventus
full member
Activity: 252
Merit: 105

hero member
Activity: 896
Merit: 519
Hiç söyleme aventus bundan sonra alır başını gider sonra demedi demeyin en az 10 dolar bandını görecektir bende gittim yine her zaman yaptığım hataya düştüm waves aldım bir hata yaptık. Waves yerinde sayarken diğerleri zıplaya zıplaya gidiyor basiretimmi bağlandı ne oldu dönüp dolaşıp aynı yere geliyorum.
full member
Merit: 113
sr. member
Merit: 255
Aventus'un Poloniex'e girmesinin daha iyi olacağını düşünüyorum çünkü Bittrex'te hacim ne kadar fazla olursa olsun token sayısıda bir o kadar fazla ve her geçen gün daha çok tokeni borsasına kabul ediyor. Eğer Poloniex'e girerse Aventus'un fiyatının ikiye katlaması kaçınılmaz, Bittrex'e girecek olursa tahminimce ancak %50 yapabilir. Şu an elimde 1000'e yakın Aventus var nereden baksan üç kağıt yapıyor. Yatırımcısı olduğuma pişman değilim ve gelecekte değerleneceğine inanıyorum en azından farklı bir platformdu, onlarca birbirine benzer projenin arasında parlıyordu. Bu yüzden onların arasından sıyrılıp kısa süre içerisinde değerleneceğini düşünüyorum. Ekibe gelecek olursak şimdilik haftalık güncelleme sunuyorlar, bizimle iletişim halinde olmaları fiyatı bu seviyede tutan en büyük etken yoksa çok daha düşük bir fiyatla karşı karşıya kalabilirdik.
sr. member
Activity: 406
Bittrex'e girecek. 2 gün önce biraz aldım ben zaten market cap düşük, proje de iyi. Bittrex'de patlayacaktır. Aslında iyi dump yemişti o zaman alsaydım keşke.

Aynen fiyatı iki doların altına düşmüştü ama işte neyin ne olacağını kestiremiyoruz borsaya ekleneceğiz diyorlar sonra bekletiyorlar boş umut verince fiyatlar çakılıyor bundan dolayı bekleme kararı almıştım. Sessizce yükselebilir hangi borsaya girecek bakalım.

Bende Bittrex ya da Poloniex'ten birine girecek diye bir duyum aldım, telegram ve slackte de konuşuluyor valla girerse patlar gider kimse tutamaz Aventus'u zaten total supplyıda sağlam değerlenir fiyatı.
sr. member
Activity: 392
Bittrex'e girecek. 2 gün önce biraz aldım ben zaten market cap düşük, proje de iyi. Bittrex'de patlayacaktır. Aslında iyi dump yemişti o zaman alsaydım keşke.

Bilgiyi nereden aldınız?
hero member
Activity: 896
Merit: 519

Aynen fiyatı iki doların altına düşmüştü ama işte neyin ne olacağını kestiremiyoruz borsaya ekleneceğiz diyorlar sonra bekletiyorlar boş umut verince fiyatlar çakılıyor bundan dolayı bekleme kararı almıştım. Sessizce yükselebilir hangi borsaya girecek bakalım.
full member
Merit: 113
Pages:
Jump to: