Pages:
Author

Topic: [ANN] Flixxo Sosyal Ekonomi Temelli Video Paylaşım Platformu [ICO+BOUNTY] - page 11. (Read 5403 times)

sr. member
Activity: 322
Merit: 250
Buna benzer projeler daha önce de çıkarılmıştı diye hatırlıyorum. Decent, steemit vs. gibi projelerden tek farkı sadece video paylaşımı üzerine oluşu mu  ? yoksa daha farklı ve benzer özellikleri var mı ?

Sorduğum soruya cevap alamadım ? Türkçe forum yönetici cevap verebilirse sevinirim. Diğer ağlardan da takip ediyorum ama İngilizcenin anlaşılması biraz daha zor oluyor. Araştıran başka biri de cevap verebilir tabi Smiley
Kabaca oyle denebilir ama kendi para birimi ile alisveris yapilabilir.Biraz anlatmak gerekirse siz kendi yaptiginiz bir videoyu yukluyorsunuz bunun icinde izlemek isteyenlerden ucret talep ediyorsunuz ayni vizyona giren film için sinemanin bilet satmasi gibi.Burda siz para kazaniyorsunuz.Bunun haricinde birde reklam verenler size video izletebilmek icin flixx token oduyor video izledikce flixx kazaniyorsunuz.Bu kazandiklarinizida istediginiz videoyu izlemeye harciyorsunuz veya esinize dostunuza yolluyorsunuz yada borsaya gonderip satabiliyorsunuz ama reel kulllanimi olacak bir token cesidi.Normalde tokenlerin reelde kullanimi pek olmaz bunu hepimiz biliyoruz
full member
Activity: 350
Merit: 100
Buna benzer projeler daha önce de çıkarılmıştı diye hatırlıyorum. Decent, steemit vs. gibi projelerden tek farkı sadece video paylaşımı üzerine oluşu mu  ? yoksa daha farklı ve benzer özellikleri var mı ?

Sorduğum soruya cevap alamadım ? Türkçe forum yönetici cevap verebilirse sevinirim. Diğer ağlardan da takip ediyorum ama İngilizcenin anlaşılması biraz daha zor oluyor. Araştıran başka biri de cevap verebilir tabi Smiley
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
bu proje iş yapar.şu an pek ilgi yok ama ekip için bile girenler olacaktır diye düşünüyorum.çok yatırım almazsada vibehub gibi piyasaya girince uçar bountycileri sevindirir.takibime aldım projeyi siteyde favoriye ekledim arada girer bakarım
full member
Activity: 980
Merit: 152
https://popcorn-time.to/ bunun hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar bunu smart tv de çalıştırabılıyormuyuz
tv den dırek fılm ızleme olanagı varmı acaba

Windows, Linux, Android ve İos uygulamaları var, büyük bir ihtimalle çalıştırırsınız. Tv'nizin uygulama marketine bakın, orada yoksa da eklenmesi yönünde istek yapabilirsiniz.
sr. member
https://t.me/flixxo_turkish

telegram kanalını kurdum arkadaşlar isteyenler buyursun gelsin
sr. member
Flixxo, projenin içeriğine göre sönük geçiyor olabilir, ancak bountyciler için bir fırsat olabilir. ICO başladığı andan itibaren iyi gözlemlemek lazım. Büyük fırsat oluşabilir.

Ben bunu pek anlayamadım.
Sönük geçen bir kampanya bountyciler için nasıl fırsat olabilir?
Tutarsınız, sonradan kazanırsınız gibi yorumlara eyvallah ama bounty zaten kampanyada toplanan miktara göre belirleniyor...
Aslinda gayet acik sonuk geciyor derken sessiz sedasiz ilerliyor ve katilimci sayisi az anlaminda.Ama icoda iyi para toplarsa guzel bounty dagitir demek istemis arkadas.
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
Flixxo, projenin içeriğine göre sönük geçiyor olabilir, ancak bountyciler için bir fırsat olabilir. ICO başladığı andan itibaren iyi gözlemlemek lazım. Büyük fırsat oluşabilir.

Ben bunu pek anlayamadım.
Sönük geçen bir kampanya bountyciler için nasıl fırsat olabilir?
Tutarsınız, sonradan kazanırsınız gibi yorumlara eyvallah ama bounty zaten kampanyada toplanan miktara göre belirleniyor...
sr. member
Projeyi yapan ekip çok sağlam ama dediğim gibi her açıdan buna telegram kanalı dahil proje iyi reklam yapamıyor
guvendikleri birşeylermi var bilmiyorum ama sizinde dediğiniz gibi sönük geçiyor
full member
Activity: 518
Merit: 102
sr. member
Ben bunun imzasına girmek istiyorum ama bitclave acaba imzadan çıkarsam kazandıklarımı verirmi vermezmi bilemiyorum, imzasınada 50 kişi kadar girmiş flixxo'nun
güzel bir proje bence
Aynı soruyu sormuşsun, baktım öyle bir şart yazmıyor ama en güzeli bounty yöneticisine sormak yoksa aldığın stake silinebilir
yanlız bitclave güzel kampanya yürüyor gibi 50-65milyon toplamayı hedefliyorlar http://iconow.net/bitclave-review-and-rating-by-iconow-net/
eger projeyi erteliyorlarsa belki bounty ödülleri arttıracaklardır Alex Bessonov boş bir adam değil.228 btc ve 6141eth önsatışta toplanmış zaten
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Ben bunun imzasına girmek istiyorum ama bitclave acaba imzadan çıkarsam kazandıklarımı verirmi vermezmi bilemiyorum, imzasınada 50 kişi kadar girmiş flixxo'nun
güzel bir proje bence
sr. member

Hocam her iyi ihtimalin kötü ihtimali de var yapacak bir şey yok. Flixxo adına ben iyi şey umup bekleyeceğin. Porje hoşuma gitti gerçekleşirse de güzel olur. İzleyip göreceğiz bir şeyler kazandıracaktır diye düşünüyorum
Haklısın, proje çok profesyonel olmasına ve ekibe ragmen sönük geçiyor sanki
ama hiç belli olmaz 1 balina gelir 30-40 bın ether atar iş biter
umarım bol kazançlı geçer
full member
Flixxo nun bountysine katılımın az olması hem garip geliyor hemde bi tarafdan iyi diyorum. Kazanç daha fazla olacaktır.Proje ekibi sağlam duruyor. Ico başlangıcıyla yatırım için takip edilmeli en az ortalama bir ICO yapacağına inanıyorum.
Hiç öyle olmuyor artık butun hepsi dalavere peşinde, yarın 50bın ether toplarsa imzasına katılım az oldu, imzacılar yuzunden para toplanmadı yanı katkıları az oldu diyerek ödülü düşürürlerse, yok efendım 50bın ether topladık ama 200 bın tolasaydık bız bu odulu verecektık falan derlerse şaşırmayın.Artık hemen hemen hepsi aynı oyunu oynuyor

Hocam her iyi ihtimalin kötü ihtimali de var yapacak bir şey yok. Flixxo adına ben iyi şey umup bekleyeceğin. Porje hoşuma gitti gerçekleşirse de güzel olur. İzleyip göreceğiz bir şeyler kazandıracaktır diye düşünüyorum
full member
Activity: 266
Merit: 242
Aynen kuzen kickico da son kazıgını attı millete, ama bir kaç yorum gelmiş ödül konusuna kınamışlar bu yaptıklarını hatta birisine neden gerçek hesabınla yazmıyorsun demişler, adam size güvenmiyorum beni atarsınız demiş
sr. member
Flixxo nun bountysine katılımın az olması hem garip geliyor hemde bi tarafdan iyi diyorum. Kazanç daha fazla olacaktır.Proje ekibi sağlam duruyor. Ico başlangıcıyla yatırım için takip edilmeli en az ortalama bir ICO yapacağına inanıyorum.
Hiç öyle olmuyor artık butun hepsi dalavere peşinde, yarın 50bın ether toplarsa imzasına katılım az oldu, imzacılar yuzunden para toplanmadı yanı katkıları az oldu diyerek ödülü düşürürlerse, yok efendım 50bın ether topladık ama 200 bın tolasaydık bız bu odulu verecektık falan derlerse şaşırmayın.Artık hemen hemen hepsi aynı oyunu oynuyor
full member
sr. member
https://steemit.com/tr/@exortis/flixxo-video-paylasarak-kazanin

Konu hakkında bir makale yazdım, umarım başarılı bir proje olur

Merhaba.
Verdiğin linki okudum gayet güzel anlatmışsınız. Emeğinize sağlık. Bu sistem eğer tutarsa torrent ten indirip seyredildikten sonra silinen filmler yerine, Satın alınıp seyredilip para kazanılabilen bir sistem geliyor doğru anlamışım sanırım.
Teşekkürler.
Evet doğru anlamışsınız bu hepimiz için geçerli mesela sizde bir video hazırlayarak sisteme yükleyebilir ve izlemek isteyenlere bir fiyat ile izletebilirsiniz.Bu sayede bir ekonomi oluşuyor.
full member
Activity: 350
Merit: 100
Buna benzer projeler daha önce de çıkarılmıştı diye hatırlıyorum. Decent, steemit vs. gibi projelerden tek farkı sadece video paylaşımı üzerine oluşu mu  ? yoksa daha farklı ve benzer özellikleri var mı ?
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
profesyonel adamlara benzıyorlar bırde ekip ciddi ciddi sağlam geçmişi olan adamlar ama neden bu kadar ilgisiz kaldı proje ben anlamadım sanırım vıdeo platformlarına ilgi dyulmuyor bitcoin aleminde
sr. member
Pages:
Jump to: