Pages:
Author

Topic: [ANN] Flixxo Sosyal Ekonomi Temelli Video Paylaşım Platformu [ICO+BOUNTY] - page 12. (Read 5403 times)

sr. member
Activity: 322
Merit: 250
https://steemit.com/tr/@exortis/flixxo-video-paylasarak-kazanin

Konu hakkında bir makale yazdım, umarım başarılı bir proje olur
full member
Activity: 266
Merit: 242
20 kişi girmiş imzasına aslında bu proje gayet güzel belkide sessiz sedasız balina çekecekler gibi geliyor bana
imzasına girmediğime pişman olacakmışım gibi bir his var içimde
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
herkes youtuba rakip olacak demiş ama adamların oyle bir iddası yok ki, bır yerde demişler diğer platformlarda para kazanmak zor bizim kolay demişler yoksa et hit ile alakalı değil benim anladığım kadarıyla arkadaşlar ve bu proje sessiz sedasız ilerliyor sanki
full member
Activity: 518
Merit: 102
Flixxo da bounty katılımı az, mevcut katılımcılar için fırsat doğabilir. Ben Flixxo da kalacağım güzel bir ödül alabiliriz. Zaten farklı bir proje iddası güzel ancak youtube ile rakip olmak dan ziyada belki biraz olsun kendini ispatlayabilirse entegre olabilir. Hayal gibi bir yorum ancak gerçek tarafı şu bu piyasa kendini ispatlıyor. Bu gidişle entegrasyon kaçınılmaz olacak gerçekleşecek.
full member
Merit: 112
bugün sizin tavsiyenizle worldcore a girmiştim ama scam iddiaları kafamı karıştırdı buna mı döünş yapsam geri acaba diye düşünüyorum
full member
Activity: 490
Merit: 193
Flixxo hakkında 2 nerdeyse 2 sayfa yorum var. İmzasını taşıyan bir kişiyi göremedim. Proje gerçekten sempatik ve güzel duruyor imza katılımı az olsun varsın belki nasip olur güzel bir kazanç yakalarız.

proje güzel millet başka imzalarda olduğu için giremedi hralde, vibehub bitti sayılır daha iyi bip proje bulamazsam bende buna girmeyi düşünüyorum
sr. member
Bende anlamadim bir turlu  proje ekibi efsane ama nedense forumda cok ilgi cekmedi.Bende merakla nasil olacak diye bekliyorum.
full member
Flixxo hakkında 2 nerdeyse 2 sayfa yorum var. İmzasını taşıyan bir kişiyi göremedim. Proje gerçekten sempatik ve güzel duruyor imza katılımı az olsun varsın belki nasip olur güzel bir kazanç yakalarız.
sr. member
proje güzel ama benim dikkatimi daha çok ekip çekti çok güvenilir duruyor. yani bu adamlardan çürük iş çıkmaz diye düşünüyorum ödül kampanyasına katılırdım ama worldcore daha cazip geldiği için girmeyi düşünmedim.tr forumdaki şu anki konular içinde iş yapma potansiyeli yüksek projelerden bence
Worldcore içinde ciddi scam mobbing çalışması yapılıyor ann konusunda, elemanın birisi çok ciddi iddaalarda bulunuyor yok çek cumhuriyeti ulusal bankasıyla mesajlaşmış falan, worldcore bizim lisansımıza sahip değil demişler.Dikkatli olmak gerekiyor muhtemelen rakiplerin tarafındaki birisi ama yinede belli olmaz
full member
Activity: 350
Merit: 106
proje güzel ama benim dikkatimi daha çok ekip çekti çok güvenilir duruyor. yani bu adamlardan çürük iş çıkmaz diye düşünüyorum ödül kampanyasına katılırdım ama worldcore daha cazip geldiği için girmeyi düşünmedim.tr forumdaki şu anki konular içinde iş yapma potansiyeli yüksek projelerden bence
full member
Activity: 266
Merit: 242
popcorn time programını hali hazırda uzun süredir kullanmaktaydım burada karşıma çıkınca şaşırdım epey  Cheesy  lbry'den farkı ne anlamadım. lbry daha genel olarak odaklanıyor bunlar daha spesifik olarak stream'e odaklanıyor sanırım
popcorn time ne işe yarıyor amaç nedir, ücretlimi oda coin olarak mı ödeniyor biraz detay verirmisiniz bende merak ediyormu popcorn time nedir diye
full member
Activity: 252
Merit: 100
popcorn time programını hali hazırda uzun süredir kullanmaktaydım burada karşıma çıkınca şaşırdım epey  Cheesy  lbry'den farkı ne anlamadım. lbry daha genel olarak odaklanıyor bunlar daha spesifik olarak stream'e odaklanıyor sanırım
anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Bir video paylaşım platformu fikri blockchain'de iş yapabilir. Youtube' nin %1 i kadar ilgi görse aya çıkar.
newbie
Activity: 37
Merit: 0
Sosyal medyayı güvenlik açısından (özel hayat) bırakalı uzun yıllar oldu. Bu sebeple token alımını genelde trading sitelerinden yapmak zorunda kalıyorum.
Benim durumumda olanların minimum bile olsa katılabilecekleri bir yol yok herhalde.
newbie
Activity: 7
Merit: 0
Bu kadar az katılım olması şaşırtıcı cidden, multimedya ile alakalı olduğunu görünce hemen facebook campaign'ine katıldım bile.

Bol şans.

Çeviri için teşekkürler.
legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
yatırım toplayacaklarına bende inanıyorum ekibi ve advisorleri çok iyi. hayatımız multimedya olmuş zaten projede potansiyel var takibe aldım belki icoya girerim duruma göre.bide top diye bi proje vardı video işleriyle ilgili ama scam gibi duruyordu o.bu daha çok güven verdi
hero member
Activity: 858
Merit: 500
Taylor - Smart Crypto Trading Assistant
İlginç proje, değerlendirmek için takibe aldım. İmzasına katılamıyorum ama sosyal medya düşünebilirim. %1.5 az bir oran ama çok yatırım toparlayacaklarına inanıyor olabilirler.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
bende sosyal medyasına katılacaktım ama odul oranı dusukmuş birde tek tek rapor etmek zor oluyor dıye vazgeçtim.Ico güzel gibi duruyor ama daha once başarılı bir proje yapmışlar
sr. member
Bounty için haftalık bildirim şartı istiyor ya, acaip kıl oluyorum, kendi topuklarına sıkıyorlar farkında değiller

Haftalık bildirimden neyi kastettiniz?

Proje gerçekten ilgi çekici kripto piyasanın ileride daha çok temas edeceği bir alanda öncü bir proje Flixxo. Ortalama bir ICO yapsa yeter gibime geliyor. Kazançlı olacağını düşünüyorum.
Ekip başarılı insanlardan oluşuyor, yıldızlar topluluğu gibi hepsinin iyi bir geçmişi var.Twitter için haftalık form doldurmanı gerekmekte ondan bahsediyor arkadaş
full member
Bounty için haftalık bildirim şartı istiyor ya, acaip kıl oluyorum, kendi topuklarına sıkıyorlar farkında değiller

Haftalık bildirimden neyi kastettiniz?

Proje gerçekten ilgi çekici kripto piyasanın ileride daha çok temas edeceği bir alanda öncü bir proje Flixxo. Ortalama bir ICO yapsa yeter gibime geliyor. Kazançlı olacağını düşünüyorum.
Pages:
Jump to: