hdac dan gelecek olan paraya bağımlı olmamanız gerekli. farklı coinlerden giderlerinizin hepsini karşılayabilirseniz, zaten param var hdac yükselecek nasıl olsa daha da yükselecektir x50 yapsın öyle satayım gibi fikirleri oluşturmanız daha kolay olur.
aldığınız coinlerin potansiyellerini ayırt edip ona göre satış önceliğini ayarladığınızda 2-3 sene neden olmasın.
Bir kenarda mutlaka NOBF olmalı (ne olur ne olmaz, bulunsun fonu )
Hdac konusuna gelirsek, ben de büyük potansiyel görüyorum, ciddi işler yapma beklentisi mevcut. Bir de şöyle bir durum var, herkes (ben de dahil) şimdi "bunlar böyle yazıyor ama Hyundai ile alakaları yok aslında" modunda, yarın öbür gün gerçekten Hyundai ile kıyısından köşesinden bile olsa bir bağlantıları çıkarsa (bir şey bildiğimden yazmıyorum, sesli düşünüyorum sadece) ve bu coin piyasaya çıktıktan sonra olursa fiyat ciddi yükselir. Hyundai'in ek binasının çay ocağındaki otomatın coiniyiz deseler yeter.
Hocam bende aynı düşüncedeyim zaten son zamanlarda IoTA'yı kötüleyen bir grup var. Bu Hdac'ın ekmeğine yağ sürüyor bunun dışında Hyundai'nin CEO'sunun akrabası çıktı bu Hdac'in kurucusu.. İşte daha ne bağlantı olsun iki manipulasyon yapmazlar mı sence? İllaki yaparlar bu işin sonucunda çok para döner.
İnsanlığın ticaret ve rekabette değişmez iç güdüseli, huyudur;
"Meyve veren ağacı taşlar"
Çok para dönen sektör taşlanır, Çok satan ürün taşlanır, Çok seveni olan sanatçı taşlanır. IOTA' da bu iç güdüsel ışığında taşlanıyor, normal bir durum.