Pages:
Author

Topic: [ANN][BOUNTY][ICO] STK Global Ödemeler İçin Yeni Bir Kriptopara - page 13. (Read 5684 times)

Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
Benzer çok proje olmadı mı son dönemde,
zaten konuyu baştan sona okuduğumda topluluğun düşüncelerinin aynı olduğunu görüyorum.
İstediği kadar ekip kaliteli olsun. Yapılmışı bile tutmamışken amerikayı yeniden keşfetme çabasını pazarlamayı başarırlarsa da helal olsun derim.
sr. member
Activity: 644
Merit: 250
🤖UBEX.COM 🤖
digerlerınden farklı ne benzer çok proje var bence

Ben kart projelerinden daha olumlu görüyorum. Benzer proje bunun gibi pek yok esasında . humaniq gibi değil bu .
member
Activity: 113
Merit: 10
digerlerınden farklı ne benzer çok proje var bence
hero member
Activity: 608
Merit: 509
DELETED - My BTCTalk account was *hacked* & this post was not me...
hero member
Activity: 644
Merit: 502
Bu proje için baya bir limit yatırıma ihtiyaçları olduğu için hardcap yüksek tutmaları normal.
sr. member
Activity: 322
Evet projenin almak istediği yatırım miktarı çok yüksek fakat aynı zamanda diğerlerinden farklı olarak bu bir kredi kartı ya da banka kartı olarak değil, Stack mobil uygulaması olarak tasarlanmış. Yani Youtube videosunda görebileceğiniz üzere normal bir PoS cihazına telefonunuzu göstererek ödeme yapabiliyorsunuz. Ve ödeme yaptığınız yerin kriptoparalarla ilgili olmasıda gerekmiyor, fiat ödeme yapılabiliyor. Ben böyle anladım fakat çevirmen arkadaş daha fazla yardımcı olabilir.
Ben yanlis anlamisim o zaman kripto ile alakasi olmayan bir pos cihazindan eger boyle bir islem yapilabiliyorsa harika bir proje olacaktir.Yani fiat kullanan bir banka kripto olarak odemeyi kabul edecek demektir bu.
sr. member
Activity: 392
Best IoT Platform Based on Blockchain
Evet projenin almak istediği yatırım miktarı çok yüksek fakat aynı zamanda diğerlerinden farklı olarak bu bir kredi kartı ya da banka kartı olarak değil, Stack mobil uygulaması olarak tasarlanmış. Yani Youtube videosunda görebileceğiniz üzere normal bir PoS cihazına telefonunuzu göstererek ödeme yapabiliyorsunuz. Ve ödeme yaptığınız yerin kriptoparalarla ilgili olmasıda gerekmiyor, fiat ödeme yapılabiliyor. Ben böyle anladım fakat çevirmen arkadaş daha fazla yardımcı olabilir.
sr. member
Activity: 532
Merit: 251
Presale Starting May 1st
Pos cihazlarının QR okuma özelliği olduğunu bilmiyordum . 100 k ETH yeterli bu proje için.
sr. member
Pundi X ile ne benzerligi varki bunun? Stack bir pos cihazi degil her pos cihaziyla uyumlu çalisabilen MasterCard destekli mobil uygulama. Yani telefondan odeme yapabiliyorsun, pos cihazina telefonu okutuyorsun. Ve senin için odeme yapiyor ayrica teknik sayfada demislerki karsidaki sahis hangi kriptopara ile odeme kabul ediyorsa etsin, senin elinde STK token varsa otomatik olarak STK tokenle odeme yapabilirsin.
Bende onu diyorum hangi pos cihazina okutuyorsunuz, kimin bu pos cihazlari x bankaya ait pos cihazimi yoksa pos cihazi ve kendi kartini basan kripto projelerinin pos cihazlarimi,( coss ve pundix) acaba.Yukarida matthias fiat pos cihazi demis.Yani mesela ben simdi isbankasinin pos cihazi ve bu uygulama araciligiyla alisveris yapabilecekmiyim?
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
1. olarak coss ile neredeyse aynı olay online ve offline magazalara pos koyma fikri ve direk cüzdana aktarılacak k.paralar falan
2. olarak pundix ile tıpatıp aynı bir fikir onun durumu ortada, adamlar çalışan pos cihazlarını bitirmişler, kendi kartlarıda var. Bir tek dağıtım kalmış ona ragmen 2k etherı topladımı bilemiyorum
burdaki tek fark sunum güzel onun haricinde proje bence öyle düşünüldüğü kadar bir para toplamayacaktır, devlet kanalı falan diyorda hangi devletten bahsediyor acaba bir çoğu kendi kontrolunde olmayan parayı istemiyorken
YTD

Stateyi devlet olarak çevirdim fakat ayni zamanda (Resmi veya Eyalet/Bölge) anlamina da gelmektedir. Ortada senin anladigin gibi bir devlet söz konusu degil. Bunun disinda arkadas yazmis Stack sadece bir mobil uygulama yani pos cihazi dagitmiyor Pundi x gibi.

Yani ozet olarak adam diyorki kriptopara veya fiat kabul eden herhangi bir yerde cuzdaninizda o kriptoparadan bulunmasi gerekmiyor. Eger sadece bizim STK tokenlerimiz ve uygulamamiza sahipseniz dunyanin her yerinde hee turlu odeme yoluyla odeme yapabilirsiniz.

BTC ile odeme mi isteniyor? STK havuzda aninda BTC olarak odenir.
LTC mi isteniyor? STK havuzda aninda LTC olarak odenir.
Dolar mi isteniyor? STK dolar gibi davranir.

Tabiki her proje tutmaz fakat ekibe ve danismanlara bir göz gezdir istiyorum. Sunumun güzelligi ekstra yansiyacaktir.

Diyelimki ben Makedonya'ya gidiyorum Turk Lirasi orada geçmiyor telefonuma STACK'i yüklüyorum ve dünyayi dolasiyorum. Uygulama bu ise yariyor.
sr. member
Activity: 392
Merit: 252
Pundi X ile ne benzerligi varki bunun? Stack bir pos cihazi degil her pos cihaziyla uyumlu çalisabilen MasterCard destekli mobil uygulama. Yani telefondan odeme yapabiliyorsun, pos cihazina telefonu okutuyorsun. Ve senin için odeme yapiyor ayrica teknik sayfada demislerki karsidaki sahis hangi kriptopara ile odeme kabul ediyorsa etsin, senin elinde STK token varsa otomatik olarak STK tokenle odeme yapabilirsin.
sr. member
1. olarak coss ile neredeyse aynı olay online ve offline magazalara pos koyma fikri ve direk cüzdana aktarılacak k.paralar falan
2. olarak pundix ile tıpatıp aynı bir fikir onun durumu ortada, adamlar çalışan pos cihazlarını bitirmişler, kendi kartlarıda var. Bir tek dağıtım kalmış ona ragmen 2k etherı topladımı bilemiyorum
burdaki tek fark sunum güzel onun haricinde proje bence öyle düşünüldüğü kadar bir para toplamayacaktır, devlet kanalı falan diyorda hangi devletten bahsediyor acaba bir çoğu kendi kontrolunde olmayan parayı istemiyorken
YTD
legendary
Eğer İngilizce bilen varsa kesinlikle bu kampanyayı kaçırmasın, imzasına zaten çok az kişi girmiş on numara STK bırakacaktır katılımcılarına.. Çok yatırım almazsa ben yatırım yapacağım hard cap çok yüksek.
Oldukça kaliteli duruyor . Profesyonel bir ekip tarafından çalışmaların yürütüldüğü belli . Türkçe çevirisi tamamen bitince Whitepaper okunup bir miktar yatırım ile katılmayı düşünüyorum açıkcası .

İmza kampanyasına da katılabilir güzel bir mebla bırakır hissiyatındayım . Bakalım takipteyim .

Çeviri için şimdiden teşekkürler.

Yeni projelerde, ekibe, projenin fikrine, sürdürülebilir olmasına ve içeri para akışı olabilecek sebeblere bakmak gerekiyor. Bu anlamda son günlerdeki bir çok ico'da ileride insanlar hüsran yaşabilir. Tabi bu ico için değil sözlerim.

Kurucular arasında eski MasterCard müdürleri olduğu ve danışman kadrosunda Ledger Labs kurucusu, Ethereum ekip çalışanı, Humaniq ekibinden birileri olduğu söyleniyor. Kurucuların LinkedIn sayfasında MasterCard ile ilgili şeyler gördüm. Bu benim iddiam, çeviri hatası olabilir.

Türkçe teknik sayfa: https://drive.google.com/file/d/0Bwc7dh5gc-iuUUc0YWV0OFI1UlU/view

Ve STK'nin demo versiyonu: https://www.youtube.com/watch?v=qFkaUPtxspo
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
Yeni projelerde, ekibe, projenin fikrine, sürdürülebilir olmasına ve içeri para akışı olabilecek sebeblere bakmak gerekiyor. Bu anlamda son günlerdeki bir çok ico'da ileride insanlar hüsran yaşabilir. Tabi bu ico için değil sözlerim.
legendary
Activity: 1572
Merit: 1002
Oldukça kaliteli duruyor . Profesyonel bir ekip tarafından çalışmaların yürütüldüğü belli . Türkçe çevirisi tamamen bitince Whitepaper okunup bir miktar yatırım ile katılmayı düşünüyorum açıkcası .

İmza kampanyasına da katılabilir güzel bir mebla bırakır hissiyatındayım . Bakalım takipteyim .

Çeviri için şimdiden teşekkürler.
hero member
Activity: 931
Merit: 500
Eğer İngilizce bilen varsa kesinlikle bu kampanyayı kaçırmasın, imzasına zaten çok az kişi girmiş on numara STK bırakacaktır katılımcılarına.. Çok yatırım almazsa ben yatırım yapacağım hard cap çok yüksek.
legendary
Ön-Satış Türkiye: (30 Ekim 2017 20:00) - (13 Kasım 2017 20:00)
Token Satışı Türkiye: (13 Kasım 2017 20:00) - (24 Kasım 2017 20:00)

1 ETH = 1489 STK
Minimum katılım: 0.07 ETH

www.stktoken.com

Her şey ayarında gözüküyor eğer adamlar kendine güvenmeseydi katılım süresini bu kadar kısa tutmazdı. Pre-sale ve token sale üç hafta içerisinde bitiyor ayrıca çeviri ve güncellemeler için teşekkürler.

STACK uygulaması hazır gözüküyor ayrıca adamlar ilk videolarını yedi ay önce yayınlamış. Yani kesinlikle oldu bittiye getirilen icolardan biri değil ben başarılı olacağını düşünüyorum belki katılım konusunda ikinci bir Bancor vakası görebiliriz.

https://www.youtube.com/watch?v=EZm_3MhNBxA

Projeye katılım yapıp yapmamak size kalmış fakat Pre-sale döneminin değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum ayrıca yukarıdaki programlara katılım yaparsanız elinizde üç beşte olsa STK Token olmuş olur. Çevirinin yanında moderasyonda önemli olduğu için bu başlığı devamlı güncel tutacağım ve sorularınızı cevaplayacağım.
hero member
Activity: 910
Merit: 503

1 ETH = 1489 STK

www.stktoken.com

Her şey ayarında gözüküyor eğer adamlar kendine güvenmeseydi katılım süresini bu kadar kısa tutmazdı. Pre-sale ve token sale üç hafta içerisinde bitiyor ayrıca çeviri ve güncellemeler için teşekkürler.
legendary

10 Ekim 2017'de Resmi STK Medium Hesabının Paylaştığı Blog Yazısının Türkçe Özeti
https://medium.com/@STKtoken/announcing-new-dates-for-stk-tge-pre-sale-public-sale-4c5252a5d3d3

STK Token satışları yeni kriptopara düzenlemelerine uygun bir şekilde düzenlendi ve token satış tarihleri resmi olarak açıklandı.
STK'nın bünyesinde barınan hukuk ile ilgili danışmanlar bu iş ile ilgileniyormuş aynı zamanda ekibin blokzincir ve kripto alanında birçok deneyimli kişiyle iletişim halinde olduğunu belirtiliyor.

1 ETH = 1489 STK

www.stktoken.com
legendary
Öncelikle çeviri için teşekkürler. Videodaki kullanıma baktım. eth btc ile falan ödeme yapacağız stk aracılığıyla. Benzer projeler var ama ben bunun da tutacağına inanıyorum.Yetişebilirsem imzasına katılabilirim.

Evet bu konuda birçok rakibi var fakat biraz farklari oldugunu söyleyebilirim eger whitepaperi okursaniz daha iyi anlayabilirsiniz.

Projenin sitesi ve tanıtımı çok iyi. Herşeyiyle ben çok sevmiştim ama 314 k ETH nin yarısını bile toplayamazlar.

Piyasanin sagi solu belli olmuyor eger bu kadar yuksek bir tutar belirlendiyse özel konumda ayarlanmis balinalar olabilir ya da ico öncesi kurallarda degisim yapilabilir.
Pages:
Jump to: