And this is it, the hate starts to appear.
We are getting heavily moderated in the topic with this reply:
https://bitcointalksearch.org/topic/m.6821904I am just answering 'on the subject' to the statement of Vlad2Vlad saying:
-----------------------------------------------------
BitlLeu, dar nu o Duce bine de loc.
Oare de ce nu a facut nimeni RomaniaCoin? Oh yeah, cà eu am toate domains locked up. Haha!
-----------------------------------------------------
Translation:
BitLeu, but it's not going well
Why is no one making RomaniaCoin ? Oh yeah, because I own all the domain names. Haha !
My answer was updating them regarding the status of BitLeu but clearly someone has something against that. It was prolly too good answer and that annoyed him or maybe there is some conflict of interests ?
Hey, Mr. Cyrus, don't you feel you are moderating too much something that is 'on topic' ? Then why are you not erasing also Vlad2Vlad's post ?? His post is really pertaining to cryptos not to planting tomatoes or something. Mine was pertaining to our country's crypto-currency but you erase it ?
Here is my answer to Vlad2Vlad so everyone can see it:
--------------------------------------------------------------------
Da, singurul dezavantaj aici e ca multi se lasa dupa ce-si deschid un coin. Ba chiar si romanii au realizat un coin stabil: "Cryptoleu".
RomaniaCoin ar fi fost mai fain.
este una cu nume romanesc ce o duce bine ... nu mai imi amintesc numele dar il caut so revin
BitlLeu, dar nu o Duce bine de loc.
Oare de ce nu a facut nimeni RomaniaCoin? Oh yeah, cà eu am toate domains locked up. Haha!
BitLeu o duce bine si ar putea sa o duca mult mai bine daca s-ar implica mai multi, numai prin puterea comunitatii poti ridica o moneda. Ca si spectator, sa apari si sa zici asta este usor. Cand esti in fata si te stradui sa faci ceva, transpiri si cheltui bani pot spune ca este greu.
Pana la urma truda va fi rasplatita, sunt sigur de asta, in mod special din cauza faptului ca avem ca si scop binele. Deja din ce in ce mai multi romani, inclusiv din strainatate ma apeleaza ca sa 'cumpere' BitLeu ca si investitie si mereu sunt indreptati spre exchange-uri.
Iata mesajul de astazi al unui roman care este navigator pe un vapor si era in mijlocul marii:
---------------------------------------------------
Salut. .cum fac si eu sa cumpar niste bitleu. Nu sunt in tara.. Iar netul nu prea ma ajuta sa citesc foarte multe despre asta. Tin doar sa precizez ca as vrea sa investesc in asa ceva...pentru ca, cred in bit'monezi'. M.am uitat si de un wallet prntru android.mpt bitleu...n.am gasit. Se spunea pe un site ca daca adaug la prieteni acest cont primesc niste bitlei
Ma poti ajuta intr.un fel?
..
..
Ok..zi.mi te rog ce moneda pot lua cu cqrdul.acum...si apoi sa cumpar bitleu
Pot face asa ceva?
Nu pot spune ca speculez si eu..dar vad partea buna a lucrurilor rwferitor la moneda virtuala
Si ca vb de btl...il vad bine
Oameni seriosi si devotati
O sa iasa..si o sa iasa bine
---------------------------------------------------
Pentru cine nu crede, ii pot da userul de facebook.
Incet incet se duce vestea, alt-coin-urile etnice au cea mai buna sansa de reusita intr-un moment in care tot apar alt-coin-uri pe piata si mor incontinuu dupa o luna. De ce au cea mai buna sansa ? Deoarece acestea au cele mai mari sanse sa creeze o comunitate si sa primeasca foarte multa atentie din partea media. BitLeu inca este cumparat de pe burse, deci are sanse.
In plus, vin vesti noi despre aceasta moneda, va puteti astepta la ce este mai bine !
In curand nu veti mai putea cumpara BitLeu ieftin de pe piata, asta va fi sigur.