itirazımı hemen yapmıştım ve hesap yaparak yaptığım hesabı itiraz formunda uzun uzun yazarak göndermiştim. Neredeyse yaptığım hesaba çok yakın eksik kalan kısmı yollamışlar daha fazla yollamaları gerekiyor mu bilmiyorum belki almam gereken miktarı yazdığım için yeterli gördüler. Hesabı satılan token miktarına göre yapmıştım, dolaşımda olan 31,673,646 CAG bunun % 2 sine göre hesaplamıştım. Bana gönderdilerse size de gelmesi gerekiyor. Ne zaman göndermişler, 1,5 saat önce gelmiş. Acele etmeyin tek tek hesaplıyorlarsa itirazlara bakıyorlarsa zaman alabilir. Şimdi yeniden kontrol ettim hesapladığımın az miktar üstünde yollamışlar.
Ağlamayana meme yok demekki saldirin beylerrrr , on siralardan yer alin 3 blog yazip stake alamayanlar varmiş
Söylemesi ayıptır tekrar yollamışlar yazıyı yazdıktan sonra. Hesaplamamdan daha fazla geldi. İlk dağıtılan ödül miktarı toplam gönderilen miktarın %22,73 kadarı oluyor. Total token sayısına göre hesapladılarsa fazla göndermeleri gerekiyordu belki imzadan dolayı kesmiş olabilirler bilmiyorum. Yine de tatmin oldum, herkese göndereceklerdir. Demek ki nasıl olsa itiraz etsek bile sonuç çıkmaz demeyecekmişiz. Gerçekten elimizden geleni yaptık hakaret bile işittim yatırımcılardan ama karşılık vermedim onlarda tedirgin oldular, başta güzelce dağıtsalardı hiç sorun olmazdı.