Pages:
Author

Topic: [ANN][ICO] Change - Merkezi Olmayan İlk Kripto Banka [ICO - 16 Eylül]   - page 4. (Read 13282 times)

full member
Activity: 286
Merit: 100
Bundan sonra bankacılık ile ilgili projelere girmeyeceğim zaten tutmaz da. Bir vur-kaç projesinin daha sonu Smiley
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
Açık olmak gerekirse bende kestim ümidi . 10 Gün önce falan dağıttılar . Üzerlerine yattılar hala bir ödeme yok . Tablo hala kilitli . Açıklama yok .

Form gönderdik cevap yok . Mail attık cevap yok . Boş boş bekliyoruz .
hero member
Activity: 896
Merit: 630
yapılacak bişey yok kendi halimde adamlara blöff çekiyorum  pek bi beklentim de kalmadı elimdekileri zararla sattım çıktım. eger adam gibi hakkedilen ödülleri verirlerse belki onları satınca zarardan kurtulabileceigm tam hesabını kitabını yapamadım,aslında yapmakta içimden gelmedi. yatırımı olan arkadaşlara bol sabır diliyorum.
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
Herhangi bir gelişme var mı? Şimdi kimi negatif trust manyağı yapıp adını scam çıkartıyoruz bi söyleyin.
Ann konuyu açan negatife dönüşünce üstüne scam konusu acılınca oturup düşünmeye başlarlar.

Yok öyle bedava aylarca reklam yaptırıp yemek parası atmak yemezler..

Ben bugun telegram sayfasinda biraz atar yaptimda CEO kanguru bey ben ilgileniyorum herkese hakkini dagitacaz hesaplamada bi sorun oldu ozur dileriz demis. Projenin basindaki isimden boyle bir aciklama gelmesi bounty konusunda, bana yetti biraz daha sure vermek gerekir diye dusunuyorum.

2 hafta once en cok guvendigim projelerden biriydi 2 ay once keske daha cok etherim olsa diyordum simdi geldigimiz duruma bak.

Bountyler hakkiyla dagitilirsa bu fiyatada yansiyacak, Bountye binlerce kisi katildi icinde yatirimcisi cok token tutanida var. Ben birazini dumpladim sahsen ama bi isik gorursem geri CAG alirim. Yani bekleyelim arkadaslar belkide gercekten hatadir.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
Herhangi bir gelişme var mı? Şimdi kimi negatif trust manyağı yapıp adını scam çıkartıyoruz bi söyleyin.
Ann konuyu açan negatife dönüşünce üstüne scam konusu acılınca oturup düşünmeye başlarlar.

Yok öyle bedava aylarca reklam yaptırıp yemek parası atmak yemezler..
sr. member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
bu proje gerçekten çok saçma bir yol almaya başladı. ilk günden beri stake dosyalarını kilitleyip açık bir şekilde yayınlamayarak zaten bundan bir halt çıkmaz fikrini güçlendirdi. ama bu ekip gerçekten çok aç gözlü. hem aldıkları 50k ETH hemde bu bountylere çöktüler. 
sr. member
Activity: 574
Merit: 252
Kendi akladıkları kara paralardan sonra yatırım gelmemesinden belliydi. Scam bir projeyim diye bağırıyor.
Ödül kampanyasına katılıp boşa uğraşanlara yazık olmuş. Sad

Yüksek ihtimalle millete kampanyada topladıkları paraları dağıttılar. Teziniz tam da doğru olacaktı ama bir yanlışla kaybettiniz. Token ico'su yaparak para aklanması güç. Singapur bunu yiyip sineye çeker mi hiç ?

Piyasadaki projelerin %90'ı token çıkaran ICO yaparak para aklayan insanlardan oluşuyor. Bu işin Singapur'u Kıbrıs'ı Curaçao'su yok. Smiley
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
itiraz formunu doldurduk gönderdik, başkada bi yapacak bişey yok, adamlar çöktüler bountylere, ben satıp çıktım gelenleri

En iyisini yapmışsın . Aynı şekilde davrandım ben de. Şimdi tekrar yazdım formu doldurdunuz mu ? Tek tek inceliyoruz cevabını alıyorum telegram grubunda . Bir de acayip bir gurüh var . Sürekli olarak konuyu dağıtıyorlar . Verdikleri cevap sadece 20 kişi şikayetci telegram grubunda yanıtını aldım her geçen gün şaşırtıyorlar pes ..

Hocam itiraz formlarına cevap bile vermiyorlar sadece doldurtuyorlar. Ben şu anda kimseye cevap verdiklerini duymadım, Telegram grubu çok leş zaten kesinlikle ekip yaptıkları pisliği örtmeye çalışıyor.

dağıtım listelerini  açıklamadan , zerre kadar güvenmem bunlara, kime ne dağıttıkları belli değil, ne kadar dağıttıkları belli değil, kıvırabildikleri kadar kıvırıyor.
full member
Activity: 413
itiraz formunu doldurduk gönderdik, başkada bi yapacak bişey yok, adamlar çöktüler bountylere, ben satıp çıktım gelenleri

En iyisini yapmışsın . Aynı şekilde davrandım ben de. Şimdi tekrar yazdım formu doldurdunuz mu ? Tek tek inceliyoruz cevabını alıyorum telegram grubunda . Bir de acayip bir gurüh var . Sürekli olarak konuyu dağıtıyorlar . Verdikleri cevap sadece 20 kişi şikayetci telegram grubunda yanıtını aldım her geçen gün şaşırtıyorlar pes ..

Hocam itiraz formlarına cevap bile vermiyorlar sadece doldurtuyorlar. Ben şu anda kimseye cevap verdiklerini duymadım, Telegram grubu çok leş zaten kesinlikle ekip yaptıkları pisliği örtmeye çalışıyor.
legendary
Activity: 1036
Merit: 1001

sr. member
Activity: 434
Merit: 250
Bal gibide yanlarına kalıyor ERC20 tokenlerine yatırım yapan enayilere bunların scam olduğunu söylediğimizde bize hakaret ediyorlar. Değersiz tokenleri pazarlayıp 50k ethyi ceplerine koydular, lol.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
legendary
Activity: 1036
Herkes sineye çekti sanırım gelen tokenleri ? Gerçekten yazık . Ben ara ara fitili ateşliyorum ama bir çözüm yolu yok . Halen zaman istiyorlar . Unutturacaklar bounty ' leri amaçları o . Açılan hesaplarda yeni negatif trust atmamızında bir anlamı kalmayacak . Yazıklar olsun herkesin hakkını yediler .Bu saatten sonra bu projeden olumlu bir hareket beklemek zor .
anu
legendary
Activity: 1218
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Bunların yaptığı bu saygısız hareket ellerine yüzlerine patlayacak ben eminim. Milleti keriz yerine koyarak piyasaya "ico yaptık, banka yapacağız" diyemezsin. Yemez bu saatten sonra. Telegram kanalında da 3-5 şakşakcı tutmuşlar laf edenle periyodik olarak dalga geçiyorlar. Yazık.
sr. member
Activity: 392
Merit: 252
Ya kardeşim madem ödülü adam akıllı vermeyeceksin neden vereceğim yazıyorsun? Ayrıca şimdi ilgileniyormuş gibi francisco'yu başa getirmişler adam ne maile ne forma geri dönüş bile yapmıyor.

Haklısın kardeşim insanların aklıyla oyun oynamışlar. İlk başta pm atın demişler, pm atınca mail atın demişler, mail atınca form göndermişler, form gönderince ikinci formu göndermişler, ikinci formu gönderince ise millet boş dönmüş.
sr. member
Activity: 434
Merit: 253
Ya kardeşim madem ödülü adam akıllı vermeyeceksin neden vereceğim yazıyorsun? Ayrıca şimdi ilgileniyormuş gibi francisco'yu başa getirmişler adam ne maile ne forma geri dönüş bile yapmıyor.
hero member
Activity: 896
Merit: 630
bu proje benim icolara bakış açımı degiştirmeme neden oldu.
daha öncedende icolarla ilgili çekincelerim vardı ama bardagı taşıran son damlayı bu adamlar sagladı.
full member
Activity: 350
Merit: 171
İnsanlara vaatler vererek reklamlarını yaptırıyorlar sonra söylediklerinin yarısını bile yollamıyorlar bedavaya hallediyorlar işlerini. Bu icolar kabak tadı vermeye başladığı gibi bountyleri de aynı onlar gibi tatsızlaştı.
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
İtiraz formunu doldurdum . Bazılarına ödeme yapmıslar gene 3 5 bişi bana gelen giden hiçbir şey yok .

https://docs.google.com/spreadsheets/d/11075GuYpIjlgeZAGZe0lwkQAOeqaIF66hxVaaglJrv0/edit#gid=901832696

Bu tabloya göre 3850 CAG Almam lazım . Bana yolladıkları 227 .

Abicim dalga geçiyosanız geçiyoruz diyin . Bu ne lan ?
full member
Activity: 200
SWISSBORG- THE NEW ERA OF CRYPTO WEALTH MANAGEMENT
Ödülleri kılıçtan geçirmişler, kimine hiç ödül vermemişler kimine onda birini verirken ötekisine ödülün yarısını vermişler. Bir adaletsizlik olduğu belli ve bence bunu bilerek yaptılar, milleti birbirine düşürürken kendileri bu işten sıyrılmaya çalışıyorlar. Eğer adam akıllı açıklama yapsalardı herkes eyvallah der geçerdi ama bu tür oyunlar yakışmadı hemde 50.000 Ethereum toplamış bir projeye.
Pages:
Jump to: