Pages:
Author

Topic: [ANN][PRE-ICO] 🔵 UTRUST 🔵 Ödemelerde Kriptopara Kullanımı - page 14. (Read 15566 times)

legendary
Activity: 973
Merit: 1053
KYC yi artık çoğu ico istemeye başladı ilk olarak ICX te rastlamıştım. Ama projeyi ciddileştirdiğini düşünüyorum

Keşke bu da ICX gibi olsa hocam, ICX dediğin terane 26x yapıp ICO'da ki yatırımcılarını zengin etti neredeyse ICX  felan efsaneydi. Bana kalırsa UTrust 5x-6x civarından yukarıya biraz zor çıkar gibi Smiley
member
Activity: 308
Merit: 10
KYC yi artık çoğu ico istemeye başladı ilk olarak ICX te rastlamıştım. Ama projeyi ciddileştirdiğini düşünüyorum
sr. member
Activity: 454
Merit: 252
https://medium.com/@UTRUST/utrust-token-withdrawal-guide-490fc5a2407c

Yarın yatırımcılar için dağıtım yapılacakmış arkadaşlar . Hayırlı olsun.

Ben pre ico ya katıldım ancak pasaportum olmadığı için kyc sürecini yapamadım (ingilizcemde yetersiz )

şimdi ben unutayımmı bu icodaki yatırımı mı ?

Yatırdığınız miktar büyük müydü? Haftalardır bu konuda KYC ile ilgili şeyler konuşuluyor. Neden zamanında yardım almadınız?
KYC konusunda birçok kişi sıkıntı çekti, o dönemde herkes birbirine yardımcı oldu. Bir an önce işlemlerinizi halledin ya da yatırdığınız parayı unutun.
sr. member
Activity: 532
Merit: 251
Presale Starting May 1st
KYC sürecini onaylatmak için belli bir son tarih varmı ?

yoksa istediğim zaman onaylatabilirmiyim ?

İngilizce bilen ve pasaport u olan birsi yapsın senin adına yoksa bu adamların geri iade edeceğini sanmıyorum.
member
Activity: 72
KYC sürecini onaylatmak için belli bir son tarih varmı ?

yoksa istediğim zaman onaylatabilirmiyim ?
full member
Activity: 392
Merit: 100

Ben pre ico ya katıldım ancak pasaportum olmadığı için kyc sürecini yapamadım (ingilizcemde yetersiz )

Abicim hiç sağında solunda bir tanıdıkta vs.. pasaport yokmuydu ? Benimde pasaportum yoktu ama kripto işine soktuğum tanıdıklardan istedim sağolsunlar verdiler. Yazık günah içeride kalan parana umarım iade yöntemi bulursun Sad
member
Activity: 72

full member
Activity: 322
Merit: 112
hadi hayırlısı olsun sonunda yatırımcılar alabilecek, umarım ödülleride çok geciktirmezler.borsayla ilgili bir gelişme var mı ? etherdeltaya direkt girer sanıyorum ama önemli olam diğer borsalarda listelenmesi
sr. member
Activity: 588
Merit: 253

member
Activity: 64
Bu kyc olayıda yeni moda herhalde. Bikaç projede daha gördüm ve bundan sonrada yaygınlaşacak anlaşılan. Neyse sonunda onaylanması güzel olmuş. Onaylansın tabi ya kafamızdan silinsin. Günde uc bes defa girip bakıyoruz ne oldu ne döndü diye

Aynen öyle ancak ICO'lar artık bu yönde evrimleşmek zorunda bırakılmaya başlandı çünkü ICO'lara olan güven bu şekilde sğalanıyor gibi gözüküyor. UTrust'un Monetha'nın aksine ciddi anlamda değerleneceğini ve yatırımcısına kazandıracağını düşünüyorum ben.
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
Bu kyc olayıda yeni moda herhalde. Bikaç projede daha gördüm ve bundan sonrada yaygınlaşacak anlaşılan. Neyse sonunda onaylanması güzel olmuş. Onaylansın tabi ya kafamızdan silinsin. Günde uc bes defa girip bakıyoruz ne oldu ne döndü diye
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
CHIEF GROWTH OFFICER OF GLOBAL ENTERPRENEUR

arkadaşlar bu kyc denilen forumu ödül programına katılanlarda gönderiyor mu? böyle bir şart var mı yoksa sadece icoya katılanlar için mi geçerli? teşekkür ederim.

Sonunda kazasız belasız KYC bitmiş.Bountye girenlerden de kyc isterler diye aklımdan geçti ama iyiki böyle bi yola başvurmadılar yoksa 2018 mart ayını bile bulurdu ödülleri dağıtmaları.Tahminice 1 ay içinde falan ödülleri dağıtırlar.imzasındakiler iyi sabrettiler karşılıklarını alacaklarını düşünüyorum ekip düşüşe gitmezse eğer

Hemen 2-3 mesaj üste arkadaşlar yazmışlar esasında . Tabii önemli olan bounty yöneticisinin ne diyeceği .
full member
Activity: 448
arkadaşlar bu kyc denilen forumu ödül programına katılanlarda gönderiyor mu? böyle bir şart var mı yoksa sadece icoya katılanlar için mi geçerli? teşekkür ederim.
sr. member
Merit: 253
Sonunda " KYC Process complete! " onaylamışlar . Adresimide kaydettirdim . Bakalım ne zaman dağıtacaklar .
full member
Activity: 700
Merit: 134
bounty icin kyc isteme olasiligi bile adami guldurur. boyle bir seyi hicbir ico yapmaz. cunku para yatirmiyosunuz. yani ortada yatiriminiz yok dolayisiyla kyc ye de gerek yok. kaygilanmayin yani.

İşi bu kadar yokuşa sürmeye çalışan, kurallar ile bu kadar oynayan bir ekip olunca insanların çekinmesi çok normal. Bounty için kyc istemek çok saçma ama bu şekilde yönetilen bir kampanyadan her şey beklenir (:
Umarım herkese beklediğine değecek, yatırımlarını boşa çıkartmayacak eksiksiz bir ödeme yapılır Cheesy
full member
Activity: 364
bounty icin kyc isteme olasiligi bile adami guldurur. boyle bir seyi hicbir ico yapmaz. cunku para yatirmiyosunuz. yani ortada yatiriminiz yok dolayisiyla kyc ye de gerek yok. kaygilanmayin yani.
hero member
Activity: 881
Merit: 502
pasaportlara yıl başından sonra zam gelicek zaten. 10 yıllık çıkarın hem ucuza yurtdışı tur fırsatları çıkıyor onlarıda değerlendirirsiniz.
full member
Activity: 616
Merit: 118
BU böyle oldu ya önümüzdeki hafta tedbir amaçlı pasaport çıkartacağım. korkudan öldüm yav. başa bela
full member
Activity: 490
Merit: 193
Sonunda kazasız belasız KYC bitmiş.Bountye girenlerden de kyc isterler diye aklımdan geçti ama iyiki böyle bi yola başvurmadılar yoksa 2018 mart ayını bile bulurdu ödülleri dağıtmaları.Tahminice 1 ay içinde falan ödülleri dağıtırlar.imzasındakiler iyi sabrettiler karşılıklarını alacaklarını düşünüyorum ekip düşüşe gitmezse eğer
sr. member
Merit: 354
bounty için pasaport istemediklerini açıkladılar.10 güne kadar gelmesini bekliyorum.Eth'nin artması ile güzel bir rakamdan piyasaya girecektir.İyi bir tutar gelmesini bekliyorum umarım bir cambazlık yapmazlarda güzel tutarlar gelir.Kaç aydır bekliyoruz beklediğimize değer.

Bu iyi olmuş . Yoksa bountyleri almak için çok fazla daha bekleyecektik . ICO ya yakınların KYC lerini halen bitiremediler daha.
Pages:
Jump to: